Księga zażaleń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#161 Numernabis
Jest jeszcze RHVoice
-- (markus1234):
Pożalę się na jedną rzecz. Otóż od wczorajszego wieczora przestał mi działać Espeak w moim Samsungu Galaxy Watch FE. Restarty Talkbacka jak i zegarka nic nie dają, nawet czyszczenie danych aplikacji Espeak też nic nie daje. Nie mam pomysłu, co się stało, i jak to rozwiązać. Dodam, że do wieczora Espeak normalnie działał. Niestety jestem zmuszony używać syntezy od Google, ale ona mi się nie podoba, bo jest niewyraźna.
--
#162 DJGraco
Markusie jakiego espeaka używasz, z jakiego źródła? Skąd go pobrałeś?
#163 daszekmdn
Na zegarki chyba nie ma RH voice.
#164 markus1234
Jeśli chodzi o Espeaka, to używam wersji z GitHuba.
#165 DJGraco
O, ciekawe. Ja nie miałem problemów z tą wersją.
Używasz najnowszej 1.52?
#166 skrzypenka
Otóż to, albo mogła nadwyrężyć sobie jakiś mięsień w stopie.
-- (Kat):
Staw skokowy chyba, bo w stopie, to chyba te tam kostki trudno byłoby skręcić.
-- (Zuzler):
Skręciłam sobie kostkę w stopie. :(
--
--
#167 skrzypenka
Wszyscy chorują jakoś ciągle i ciągle, a ja co się pozbędę kataru, to znowu go mam. Denerwuje mnie to.
#168 markus1234
@DJGraco, chyba tak. Z tego, co pamiętam, to chyba mam tą wersję.
#169 MarOlk
A mnie bierze kurwica, bo znowu mi się zrobiła zanokcica. Na dużym palcu u nogi. Ichtiol i antybiotyk poszły w ruch. Mam nadzieję, że znowu nie trzeba będzie wycinać u chirurga.
#170 daszekmdn
Mój Minidisc się chyba kończy. :/
#171 Zuzler
Do godziny 15.15 muszę zrozumieć ponad 100 stron książki, w której informacje są upchane jedna za drugą. Aktualnie przerobiłam około 10% tego dzieła. To jest niewykonalne, muszę się przecież jeszcze umyć i choć trochę wyspać.
#172 Natalia2000
A o czym dzieło to traktuję?
godziny 15.1A5 muszę zrozumieć ponad 100 stron książki, w której informacje są upchane jedna za drugą. Aktualnie przerobiłam około 10% tego dzieła. To jest niewykonalne, muszę się przecież jeszcze umyć i choć trochę wyspać.
--
#173 Zuzler
O pojmowaniu, realizowaniu itp. wolności w 1 Rp. Oczywiście, że nie przyswoiłam całej wiedzy, ale wystarczyło jej na moje potrzeby.
#174 Monte
Kurcze, znowu muszę wymieniać struny do gitary.
#175 Zuzler
Czyżbyś dużo grała?
#176 Monte
Staram się. A może kupiłam jakieś trefne? Poza tym, ta gitara ma już swoje lata. I mostek trzeba podnieść.
#177 Monte
Ponadto zmiany temperatury też wpływają na struny.
#178 daszekmdn
Niby podwyższyłem sobie prędkość internetu, ale co z tego, jak teraz coraz częściej pada? W telefonie zasięg na styk, i nawet w nocy jak sobie udostępniłem teraz hotspota to nie mogę zbyt wiele zrobić. Gdzie ja żyję? A, no tak. W Polsce. Gdzie światłowodów po za dużymi miastami się nie opłaca ciągnąć, a zasięg jako, że wyłącza się 3G woła o pomstę do nieba.
Do tego zasnąłem po 19 i sobie tak pospałem, że wstałem o 22. Czy coś mnie dzisiaj pozytywnie zaskoczy? Skoro dzień zaczął się średnio, to może skończy się chociaż dobrze...
#179 Monte
I okazało się, że muszę kupić nową gitarę. Po prostu ślicznie. :(
#180 daszekmdn
Miała być ładna pogoda a wieje jak głupie.