Spoczko, i tak już od pół roku sobie obiecuję, że tam zajrzę, ale ciągle mi nie po drodze :) Na jakiś prywatny serwer dostałam zaproszenie, ale też jeszcze nie weszłam. Może to nawet ten... Nie pamiętam :(
Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze. Horace Mann
Offtop alert! Mój absolutny numer jeden: Rylotek111. W mowie i w śpiewie. Kawał pięknego głosu. Poza tym, lubię głos Pajpera i Monstricka. Z kobiecych: Adelcia, Julitka i Jamajka.
Ja niestety nie mogę skojarzyć nigdzie głosu Elanor, ale też bardzo mi się to u kobiet podoba. Choć Paulin głos raczej nie nazwałabym niskim, tylko takim fajnym zamszowym :D Tak mi się kojarzy :)
Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze. Horace Mann
A Adelci głos też nie powiedziałabym, żejest niski, ale taki bardzo dojrzały, bardzo kobiecy no i z tym cudownym wschodnim akcentem... W sumie to sama mam rosyjskie korzenie, więc może stąd ta słabość :)
No i znowu aktualizuję, Moja cudowna everlastingdream, czyli Daria! Gdybym wiedziała, że to Ty, to od razu byś trafiła na moją listę :) A wracając do Elanor - chyba faktycznie najniższy z eltenowskich żeńskich głosów i naprawdę bardzo miły :)
No taak, lubię jeszcze glos Adelci i Czekoladki88, znam już ją z teamtalka, kiedyś na tyflonet wchodziła. Ja jednak jeżeli chodzi o głosy kobiece to lubię jak kobieta ma wysoki głos np. Skrzypenka czy właśnie Czekoladka.
Takim właśnie zamszem :) Taki delikatny meszek na głosie, taki miękki, niektórzy mówią na to aksamitny, ale mi ten zamsz bardziej pasuje :)