iphone

Apple Watch.

Założony przez skrzypenka 418 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 12 z 21

Tysiąc na ten gadget to maksimum.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Nie widzę zasadności przepłacania, a potrzebne mi to jest do czynności sportowych, pływanie, pomiar tentna itd, sprawdzenie godziny, chyba, że można toto traktować jak odtwarzacz.

Hm, w prawdzie nie wiem jak teras z cenami tego, ale np jakiś AppleWatch 4 czy 5 nie były by dobre?

Albo se czy SE2.
Tylko Niektórzy narzekali na 4.
Ja się na tym nie znam.

SE było by dobre, i by dostawało aktualizacje dość długo, i by działało dość płynnie, tylko koszt SE to k1500PLN i ponad

-- (magmar):
Albo se czy SE2.
Tylko Niektórzy narzekali na 4.
Ja się na tym nie znam.

--

Czym się różnią w praktyce zegarki 4 5 i Se?
Dlaczego to wsparcie jest tak ważne z pozycji zegarka. skoro jest to tylko zegarek.
Zadaję takie dziwne pytania bo zastanawiam się czy jest sens inwestować aż tak sporo.

No w zegarku też masz system. Im dłóżej wspirany, tym dłóżej masz np nowe funkcje i tym dłóżej działa poprawnie. 4 niee, 5 można rozważyć, ale ja mimo wszystkp polecam dopłacić do se. Co do androzegarków, prubowałem oppo watcha z iphone. Da się, ale wielu rzeczy nie zrobisz
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Jakich rzeczy?

Np nie możesz rozmawiać przez zegarek, używać go jako odtwarzacza muzyki z iphona, lokalna muzyka pójdzie. Nie wyślesz z jego poziomu smsa, nie wszystkie powiadomienia dochodzą, no jest tego dość wiele.

Rozumiem, czyli jednak warto mieć zegarek z tej samej firmy co telefon.

Jak masz jabłkofona to niestety, ale tak. W przypadku androida to nie do końca tak. Szajsung kombinujeco prawda, że tylko u nich możesz sobie monitorować więcej jak chodzi o zdrowie, ale generalnie zegarek kompatybilny ze wszystkimi andkami.

A jak Samsung watch z Iphonem współpracuje? Odtwarzacz na zegarku? Jak to wygląda? Serio pytam, bo w kwestji zegarków też jestem zielony. W każdym razie ja też rozważam kupić coś innego niż Applewatch.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Generalnie współpracuje. Jeśli msz muzykę na zegarku albo przez internet, to odtworzy. Nie zadzwonisz, nie napiszesz smsa, to na pewno. Nie sprawdzisz też wielu funkcji zdrowotnych.

To on ma głośnik dynamiczny, czy piezo? No musi mieć piezo, bo jak by dynamiczny na ręce brzmiał? A jeśli jest piezo to słuchanie muzyki w takiej jakości o ile można to tak nazwać mija się z celem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

No przez słuchawki bt.

To nie lepiej z Samego Iphone na słuchawkach?

Jak zostawisz telefon w domu?

pozdrawiam wszystkich co chcą słuchać uzyki z zegarka, czy też telefonu. To ani nie brzmi ani nic

#239 Edytowano

Na słuchawkach czy przeciętnym głośniku bt nie turbopover Manta to już brzmi, chodź akurat Jbl Charge 3 mnie rozczarował.

dla mnie dobry głośnik czy też słuchawki do słuchania muzyki to podstawa, przez chwilę korzystałem z galaxy buts 2 pro i muszę przyznać, że fajne słuchaweczki, do tego sam posiadam JBL boombox i na słuchanie muzyki w fajnej jakości w pokoju generalne w małych przestrzeniach jak chcesz zrobić imprezę nadaje się świetnie