Eltenger beta dla Androida dostępny publicznie
Wróć do Klient na platformy mobilne#61 DJGraco
Hm, nie potwierdzam, ale może zbyt rzadko korzystam z privów. W każdym razie u mnie nie było żadnych braków.
#62 zywek
Odświeża się rzeczywiście nie do końca tak, jak trzeba, na pewno jak jest okienko konwersacji otwarte to się nie odświeżają wiadomości.
#63 pajper
Beta 37:
Znów Android nadrabia za iOS. Najważniejsze są liczne optymalizacje.
Jedyna ważna nowość, która nie dotyczy systemu iOS, to że teraz działania są, no właśnie, działaniami.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#64 patricus
nie da sie sledzic wadku z poziomu akcji
#65 balteam
/jak wejdę w wątek, cofnę się, to dalej pokazuje, że ma nowe wpisy, chwilę trzeba poczekać lub wejść i wyjść jeszcze raz, ale raczej starczy czekać.
#66 balteam
taka ciekawostka, w talkbacku nie czyta info o przyklejonym wątku, csr czyta jako pineska, ale mam inne syntezy, więc może to być też głosem spowodowane, a nie czytnikiem.
#67 daszekmdn
Używam RH Voice i mi czyta pineskę.
#68 Julitka
Kursor trochę nieprzewidywalnie skacze, gdy przechodzimy z okna do okna. Np. gdy wchodzimy do konwersacji z poziomu zakładki Wiadomości, to trzeba dać kursorowi chwilę, żeby się ustabilizował, bo jeśli nie zrobimy tego, to przez szybsze działania możemy kliknąć nie tam, gdzie chcemy. Wszędzie tak jest.
#69 monstricek
Czy mógł by ktoś tu umieścić Apk Eltengera? Z Rosji pobieranie apki jest niedostępne.
#70 DJGraco
#71 daszekmdn
Eltenger po kliknięciu w link go nie otwiera a powinien w domyślnej przeglądarce.
#72 DJGraco
Zauważyłem taki błąd, nie wiem czy to u mnie tylko. Czynności na wiadomościach z TB nie działają a z CSR już tak.
#73 Monia01
Kiedy nagrywam wiadomość i zablokuje się ekran, Eltenger przestaje nagrywać. Gorzej, że nic o tym nie mówi i można się nagadać, wysłać wiadomość i nie wiedzieć, że coś jest noie tak.
No i co jakiś czas kiedy odpalam Eltengera, w sumie to dość często, pokazuje mi się komunikat, że błędna nazwa użytkownika lub hasło. Muszę zamknąć Eltengera i odpalić go jeszcze raz. Sttrasznie frustrujące.
🇺🇦 🇵🇱
#74 Monia01
Sprawdziłam, u mnie też tak jest. I na forum, i w wiadomosciach TB nie widzi działań. Ciekawie, bo w sumie zwykle bywa odwrotnie :)
-- (DJGraco):
Zauważyłem taki błąd, nie wiem czy to u mnie tylko. Czynności na wiadomościach z TB nie działają a z CSR już tak.
--
🇺🇦 🇵🇱
#75 Julitka
Potwierdzam.
-- (Monia01):
Kiedy nagrywam wiadomość i zablokuje się ekran, Eltenger przestaje nagrywać. Gorzej, że nic o tym nie mówi i można się nagadać, wysłać wiadomość i nie wiedzieć, że coś jest noie tak.
--
#76 daszekmdn
W poprzednich wersjach Eltenger mi nagrywał na zablokowanym bez problemu. Teraz nie sprawdzałem, bo i nie było powodu.
#77 zywek
Pierwsze nagranie po przyznaniu uprawnienia do mikrofonu jest ciche.
#78 Numernabis
Pod androidem, Talkback i nie mam możliwości zaznaczenia, że forum jest przeczytane, tak samo nie mogę zaznaczyć wątku jako przeczytany. Nie działają również działania,
#79 Numernabis
Jak na apce mobilnej mogę zaznaczyć wątek lub grupę jako przeczytaną? Nigdzie nie mogę takiej opcji znaleźć.
#80 adelcia
w końcu, No to też się zalogowałam, i będę używała.