Brak możliwości edytowania postów z pozycji ap;likacji mobilnej, przynajmniej pod androidem.
Edytowano
Przytrzymaj na poście i pojawi się okienko gdzie możesz wybrać opcję edytowania.
ta apka to narazie taka mooocna podstawa, czekam na jakąś większą aktualizacje, która da nam o wiele wiele więcej.
właśnie, może to się już nawet nirozwija nie wiem, zobaczymy.
-- (longshoot):
Ostatnio pytałem czy coś się rusza, ale od prawie trzech miesięcy cisza.
--
-- (longshoot):
Ostatnio pytałem czy coś się rusza, ale od prawie trzech miesięcy cisza.
--
3 polubień
Powoli, przcież ludzie mają własne prace, własne życia i własne sprawy, nie samym eltenem żyje człowiek.
4 polubień
Ziomeczki, naprawdę prześledźcie sobie historię tego wątku. Kilka miesięcy temu zarzekaliście się, jak to jesteście w stanie poczekać, żeby wszystkie błędy czy niejasności, które są, załatać. Mijają zaledwie 3 miesiące (lub mniej) i co? Ludzie, niektóre apki wydają aktualizacje rzadziej mimo dużo większego zespołu, a Wy się martwicie, że dev porzucił projekt?
I nie, nie wiem, co się tam dzieje, bo nie śledzę akurat - jak jest update, to pobieram i tyle. Ale sama przecież kilkadziesiąt postów temu opisywałam właśnie to zjawisko, które się teraz dzieje wśród Was.
I nie, nie wiem, co się tam dzieje, bo nie śledzę akurat - jak jest update, to pobieram i tyle. Ale sama przecież kilkadziesiąt postów temu opisywałam właśnie to zjawisko, które się teraz dzieje wśród Was.
Edytowano
OOooo, dzisiaj zaczęły mi przychodzic powiadomienia na appkę o nowych wpisach w śledzonych wątkach. Wcześniej miałem tylko powiadomienia o wiadomościach.
Muszę poszukać w ustawieniach czy da sięgdzieś to wyłączyć bo akurat tych powiadomień wolę nie miećm, tylko do wiadomości.
Muszę poszukać w ustawieniach czy da sięgdzieś to wyłączyć bo akurat tych powiadomień wolę nie miećm, tylko do wiadomości.
Właśnie nie ma ani ustawienia, ani kategorii powiadomień. Musiałam wyłączyć całkowicie powiadomienia Eltengerowi
No ale przynajmniej dobrze że i pojawiły się powiadomienia o śledzonych wpisach to znaczy że ten nowy backend czy co tam działa prawidłowo. Jedynie tylko propozycja na przyszłe wersje dodać kategorie tych powiadomień, tj wiadomości, wpisy itd by każdy mógł sobie włączyć to co faktycznie chce dostawać. Ale wiadomo, nie wszystko na raz, powolutku
Kiedy będzie dostępna opcja zaznacz wszystkie fora jako przeczytane?
Kiedy będzie opcja edytowania postów?
Co to za przycisk, pokaż opcjie, pojawia się tylko pole wyszukiwania
Kiedy będzie opcja edytowania postów?
Co to za przycisk, pokaż opcjie, pojawia się tylko pole wyszukiwania
Ja mam taki śmieszny bląd, że jak wchodzę w kontakty to mi się appka wywala. Ostatni o 21:08 dziś. @pajper nie wiem, czy rejestrujesz to w crashlytics, ale jak nie, to pewnie byłoby Ci łatwiej.
Dla Monstricka.
Wyszła nowa wersja Eltengera.
Daję link.
https://drive.google.com/uc?id=1e7ZiUtjeEuCdLWZWoOORj5heujUckqhn&export=download
Wyszła nowa wersja Eltengera.
Daję link.
https://drive.google.com/uc?id=1e7ZiUtjeEuCdLWZWoOORj5heujUckqhn&export=download