Księga zażaleń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#741 Julitka
Wierco kuźwa od ósmy rano i musk sie lasuje.
#742 Monte
Mam ciekawe rzeczy na gitarze, ale są trudne i jeszcze ich nie opanowałam.
#743 mustafa
Doceń sąsiada że nie od szóstej.
-- (Julitka):
Wierco kuźwa od ósmy rano i musk sie lasuje.
--
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#744 Monte
Zimno się zrobiło. Tyle dobrego, że to już nie mróz.
#745 djsenter
Cholerne zimno, ja chcę sobie popijać piwko nad wisłą wieczorami.
#746 MarOlk
Nie żyje Chuck Norris. Tym razem serio...
#747 skrzypenka
Muszę się pożalić. Na studiach mam przedmiot muzyka filmowa i babeczka kazała obejrzeć film "la la land". Okropny był, takie gówno, że nie wiem. Straciłam dwie godziny swojego cennego czasu. :D
#748 Julitka
Tak jakoś ble jest.
#749 Monte
Mam trudne rzeczy na gitarze, a dzisiaj po raz pierwszy od dawna stresowałam się na zajęciach.
#750 djsenter
Chyba jelitówka mnie dopadła.
#751 Zuzler
Uu, leczo poszkodziło? Czy to nie u Ciebie robione?
#752 skrzypenka
Ja też się czasem stresuje i to wtedy nie idzie, a na skrzypcach, jak grałam, to było jeszcze gorzej. Totalny stres i blokada. Nic nie pomagało.
-- (Monte):
Mam trudne rzeczy na gitarze, a dzisiaj po raz pierwszy od dawna stresowałam się na zajęciach.
--
#753 Monte
Ja wczoraj miałam kompletną pustkę w głowie. Nauczyciel prosił mnie, żebym zagrała melodię do podkładu. Miało być tak, że raz on gra, raz ja. No i w końcu nie grałam, bo bałam się grać i miałam kompletną pustkę w głowie, nie mogłam znaleźć dźwięków, które pasowałyby do podkładu.
#754 daszekmdn
@Zuzler: Nie, jego już siekło wcześniej.
#755 djsenter
@Zuzler inni zajadacze nie narzekają na podobne problemy, ja obstawiam, że to jakiś wirus ze śródmieścia przytargałem, a nie typowe zatrucie pokarmowe, bo ono mija szybciej.
#756 skrzypenka
Masakra, ja na śpiewie się nie stresuje, może czasem, jak mi nuty czy tekst uciekają, ale tak to nie. :)
-- (Monte):
Ja wczoraj miałam kompletną pustkę w głowie. Nauczyciel prosił mnie, żebym zagrała melodię do podkładu. Miało być tak, że raz on gra, raz ja. No i w końcu nie grałam, bo bałam się grać i miałam kompletną pustkę w głowie, nie mogłam znaleźć dźwięków, które pasowałyby do podkładu.
--
#757 Monte
No widzisz. Ale to nie było tak, że w ogóle nie grałam, bo próbowałam grać, ale nie dokońca mi wychodziło. Przez ten stres nie mogłam grać, tylko jakieś pojedyncze nuty albo kilka nut, a potem nic.
#758 markus1234
Od wczoraj wkurza mnie Elten, i jego komunikat o rzekomych wpisach na blogach. Ciągle w co nowego wisi mi komunikat, że jest 54 wpisy na blogach nowych, a gdy klikam enter, to wyskakuje błąd, a potem jest komunikat: "Brak nowych wpisów na blogach".
#759 CzarnyPies
Zimno jest i pada śnieg....
#760 Zuzler
Gdzie Ty przebywasz?