przytulnemiejsce.pl
Wróć do Sieci społecznościowe#41 DJGraco
A serwer jest dalej! I ma nowych użytkowników! Czyli spór PolTeam vs Przytólnemiejsce roztrzygnięty.
Nie chodzi mi o rozpętywanie wojenki tylko ktoś napisał, że wszystko czas rozliczy. Puki co przytulnemiejsce ma się świetnie i przybywa nowych użytkowników a polteam upadł.
#42 markus1234
Potwierdzam, przytulnemiejsce.pl jest superowskie! I żeby takie nadal było!
#43 daszekmdn
Wpisy mogące rozpętać burzę zostały na wszelki wypadek usunięte.
#44 daszekmdn
Nie piszę tego w celu wywołania jakiejkolwiek wojny, tylko jako informację dla wszystkich, którzy chcieli by dołączyć na niniejszy serwer.
Wpisy naruszające regulamin jeśli się pojawią zostaną usunięte.
Po zalogowaniu się na serwer zostałem przeniesiony na inny kanał bez żadnego powodu a tego chyba zabrania regulamin jeśli pamiętam. Po za tym jedna z użytkowniczek czuje się tam chyba bezkarnie.
Jeszcze w czasie, gdy była w składzie administracji próbowała mnie wielokrotnie denerwować, obecnie sytuacja się powtarza.
Co robi główny administrator? Nic, siedzi sobie na kanale i klika na klawiaturze.
Jeśli na serwerze ktokolwiek może bezkarnie naśmiewać się i denerwować użytkowników powinien zostać zablokowany, a jeśli tak nie jest, serwer nie nadaje się wg mnie do użytku.
Jak widać na powyższym obrazku, nie jest tam tak dobrze, jak zapewniał nas Violinist.
Liczę na poważne podejście do sprawy i odniesienie się do tego zgłoszenia w pozytywny sposób przez administrację serwera.
#45 violinist Konto zarchiwizowane
co do tego zdażenia to moge powiedzieć tyle, że nikt nikogo nie obraża, poza tym wszyscy obecni na serwerze roześmiali się z tej akcji, poza tym, ty ciągle wiecznie masz zczymś jakiś problem i jesteś konfliktowy niestety, obecni ci któzy byli, mogą to potwierdzić , że mam rację...
#46 DJGraco
No mi nie było do śmiechu.
Albo była kiedyś taka sytuacja, że Szpilka bezpodstawnie przeniosła mnie, Paulinę i kilka innych osób na alternatywny jak siedzieliśmy na głównym. Akurat za to przeprosiła, więc z tym jest ok.
#47 Zuzler
Violinist, to jak ktoś do Ciebie podejdzie na ulicy, przewróci Cię w kałużę i roześmieje się z tej akcji to będzie wszystko ok, bo jemu się podobało, no nie?
#48 daszekmdn
Przede wszystkim twoje podejście do sprawy nie jest poważne mimo że na to liczyłem. O obrażaniu nie mówiłem, tylko o naśmiewaniu się z innych za co ganiłeś swego czasu inny serwer.
Widać właśnie jaką piękną administrację i postawę w obec użytkowników ma główny twórca.
Trzeba ostrzegać użytkowników.
Żart śmieszny dla jednych, może nie być fajny dla drógich. Szkoda, że Polteam padł. Tak ludzie z Twojego serwera się na niego skarżyli, ale tam przynajmniej nie było miejsca na takie wyskoki.
#49 DJGraco
PolTeam wcale nie padł. Działa, tylko nikt nie wchodzi.
#50 violinist Konto zarchiwizowane
słuchaj jak masz coś do szpilki to prosze abyście sobie to wyjaśniali prywatnie między sobą a nie mieszali w to sprawy serera!
#51 matid25
Ludzie spokojnie bez kłótni. |Wszystko da się wyjaśnić najelpiej prywatnie.
#52 sylwinka
Szanowny dashu przepraszam za żart, który jak zawsze rozbawił wszystkich z wyjątkiem ciebie . Przepraszam że swym żartem uraziłam twą zacną dumę więcej to sie nie powtórzy z góry przepraszam zarówno ja jak i administratorzy serwisu przytulnemiejsce.pl
#53 daszekmdn
@Sylwinka:
Widzę w Twoim poście ironię i kolejny raz nawet tutaj nie możesz powstrzymać się od takiego tonu.
@Violinist:
Nie mieszać spraw serwera?
Jeśli dzieje się to na serwerze to nie można tego nie mieszać jak to nazwałeś, administracja chyba od czegoś jest a nie od zamiatania sprawy pod dywan i np grania w tym czasie w STW.
#54 matid25
Chodzi oto żeby nie pisać publicznie o tym co się dzieje na serwerze. Tylko spróbować wyjaśnić wszystko w prywatnym gronie. Bo wszystko można wyjaśnić jeżeli się tylko chcę. Pozdrawiam :) życząc miłego dnia. Załoga przytulnegomiejsca.pl
#55 Zuzler
Pytanie czy się chce.
#56 dash
Nie pisać i nie ostrzegać, tak? Prywatnie już próbowałem gdy były wcześniej takie jazdy. Nic się nie zmieniło, zamieciono chyba pod dywan, więc trzeba użyć cięższego kalibru i pokazać ludziom prawdę. To też nic nie zmieniło, bo nawet tutaj na forum widać ironię w postach, więc...
#57 matid25
Ja w imieniu adinistracji spróbuję ogarnąć pewne sprawy :)
#58 daszekmdn
Przyda się. Oj bardzo.
#59 Bartek1
A o co chodzi?

#60 daszekmdn
Wszystko napisałem kilka postów wyżej.