Ziomeczki, naprawdę prześledźcie sobie historię tego wątku. Kilka miesięcy temu zarzekaliście się, jak to jesteście w stanie poczekać, żeby wszystkie błędy czy niejasności, które są, załatać. Mijają zaledwie 3 miesiące (lub mniej) i co? Ludzie, niektóre apki wydają aktualizacje rzadziej mimo dużo większego zespołu, a Wy się martwicie, że dev porzucił projekt? I nie, nie wiem, co się tam dzieje, bo nie śledzę akurat - jak jest update, to pobieram i tyle. Ale sama przecież kilkadziesiąt postów temu opisywałam właśnie to zjawisko, które się teraz dzieje wśród Was.
OOooo, dzisiaj zaczęły mi przychodzic powiadomienia na appkę o nowych wpisach w śledzonych wątkach. Wcześniej miałem tylko powiadomienia o wiadomościach. Muszę poszukać w ustawieniach czy da sięgdzieś to wyłączyć bo akurat tych powiadomień wolę nie miećm, tylko do wiadomości.
No ale przynajmniej dobrze że i pojawiły się powiadomienia o śledzonych wpisach to znaczy że ten nowy backend czy co tam działa prawidłowo. Jedynie tylko propozycja na przyszłe wersje dodać kategorie tych powiadomień, tj wiadomości, wpisy itd by każdy mógł sobie włączyć to co faktycznie chce dostawać. Ale wiadomo, nie wszystko na raz, powolutku
Kiedy będzie dostępna opcja zaznacz wszystkie fora jako przeczytane? Kiedy będzie opcja edytowania postów? Co to za przycisk, pokaż opcjie, pojawia się tylko pole wyszukiwania
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Ja mam taki śmieszny bląd, że jak wchodzę w kontakty to mi się appka wywala. Ostatni o 21:08 dziś. @pajper nie wiem, czy rejestrujesz to w crashlytics, ale jak nie, to pewnie byłoby Ci łatwiej.