Literatura

książki Joanny Chmielewskiej

Założony przez jamajka 75 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Strona 3 z 4

A tak w ogóle Joanna była ireną.

#42 1 polubienie

WIemy. Mam dokument o niej, tak przy okazji. A, no i polecam bardzo książkę "jak wytrzymać z Joanną Chmielewską". TO nie jest biografia, to jest książka Marty Węgiel, o tym, jaka ona była.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Wiemy, wiemy. Maju, mogłabyś podesłać dokument, oraz tę książkę "jak wytrzymać z Joanną chmielewską"? Bo nie mam.
Große Operndiva?

#44 1 polubienie

mogłabym.

O. to ja też poproszę.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#46 1 polubienie

A tak a propos Marty Węgiel, ma ktoś jej film o Joannie w znośnej jakości? Nazywa się to to chyba "joanna Chmielewska czyli moje wykopane studnie".

#47 1 polubienie

TO jest właśnie ten dokument, mam

To jakby się gdzieś coś dało to będę dźwięczny.

Postaram się

Dzięki. :)
Große Operndiva?

Jamajko! Dziękuję ci za podesłanie tej biografii. Była cudna przeczytałam w trzy dni. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

A ja się przypomnę o film.

#53 1 polubienie

A, no tak, film. Już robię zaraz.

Super, też będę czekać. :)
Große Operndiva?

Ja chcieć filma! ooo!

#56 1 polubienie

Mam dla was film. Kto chce, proszę do mnie prywatnie, OK?

A ja czytałem Gdzie diabeł mówi do usług fajna książka dla nieco młodszego pokolenia.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#58 1 polubienie Edytowano

EEj. Ale to jest książka Joanny Olech, przynajmniej z tego co Mi wiadomo. A wątek jest o Chmielewskiej, więc chyba coś pomyliłeś.

Nooo tak, bo ona miała 2 nazwiska.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#60 2 polubienia

Mhm, jasne. A ja się nazywam Dawid Pieper