Czasami aż zapominam o rzeczywistości jak słucham rozmów na tym serwerze, np. wczoraj mama mi kazała iść spać, a ja nadal siedziałem i słuchałem, po 23:20 wyłączyłem komputer. Ale fajne rozmowy tu są prowadzone.
a my jako załoga przytulnego miejsca, postanowiliśmy wyjść na przeciw wszystkim ciekawskim osobom które lubią testować i nie boją się nowych doświadczeń, dlatego na prośbę paru użytkowników postanowiliśmy otworzyć testowy serwer teamtalka na którym zostało utworzone konto administracyjne o loginie admin i hasło admin. Więc jeśli ktokolwiek z państwa jest ciekawe, jak wygląda administrowanie serwerem teamtalka, zapraszamy do testów i nauki! :) dane logowania są następujące: adres serwera: przytulnemiejsce.pl porty TCP i UDP 10330 użytkownik: admin hasło: admin życzymy miłych, owocznych i udanych testów! :) Załoga przytulnemiejsce.pl
jeśli zaś chcecie do nas dołączyć, i porozmawiać, zapraszamy do nas pod standardowymi portami pod adresem: przytulnemiejsce.pl Jeśli ktoś z państwa zażyczy sobie prywatnego kanału, bądź kąta, tutaj nie ma żadnych ograniczeń i takie konto lub kanał zostanie utworzone w trybie natychmiastowym po przesłaniu prośby do któregoś z administratorów czyli violinist, matid25 oraz nuno69. Pozdrawiamy załoga przytulnemiejsce.pl
Od około godziny mogą występować problemy w działaniu serwera TT oraz NVDA remote. Spowodowane jest to pracami technicznymi na serwerze. Prosimy o wyrozumiałość oraz cierpliwość.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
This site uses cookies to enhance your experience.