Ale to się zauważa wszędzie niestety.
Ja właśnie siedzę na tym serwerze, fajna atmosfera. Polecam ten serwer! Jak będzie publiczny, to będzie super.
Edited
bo trzeba czekać żeby bioern dodal do listy narazie jest publiczny tylko teoretycznie.
A ja mam zupełnie inne pytanie dlaczego przytulnemiejsce.pl przekierowuje na nuno-software.pl?
Edited
Jeszcze raz powiem. Polecam ten serwer! Można się pośmiać i pogadać.
Edited
Wczoraj to się fajnie gadało na tym serwerze, nawet fajnie się spało na kanale pod ciepłą kołderką. Pozdrawiam.
Czasami aż zapominam o rzeczywistości jak słucham rozmów na tym serwerze, np. wczoraj mama mi kazała iść spać, a ja nadal siedziałem i słuchałem, po 23:20 wyłączyłem komputer. Ale fajne rozmowy tu są prowadzone.
a my jako załoga przytulnego miejsca, postanowiliśmy wyjść na przeciw wszystkim ciekawskim osobom które lubią testować i nie boją się nowych doświadczeń, dlatego na prośbę paru użytkowników postanowiliśmy otworzyć testowy serwer teamtalka na którym zostało utworzone konto administracyjne o loginie admin i hasło admin.
Więc jeśli ktokolwiek z państwa jest ciekawe, jak wygląda administrowanie serwerem teamtalka, zapraszamy do testów i nauki! :)
dane logowania są następujące:
adres serwera: przytulnemiejsce.pl
porty TCP i UDP 10330
użytkownik: admin
hasło: admin
życzymy miłych, owocznych i udanych testów! :)
Załoga przytulnemiejsce.pl
Więc jeśli ktokolwiek z państwa jest ciekawe, jak wygląda administrowanie serwerem teamtalka, zapraszamy do testów i nauki! :)
dane logowania są następujące:
adres serwera: przytulnemiejsce.pl
porty TCP i UDP 10330
użytkownik: admin
hasło: admin
życzymy miłych, owocznych i udanych testów! :)
Załoga przytulnemiejsce.pl
jeśli zaś chcecie do nas dołączyć, i porozmawiać, zapraszamy do nas pod standardowymi portami pod adresem:
przytulnemiejsce.pl
Jeśli ktoś z państwa zażyczy sobie prywatnego kanału, bądź kąta, tutaj nie ma żadnych ograniczeń i takie konto lub kanał zostanie utworzone w trybie natychmiastowym po przesłaniu prośby do któregoś z administratorów czyli violinist, matid25 oraz nuno69.
Pozdrawiamy załoga przytulnemiejsce.pl
przytulnemiejsce.pl
Jeśli ktoś z państwa zażyczy sobie prywatnego kanału, bądź kąta, tutaj nie ma żadnych ograniczeń i takie konto lub kanał zostanie utworzone w trybie natychmiastowym po przesłaniu prośby do któregoś z administratorów czyli violinist, matid25 oraz nuno69.
Pozdrawiamy załoga przytulnemiejsce.pl
każda droga logowania jest otwarta.
Ze względów bezpieczeństwa, liki można jedynie wysyłać z utworzonego kąta użytkownika.
Ze względów bezpieczeństwa, liki można jedynie wysyłać z utworzonego kąta użytkownika.
Już logowania pusta pusta nie ma, tylko Facebook, ale tworzą konta, czyli jak na NVPS ;) ale im się powodzi.