Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 52 / 60 Następna

Julitka

#1021 ·

1 likes
Załatw sobie kochana ten DZDN, bo naprawdę dużo tracisz!
-- (Monte):
Przez jakiś czas nie miałam co czytać, a wczoraj dostałam tyle książek, że nie wiem od czego zacząć. :D

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Monte

#1022 ·

Potrzebowałabym w tym pomocy.
Give me a sign.

djdenismusic

#1023 ·

4 likes
Przede mną tydzień pod namiotem. Bez technologii, i zbędnych rozpraszaczy. Pora na reset.

Zuzler

#1024 ·

A ja nigdy nie spałam pod namiotem. A chciałabym, naprawdę bym chciała, od dzieciństwa to jest takie moje małe marzenie, żeby wybrać się na prawdziwy żywy staromodny biwak. :D

MarOlk

#1025 ·

Ja chyba ostatnio w 2011.

zywek

#1026 ·

A jak to jest z namiotowiskiem? Tak o se można na czyjejś łące rozbić czy raczej niekoniecznie? Albo w lesie?

MarOlk

#1027 ·

Jeszcze za dzieciaka jak się zdarzało z rodzicami pod namiot jechać, to żeśmy się rozbijali na dziko. Na ile to legalne to było, to nie wiem.

djdenismusic

#1028 ·

Edytowano
Tam gdzie jadę jest jakiś teren przy odrze. Więc raczej legalne :PTzw. polski bajkał, a miejscowość nazywa się popraawnie Kamieniec Wrocławski.

Julitka

#1029 ·

Dzisiaj zjadłam szparagi i są dobre. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

skrzypenka

#1030 ·

Dzieciom udał się dziś spektakl folkowy i jestem znich dumna. Udało się nam. :)
Große Operndiva?

mustafa

#1031 ·

A ja nie zjadłem.

-- (Julitka):
Dzisiaj zjadłam szparagi i są dobre. :)

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Zuzler

#1032 ·

A my wczoraj zrobiłyśmy taaaką zupę szparagową... Wspaniała, pyszna. Wpadł mi jednak do głowy pomysł, żeby następnym razem dodać do niej trochę czosnku. Mógłby przypadkiem zarąbiście podkręcić smak.

MarOlk

#1033 ·

Opiekanego czosnku, bym powiedział.

djsenter

#1034 ·

Finał ligii mistrzów z towarzystwem przy browcu i dobrej pogodzie, jest miło!
Senter San

Kuba12565

#1035 ·

1 likes
Moja kolekcja pozytywek sie powiększy, Wczoraj zamówiłem dwie nowe, i niedługo powinienem je mieć. Nie mogę się doczekać
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Adasadula

#1036 ·

1 likes
Ja to bym chciał te pozytywki z wyciąganymi jakby pinami, że można sobie zaprogramować melodyjkę samemu na tym całym wałku, jednak jest to dość trudno dostępne. Ewentualnie te z taśmami perforowanymi, ale trza by do tego jakąś nakładkę zrobić by ślepaki mogły wycinać sobie te dziurki samodzielnie, a to jednak nie było by takie proste.

daszekmdn

#1037 ·

Edytowano
To kupcie sobie pianole :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Adasadula

#1038 ·

Może 100 lat temu - nie tyro, a i bogaty byś musiał być raczej dość.

-- (daszekmdn):
To kupcie sobie pianole ::D

--

Kuba12565

#1039 ·

Adasadula wiem o czym mówisz. ciekawe.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Monte

#1040 ·

1 likes
Dzisiaj spadł u mnie dobry, konkretny deszcz. I nawet udało mi się go nagrać kilka minut przed wyjazdem na zajęcia!
Give me a sign.
Poprzednia 52 / 60 Następna