Chyba moja klawiatura mechaniczna używana od wieków się powoli kończy... :( Muszę poszukać kogoś kto się fachowo zajmuje czyszczeniem, może to wystarczy. Nie wymienię jej na żadną nową, bo nie.
Eh, trudno, ja bym Ci i tak hotswapa polecił. Mógłbyś sobie wstawić swoje ulubione przełączniki to raz, a po dwa w razie usterki jednego klawisza łatwo wymienić na nowy. Nawet mógłbyś wstawić klawisze ze Twojej starej.
Zachorowało mi się trochę. :(
Ale że jak? Ale że gdzie? Ale że dlaczegóż?
-- (Zuzler):
Człowiek, z którym chciałam porozmawiać, spierdzielił mi sprzed nosa.
--
-- (Zuzler):
Człowiek, z którym chciałam porozmawiać, spierdzielił mi sprzed nosa.
--
Ano tak po prostu, powiedział tylko, że on już idzie, a na okrzyk "proszę pana, ale ja jeszczechciałam z panem..." jedyną odpowiedzią była informacja do kogoś innego, ze on już idzie i zostawia drzwi otwarte. :(
Nadal mam katar i jakiś kaszel, ale nie ma czasu chorować.
Bo pewnie nie było schodów :D
Staw skokowy chyba, bo w stopie, to chyba te tam kostki trudno byłoby skręcić.
-- (Zuzler):
Skręciłam sobie kostkę w stopie. :(
--
-- (Zuzler):
Skręciłam sobie kostkę w stopie. :(
--
Łojjj. Współczuję. Teraz będzie bolało przy zmianie pogody.
Edytowano
No niby staw skokowy, ale już głęboko w rejonie stoy, jakby się mięśnie ostro nadwyrężyły czy z deka naderwały, nie sam staw - tak to odczuwam. Najważniejsze, że do wesela się zagoi.
Pożalę się na jedną rzecz. Otóż od wczorajszego wieczora przestał mi działać Espeak w moim Samsungu Galaxy Watch FE. Restarty Talkbacka jak i zegarka nic nie dają, nawet czyszczenie danych aplikacji Espeak też nic nie daje. Nie mam pomysłu, co się stało, i jak to rozwiązać. Dodam, że do wieczora Espeak normalnie działał. Niestety jestem zmuszony używać syntezy od Google, ale ona mi się nie podoba, bo jest niewyraźna.
Tak czy inaczej, nie zazdroszczę, bo to nic fajnego. Wiem, bo też przerabiałam kilka lat temu.
-- (Zuzler):
No niby staw skokowy, ale już głęboko w rejonie stoy, jakby się mięśnie ostro nadwyrężyły czy z deka naderwały, nie sam staw - tak to odczuwam. Najważniejsze, że do wesela się zagoi.
--
-- (Zuzler):
--