Załatw sobie kochana ten DZDN, bo naprawdę dużo tracisz! -- (Monte): Przez jakiś czas nie miałam co czytać, a wczoraj dostałam tyle książek, że nie wiem od czego zacząć. :D
A ja nigdy nie spałam pod namiotem. A chciałabym, naprawdę bym chciała, od dzieciństwa to jest takie moje małe marzenie, żeby wybrać się na prawdziwy żywy staromodny biwak. :D
-- (Julitka): Dzisiaj zjadłam szparagi i są dobre. :)
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
A my wczoraj zrobiłyśmy taaaką zupę szparagową... Wspaniała, pyszna. Wpadł mi jednak do głowy pomysł, żeby następnym razem dodać do niej trochę czosnku. Mógłby przypadkiem zarąbiście podkręcić smak.
Ja to bym chciał te pozytywki z wyciąganymi jakby pinami, że można sobie zaprogramować melodyjkę samemu na tym całym wałku, jednak jest to dość trudno dostępne. Ewentualnie te z taśmami perforowanymi, ale trza by do tego jakąś nakładkę zrobić by ślepaki mogły wycinać sobie te dziurki samodzielnie, a to jednak nie było by takie proste.