Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 54 / 60 Następna

Puszkin

#1061 ·

Przez ostatnie ponad dwa tygodnie było fajnie, ale nie ma to jak w domku we własnym łóżku. :D

wrzos33

#1062 ·

1 likes
Spędziłam miło czas na Regionalnej Konferencji REHA,spotkałam dawno niewidzianego znajomego i myślę, że to spotkanie zaowocuje w niedalekiej przyszłości czymś dobrym dla mnie.

Kuba12565

#1063 ·

Jestem zadowolony, bo właśnie wpadłem na Hatsune Miku! Totalnie nowa jakość i klimat, którego wcześniej nie znałem. Super sprawa odkryć coś tak świeżego – jestem mega pozytywnie zaskoczony!
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

DJGraco

#1064 ·

A to co to jest? Nazwę kojarzę ale coś nie mogę sobie przypomnieć.

Kuba12565

#1065 ·

taka piasenkarka wirtualna. też jest z nią gra color ful stage. to jest ogulnie postać anime.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

daszekmdn

#1066 ·

Coś ala Nyan cat chyba jeśli dobrze pamiętam z przed lat :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

djsenter

#1067 ·

2 likes
Gościna na podlasiu to next level po prostu, wow!
Senter San

Kuba12565

#1068 ·

2 likes
Dzisiaj w końcu przyszły do mnie pozytywki, no nareszcie. Chwała kurierowi.

Kuba12565

#1069 ·

Dodatkowo w najbliższy wtorek prawdopodobnie będę grał na koncercie

Monte

#1070 ·

Edytowano
Wpis do usunięcia.
Give me a sign.

MarOlk

#1071 ·

Pochwal się nimi
-- (Kuba12565):
Dzisiaj w końcu przyszły do mnie pozytywki, no nareszcie. Chwała kurierowi.
--

daszekmdn

#1072 ·

Edytowano
Kurde... Widząc jak inni kodują na Androida z AI myślałem, że to się nie da bez bólu. A tu?
Jak wiesz czego chcesz od Codexa, i czego ma używać, to po prostu działa!
Spodziewałem się też, że problemem będzie vm i debug, ale wystarczy, że mam ADB na głównym kompie. :)
Od paru dni po nocach koduję różne głupoty z nudów, i nie ma problemu w stylu o jej, error, nie działa, UI jest złe i nie do naprawienia.
Mam już appkę 18mb, w której nie napisałem ani jednej linijki kodu ;).
Czy się podzielę?
Nie bardzo raczej, ale sprawia mi frajdę :D.

skrzypenka

#1073 ·

Edytowano
ale z ciebie egoista. :D dziel się. :D :)
a ja się pochwalę, że miałam 1 procent plagiatu na 181 stron. :)
Große Operndiva?

daszekmdn

#1074 ·

1 likes
To chyba zbyt głupie aby się tym dzielić xD.

Kuba12565

#1075 ·

MarOlk no pewnie, w piątek wyśle.

Kuba12565

#1076 ·

ciesze sie, że mam osobe o tej samej pasji, dziękuje ci, że cie poznałem, to takie piękne. niezmiernie sie ucieszyłem mogąc cie poznać. to dlamnie ogromna przyjemność.

Julitka

#1077 ·

Działa, działa. Na ślinę, ale działa. I potem kod wygląda jak sieczka. No ale działa. :p
-- (daszekmdn):
Kurde... Widząc jak inni kodują na Androida z AI myślałem, że to się nie da bez bólu. A tu?
Jak wiesz czego chcesz od Codexa, i czego ma używać, to po prostu działa!
Spodziewałem się też, że problemem będzie vm i debug, ale wystarczy, że mam ADB na głównym kompie. :)
Od paru dni po nocach koduję różne głupoty z nudów, i nie ma problemu w stylu o jej, error, nie działa, UI jest złe i nie do naprawienia.
Mam już appkę 18mb, w której nie napisałem ani jednej linijki kodu ;).
Czy się podzielę?
Nie bardzo raczej, ale sprawia mi frajdę :D.
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Natalia2000

#1078 ·

Dachu, a kiedy udostępnisz tą aplikację do pomiaru czasu o której mówiłeś w tyfloprzeglądzie? bo widziałabym zastosowanie dla niej w mojej pracy, jednym słowem, przydałaby się. :D

djsenter

#1079 ·

No nie, jeżeli napisał dobrego prompta i odwoływał się do bugów w sposób, w który AI rozumiało gdzie popełniło błędy i jak miało je naprawiać, to chyba wystarczy?
Senter San

Julitka

#1080 ·

AI pisze kod, który działa. Ale nie taki, który jest dobrze zoptymalizowany. Z Łodzi do Warszawy jedzie przez Berlin. Da się? Da się, pewnie, że się da. Nawet czasem taniej będzie. Chyba. :p
-- (djsenter):
No nie, jeżeli napisał dobrego prompta i odwoływał się do bugów w sposób, w który AI rozumiało gdzie popełniło błędy i jak miało je naprawiać, to chyba wystarczy?
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
Poprzednia 54 / 60 Następna