Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze. Horace Mann
Tyle ile posłuchałem wpisów głsowych to mam wrażenie, iż użytkowniczki Czekoladka 88 i Anna cz mają niemalże identyczne głosy jakby to były siostry bliźniaczki różniące się charakterem. Pani o niku Czekoladka 88 ma taki bardziej spokojny głos mam wrażenie, że z delikatną nutką pesymityzmu, ale mam nadzieję, że sie mylę. Natomiast pani Anna ma taki bardziej energiczny z optymizmem w głosie. Nie zmienia to jednak faktu, że oba głosy mnie sie podobają. Faktycznie! Użytkowniczka Irlasting stream ładnie śpiewa. Pozdrawiam Państwa! Damian
Hehehe no do pesymistów zdecydowanie nie należę :) Ciekawe spostrzeżenie w kwestii podobieństwa - nie słyszałam głosu koleżanki, więc z ciekawości aż odszukam :)
Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze. Horace Mann
Jeśli to pytanie do mnie to pewnie, że nie, bo nie ma o co :)
a ja jakoś z swoim głosem problemów nie mam. --Cytat (tomecki): Jakoś dużo osób swoich głosów nie lubi. Osobiście nie mam jakiejś wielkiej awersji ale gdybym mógł, wymieniłbym na inny.
Raczej cieszysz uszy. Chyba nie ma tutaj kobiet z głosem typowo męskim. Nie- to akurat nie dociebie Weroniko, ale sporo też jest takich kobiet z męskim niskim głosem. --Cytat (Elanor): A ja przyznaję, że nie lubię swojego głosu. Straszę nim ludzi. Może teraz mniej, ale gdy byłam dzieckiem, wrażenie było ponoć conajmniej... dziwne.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
hmmmm, Czy to głos typowo męski? Nie powiedziałbym. a czy przyjemny? Owszem że tak
--Cytat (łysy): Raczej cieszysz uszy. Chyba nie ma tutaj kobiet z głosem typowo męskim. Nie- to akurat nie dociebie Weroniko, ale sporo też jest takich kobiet z męskim niskim głosem. --Cytat (Elanor): A ja przyznaję, że nie lubię swojego głosu. Straszę nim ludzi. Może teraz mniej, ale gdy byłam dzieckiem, wrażenie było ponoć conajmniej... dziwne.
Hahahahahahaha! Wiecie co? Mój cioteczny brat, zanim przeszedł mutację, brzmiał dokładnie tak samo, jak ja. Mogę więc sobie wyobrazić, jak brzmiałabym ja w wersji męskiej.
Jakby nie było jesteście spokrewnieni. Mi kiedyś wydawało się i nie mam pojęcia dlaczego, że mój kuzyn ma identyczny głos jak mój brat, a ma zupełnie inny.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Cześć wszystkim, nie spodziewałam się tutaj swojego nicku, bo na forach głosowych próżno mnie szukać. Moi głosowi faworyci to: Julitka, Kamerton, Julianne, Skrzypenka, Muzycznajutrzenka, Mulka, Everlastingdream i Annabeth, a z męskich głosów: Marchewaux, Midzi, Cinkciarz, i Tomecki.
@Łysy, mówisz, że masz głos podobny do nikogo.. A wcale nie.. :) Masz głos podobny do samego siebie. :) Niepowtarzalny... :) A co do niskich męskich głosów Eltenowych, moim zdaniem - Armand.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
This site uses cookies to enhance your experience.