przytulnemiejsce.pl
Back to Sieci społecznościowe#21 zywek
Ale to się zauważa wszędzie niestety.
#22 markus1234
Ja właśnie siedzę na tym serwerze, fajna atmosfera. Polecam ten serwer! Jak będzie publiczny, to będzie super.
#23 violinist Archived
no już jest publiczny :)
#24 Paulinux
Mi się nie pokazuje na liście
#25 violinist Archived
bo trzeba czekać żeby bioern dodal do listy narazie jest publiczny tylko teoretycznie.
#26 Paulinux
A, rozumiem. Napisałeś to tak, jakby już był
#27 violinist Archived
wiec sprostowuję :)
#28 lukaszenka
A ja mam zupełnie inne pytanie dlaczego przytulnemiejsce.pl przekierowuje na nuno-software.pl?
#29 violinist Archived
bo narazie strony nie ma i tak jakoś się stało
#30 markus1234
Jeszcze raz powiem. Polecam ten serwer! Można się pośmiać i pogadać.
#31 DJGraco
Ja również polecam.
#32 markus1234
Wczoraj to się fajnie gadało na tym serwerze, nawet fajnie się spało na kanale pod ciepłą kołderką. Pozdrawiam.
#33 markus1234
Czasami aż zapominam o rzeczywistości jak słucham rozmów na tym serwerze, np. wczoraj mama mi kazała iść spać, a ja nadal siedziałem i słuchałem, po 23:20 wyłączyłem komputer. Ale fajne rozmowy tu są prowadzone.
#34 mucha
no tak a było już po dobranocce
#35 przytulnemiejsce
a my jako załoga przytulnego miejsca, postanowiliśmy wyjść na przeciw wszystkim ciekawskim osobom które lubią testować i nie boją się nowych doświadczeń, dlatego na prośbę paru użytkowników postanowiliśmy otworzyć testowy serwer teamtalka na którym zostało utworzone konto administracyjne o loginie admin i hasło admin.
Więc jeśli ktokolwiek z państwa jest ciekawe, jak wygląda administrowanie serwerem teamtalka, zapraszamy do testów i nauki! :)
dane logowania są następujące:
adres serwera: przytulnemiejsce.pl
porty TCP i UDP 10330
użytkownik: admin
hasło: admin
życzymy miłych, owocznych i udanych testów! :)
Załoga przytulnemiejsce.pl
#36 matid25
Polecam to działa :)
#37 przytulnemiejsce
jeśli zaś chcecie do nas dołączyć, i porozmawiać, zapraszamy do nas pod standardowymi portami pod adresem:
przytulnemiejsce.pl
Jeśli ktoś z państwa zażyczy sobie prywatnego kanału, bądź kąta, tutaj nie ma żadnych ograniczeń i takie konto lub kanał zostanie utworzone w trybie natychmiastowym po przesłaniu prośby do któregoś z administratorów czyli violinist, matid25 oraz nuno69.
Pozdrawiamy załoga przytulnemiejsce.pl
#38 przytulnemiejsce
każda droga logowania jest otwarta.
Ze względów bezpieczeństwa, liki można jedynie wysyłać z utworzonego kąta użytkownika.
#39 daszekmdn
Już logowania pusta pusta nie ma, tylko Facebook, ale tworzą konta, czyli jak na NVPS ;) ale im się powodzi.
#40 daszekmdn
Od około godziny mogą występować problemy w działaniu serwera TT oraz NVDA remote.
Spowodowane jest to pracami technicznymi na serwerze.
Prosimy o wyrozumiałość oraz cierpliwość.