Beta 37: Znów Android nadrabia za iOS. Najważniejsze są liczne optymalizacje. Jedyna ważna nowość, która nie dotyczy systemu iOS, to że teraz działania są, no właśnie, działaniami.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
taka ciekawostka, w talkbacku nie czyta info o przyklejonym wątku, csr czyta jako pineska, ale mam inne syntezy, więc może to być też głosem spowodowane, a nie czytnikiem.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Kursor trochę nieprzewidywalnie skacze, gdy przechodzimy z okna do okna. Np. gdy wchodzimy do konwersacji z poziomu zakładki Wiadomości, to trzeba dać kursorowi chwilę, żeby się ustabilizował, bo jeśli nie zrobimy tego, to przez szybsze działania możemy kliknąć nie tam, gdzie chcemy. Wszędzie tak jest.
Kiedy nagrywam wiadomość i zablokuje się ekran, Eltenger przestaje nagrywać. Gorzej, że nic o tym nie mówi i można się nagadać, wysłać wiadomość i nie wiedzieć, że coś jest noie tak. No i co jakiś czas kiedy odpalam Eltengera, w sumie to dość często, pokazuje mi się komunikat, że błędna nazwa użytkownika lub hasło. Muszę zamknąć Eltengera i odpalić go jeszcze raz. Sttrasznie frustrujące.
Sprawdziłam, u mnie też tak jest. I na forum, i w wiadomosciach TB nie widzi działań. Ciekawie, bo w sumie zwykle bywa odwrotnie :) -- (DJGraco): Zauważyłem taki błąd, nie wiem czy to u mnie tylko. Czynności na wiadomościach z TB nie działają a z CSR już tak.
Potwierdzam. -- (Monia01): Kiedy nagrywam wiadomość i zablokuje się ekran, Eltenger przestaje nagrywać. Gorzej, że nic o tym nie mówi i można się nagadać, wysłać wiadomość i nie wiedzieć, że coś jest noie tak.
Pod androidem, Talkback i nie mam możliwości zaznaczenia, że forum jest przeczytane, tak samo nie mogę zaznaczyć wątku jako przeczytany. Nie działają również działania,
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.