Integracja Eltenowiczów

Księga pochwał

Założony przez Zuzler 1427 wpisów ostatni wpis 3 godziny temu Strona 54 z 72

Przez ostatnie ponad dwa tygodnie było fajnie, ale nie ma to jak w domku we własnym łóżku. :D

#1062 1 polubienie

Spędziłam miło czas na Regionalnej Konferencji REHA,spotkałam dawno niewidzianego znajomego i myślę, że to spotkanie zaowocuje w niedalekiej przyszłości czymś dobrym dla mnie.

Jestem zadowolony, bo właśnie wpadłem na Hatsune Miku! Totalnie nowa jakość i klimat, którego wcześniej nie znałem. Super sprawa odkryć coś tak świeżego – jestem mega pozytywnie zaskoczony!
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

A to co to jest? Nazwę kojarzę ale coś nie mogę sobie przypomnieć.

taka piasenkarka wirtualna. też jest z nią gra color ful stage. to jest ogulnie postać anime.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Coś ala Nyan cat chyba jeśli dobrze pamiętam z przed lat :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1067 2 polubienia

Gościna na podlasiu to next level po prostu, wow!
Senter San

#1068 2 polubienia

Dzisiaj w końcu przyszły do mnie pozytywki, no nareszcie. Chwała kurierowi.

Dodatkowo w najbliższy wtorek prawdopodobnie będę grał na koncercie

Pochwal się nimi
-- (Kuba12565):
Dzisiaj w końcu przyszły do mnie pozytywki, no nareszcie. Chwała kurierowi.
--

#1072 Edytowano

Kurde... Widząc jak inni kodują na Androida z AI myślałem, że to się nie da bez bólu. A tu?
Jak wiesz czego chcesz od Codexa, i czego ma używać, to po prostu działa!
Spodziewałem się też, że problemem będzie vm i debug, ale wystarczy, że mam ADB na głównym kompie. :)
Od paru dni po nocach koduję różne głupoty z nudów, i nie ma problemu w stylu o jej, error, nie działa, UI jest złe i nie do naprawienia.
Mam już appkę 18mb, w której nie napisałem ani jednej linijki kodu ;).
Czy się podzielę?
Nie bardzo raczej, ale sprawia mi frajdę :D.

#1073 Edytowano

ale z ciebie egoista. :D dziel się. :D :)
a ja się pochwalę, że miałam 1 procent plagiatu na 181 stron. :)
Große Operndiva?

#1074 1 polubienie

To chyba zbyt głupie aby się tym dzielić xD.

MarOlk no pewnie, w piątek wyśle.

ciesze sie, że mam osobe o tej samej pasji, dziękuje ci, że cie poznałem, to takie piękne. niezmiernie sie ucieszyłem mogąc cie poznać. to dlamnie ogromna przyjemność.

Działa, działa. Na ślinę, ale działa. I potem kod wygląda jak sieczka. No ale działa. :p
-- (daszekmdn):
Kurde... Widząc jak inni kodują na Androida z AI myślałem, że to się nie da bez bólu. A tu?
Jak wiesz czego chcesz od Codexa, i czego ma używać, to po prostu działa!
Spodziewałem się też, że problemem będzie vm i debug, ale wystarczy, że mam ADB na głównym kompie. :)
Od paru dni po nocach koduję różne głupoty z nudów, i nie ma problemu w stylu o jej, error, nie działa, UI jest złe i nie do naprawienia.
Mam już appkę 18mb, w której nie napisałem ani jednej linijki kodu ;).
Czy się podzielę?
Nie bardzo raczej, ale sprawia mi frajdę :D.
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Dachu, a kiedy udostępnisz tą aplikację do pomiaru czasu o której mówiłeś w tyfloprzeglądzie? bo widziałabym zastosowanie dla niej w mojej pracy, jednym słowem, przydałaby się. :D

No nie, jeżeli napisał dobrego prompta i odwoływał się do bugów w sposób, w który AI rozumiało gdzie popełniło błędy i jak miało je naprawiać, to chyba wystarczy?
Senter San

AI pisze kod, który działa. Ale nie taki, który jest dobrze zoptymalizowany. Z Łodzi do Warszawy jedzie przez Berlin. Da się? Da się, pewnie, że się da. Nawet czasem taniej będzie. Chyba. :p
-- (djsenter):
No nie, jeżeli napisał dobrego prompta i odwoływał się do bugów w sposób, w który AI rozumiało gdzie popełniło błędy i jak miało je naprawiać, to chyba wystarczy?
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!