Kontakty do nas po za Eltenem
Wróć do Integracja Eltenowiczów#101 pollyanna
facebook: https://www.facebook.com/thuongpham.yumi.11
email: thuongpt.qn2000@gmail.com
whatsapp: +84348594771
#102 daszekmdn
A mi się już daawno temu zmienił nick na Twitterze, oczywiście konto zostało ino nazwa użytkownika dla wyszukiwarek krótsza :).
ogoniciel
Mało co pisze, bo obecnie bardziej przerzuciłem się na tablicę. Swoją drogą marzę o jakimś połączeniu obu w stylu dawnego IFTT (kto to jeszcze pamięta) hehe.
#103 pollyanna
Kiedyś korzystałem z Twittera, nie wziąłem swojego imienia, ale imię mojego ulubionego gracza.
#104 skrzypenka
a iftt nie działa? Chyba jeszcze działa, no nie? :)
-- (daszekmdn):
A mi się już daawno temu zmienił nick na Twitterze, oczywiście konto zostało ino nazwa użytkownika dla wyszukiwarek krótsza :).
ogoniciel
Mało co pisze, bo obecnie bardziej przerzuciłem się na tablicę. Swoją drogą marzę o jakimś połączeniu obu w stylu dawnego IFTT (kto to jeszcze pamięta) hehe.
--
#105 lurek
a dzwońcie i o trzeciej mam to gdzieś
#106 daszekmdn
Dobra, challenge accepted.
#107 Adasadula
Zrobiłem automatyzację dzwoniącą co 15 minut, masz jak w banku :że ktoś zadzwoni :P
-- (lurek):
a dzwońcie i o trzeciej mam to gdzieś
--
#108 misiek
A to ja podobno jestem niedojżały.
#109 daszekmdn
Jakby ktoś coś, to wróciłem na GG. Numer ten sam:
52198238
#110 Dorian1234
Tel. 721056252
Email dorian2829@o2.pl
#111 daszekmdn
Coś tu ostatnio wysyp numerów telefonu jest :D. Nie wiem, ja bym się bał haha, już i tak część osób do mnie wydzwania jak czegoś chce miast pisać ;).
#112 olcia2702
Numer kątaktowy: 696 315 992.
Facebook: Wia Wia.
Discord: Sha_1223.
Instagram, tak, to też jest moja droga kątaktu: Oliwia_narika_life_official.
Jestem też na Telegramie jako Lala Kala, i wydaje mi się że to jest najstabilniejsza droga kątaktu do mnie, ale inne drogi też aktualne)D(.
#113 MarOlk
#pani od fotowoltaiki lubi to
#114 wojtas
Numer kontaktowy: 109, a reszta jest w wizytówce.A, wpadajcie na instagram: strzelec_0921, odwdzięczę się, seeerio.
#115 daszekmdn
Ale jakie 109? W wizytówce żadnych danych kontaktowych ni ma haha.
#117 djsenter
djsenter123@gmail.com, na FB mi wyślecie zaproszenie tylko i wyłącznie w sytuacji, gdzie mamy wspólnych znajomych i nie mam zamiaru tego zmieniać. W każdym razie nie gryzę i potrafię czasami przezwyciężyć swój introwertyzm, więc zapraszam do kontaktu.
#118 wojtas
@dashekmdm, podpowiem ci, że byłeś w 109
#119 daszekmdn
A, dobra, czaję xD
#120 skrzypenka
Ja mam jeszcze telegram to zapraszam też do kontatu tam. :)