iphone

Apple Watch.

Założony przez skrzypenka 418 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 13 z 21

Harmankardon go play też jest zajebisty. Mi na razie wystarcza mój Sony xb40.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Mam pytanie tak głupie, że aż śmieszne.
Czy na tym zegarku można wgrać VDR?
Jeśli sansa mi padnie zamierzam go potraktować jako odtwarzacz mp3.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Nie z tego co wiem
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Z resztą, bateria.

Tyle szmalu i taka badziewna bateria, bez komentarza!

Inaczej. Jak zrezygnujesz z funkcji telefnicznych plus wifi, lokalizacja to wtedy pociągnie.

Mogliby naprawdę się bardziej postarać.

ja mam VDR w Watchu, nie korzystałem nigdy, ale to idzie po bluetooth do słuchawki albo głośnika. Więc nie wiem jak to wygląda z baterią wtedy.
Tak samo badziewna bateria jak w Iphonach Se i troszkę mniej badziewne baterie w seriach mini.

A to nawet nie wiedziałem że się da, ale raczej, no właśnie. Ja tam bym nie ryzykował, do takiego celu lepiej kupić watch na normalnym androidzie za kilka stów, często mają lepsze baterie. Co prawda więcej kombinatoryki.

Iphony mini nie mają złej baterii.Nie korzystałam z nawigacji, gierm niezbyt wiele instalowałam, ale rozmawiałam przezz telefon, słuchałam trochę YT o tej porze mam jeszcze 82% baterii.

Tylko ile taki watch ma tej baterii. 500 mah? Może 600, nie więcej. No jak mam włączony esim w moim to 2 dni może wytrzyma. Do muzyki sansa albo coś na styl ipoda classic moim zdaniem to lepsza opcja, bo w sytuacji zdechnięcia baterii jednak mamy telefon nadal gotowy, a i żadna dzika ładowarka do tego niejest potrzebna. Ponad to te urządzenia są jednak znacznie, znacznie tańsze od najtańszego apple watcha.

voicedream jest na watchu, i jak najbardziej działa.

Wysyła wszystko po bt

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

Niema czegoś takiego jeszcze jak dobre baterie w smartzegarkach. Też m.in dlatego za te pieniądze nie kupię w życiu Warszawy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Nie wiem, mój Apple watch trzyma podobnie do Iphonea Se, a korzystam na nim z budziola i to wieokrotne drzemki, z wibracją, a także rozmawiam na nim, czasem śledze przystanki w Movit i serio trzyma ok 2 dni, ale fakt, jeżeli szukasz zegarka, który będzie trzymał 2 lata, jak zegarek, ale miał funkcje smart, to sory, ale się nie doczekasz.

@Misiek Są - znam małżeństwo, w którym on ma Androida, co mu trzyma z tydzień, a jej Watcha trzeba codzień ładować.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Pytanie tylko, czy ten watch ma moduł wi-fi, gps, głośnik, obsługę e-sim etc. Bo są smart opaski,i smart zegarki. Ale obydwa te urządzenia jednakowoż ię od siebie wyróżniają tym, co podałem powyżej.

@Denis Tak, tak, tak i nie. Wiem, jaka jest różnica między bandami i watchami, no błagam. Facet zwykle przez niego rozmawia.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Słuchajcie czym się różnią zegarki SE2 za 1500, od tych za 4 tys?

#259 Edytowano

Te za 4 klocki to pewnie stalowe duże na bransolecie, ale tu ekspert ze mnie żaden. Raczej o wygląd chodzi.

#260 Edytowano

Ale, że jak Se 2 też za 4 tys? Czy Watch ultra, który jest spory, ma porządniejszą baterię, podwójny gps, no wytrzymalszy materiał, więcej czujników tak jak i seria 8, bo pamiętaj, że Se to tak jak Iphone se, okrojona wersja.
Seria 8, a tym bardziej Ultra jest dla ludzi, którzy chcą mieć wszystko w jednym. Ja np. mam Se2, bo nie chcę mieć zegarka do aktywności, tylko bardziej jako przedłużenie smartfona, dyskretny budzik, a czasem, ale to jak dorobię się może jeszcze Airpodsów, jako zdalny kontroler Iphonea, są takie sytuacje, kiedy mógłbym to wykorzystać.
Edit:
Chyba Piotr Witek na łamach Tyflopodcastu opowiada o Watchu Ultra, dlatego tam Cię odsyłam po więcej informacji.