A mi się już daawno temu zmienił nick na Twitterze, oczywiście konto zostało ino nazwa użytkownika dla wyszukiwarek krótsza :). ogoniciel Mało co pisze, bo obecnie bardziej przerzuciłem się na tablicę. Swoją drogą marzę o jakimś połączeniu obu w stylu dawnego IFTT (kto to jeszcze pamięta) hehe.
a iftt nie działa? Chyba jeszcze działa, no nie? :)
-- (daszekmdn): A mi się już daawno temu zmienił nick na Twitterze, oczywiście konto zostało ino nazwa użytkownika dla wyszukiwarek krótsza :). ogoniciel Mało co pisze, bo obecnie bardziej przerzuciłem się na tablicę. Swoją drogą marzę o jakimś połączeniu obu w stylu dawnego IFTT (kto to jeszcze pamięta) hehe.
Numer kątaktowy: 696 315 992. Facebook: Wia Wia. Discord: Sha_1223. Instagram, tak, to też jest moja droga kątaktu: Oliwia_narika_life_official. Jestem też na Telegramie jako Lala Kala, i wydaje mi się że to jest najstabilniejsza droga kątaktu do mnie, ale inne drogi też aktualne)D(.
djsenter123@gmail.com, na FB mi wyślecie zaproszenie tylko i wyłącznie w sytuacji, gdzie mamy wspólnych znajomych i nie mam zamiaru tego zmieniać. W każdym razie nie gryzę i potrafię czasami przezwyciężyć swój introwertyzm, więc zapraszam do kontaktu.