Zjadłam na obiad przepyszną zupę cebulową, po której chce mi odciąć prąd. Nawet kawa nie pomogła się obudzić. Aż chciałoby się powiedzieć: insulina i cukier lubią to.
Może na przyszłość popij ją jakimś jogurtem naturalnym pitnym czy skyrem. Białeczko do cukru spoko. -- (Kat): Zjadłam na obiad przepyszną zupę cebulową, po której chce mi odciąć prąd. Nawet kawa nie pomogła się obudzić. Aż chciałoby się powiedzieć: insulina i cukier lubią to.
Oj, nie, coś poważniejszego. Byłam u neurologa, bo nie mam czucia w nodze za bardzo i chodzić nie mogę za bardzo, bo kuleję i się boję, że się przewrócę. Do tego mam zawroty głowy, więc mam zlecony rezonans magnetyczny i badanie przewodnictwa nerwowo-mięśniowego. Muszę kupić stabilizator do stawu skokowego, bo dostałam na to skierowanie, dostałam też skierowanie na rehabilitacje i lek na receptę na obwodowy układ nerwowy.
-- (Zuzler): Skręcenie kostki? Problem z achillesem?
O kurcze, trzymaj się, kochana! -- (skrzypenka): Oj, nie, coś poważniejszego. Byłam u neurologa, bo nie mam czucia w nodze za bardzo i chodzić nie mogę za bardzo, bo kuleję i się boję, że się przewrócę. Do tego mam zawroty głowy, więc mam zlecony rezonans magnetyczny i badanie przewodnictwa nerwowo-mięśniowego. Muszę kupić stabilizator do stawu skokowego, bo dostałam na to skierowanie, dostałam też skierowanie na rehabilitacje i lek na receptę na obwodowy układ nerwowy.
Dużo zdrowia. Trzymaj się. -- (skrzypenka): Oj, nie, coś poważniejszego. Byłam u neurologa, bo nie mam czucia w nodze za bardzo i chodzić nie mogę za bardzo, bo kuleję i się boję, że się przewrócę. Do tego mam zawroty głowy, więc mam zlecony rezonans magnetyczny i badanie przewodnictwa nerwowo-mięśniowego. Muszę kupić stabilizator do stawu skokowego, bo dostałam na to skierowanie, dostałam też skierowanie na rehabilitacje i lek na receptę na obwodowy układ nerwowy.
Trzymaj się tam cieplutko, maleńka. -- (skrzypenka): Oj, nie, coś poważniejszego. Byłam u neurologa, bo nie mam czucia w nodze za bardzo i chodzić nie mogę za bardzo, bo kuleję i się boję, że się przewrócę. Do tego mam zawroty głowy, więc mam zlecony rezonans magnetyczny i badanie przewodnictwa nerwowo-mięśniowego. Muszę kupić stabilizator do stawu skokowego, bo dostałam na to skierowanie, dostałam też skierowanie na rehabilitacje i lek na receptę na obwodowy układ nerwowy.