Hahaa. No w waszym przypadku to chyba logiczne. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Cześć wszystkim ) Bardzo miło mi, że tyle osób mnie wymieniło, choć ja Was naprawdę w większości nie kojarzę :( Przynajmniej z głosów. Ja nie dzieliłam swoich faworytów na Panie czy panów, bo przyznaję szczerzę, że po prostu kopiowałam od Was jak leci nicki osób, które kojarzę głosowo, bo ich nie pamiętam :D Ale prócz tych, które tu wkleję jest dużo więcej moich faworytów audio :) Tylko bardziej pamiętam głos, ale nie mogę go sobie w pamięci dopasować do konkretnej osoby :) A zatem: adelcia, agatakantylena25, Biedrona333,Jamajka,marcysia,Mimi, Monia01, ninka, pajper, Paulinuxx,skrzypenka, tomecki, Lwica, Cinkciarz,Ninka,daszekmdn, siwy4don, Kasia, Midzi, Kamerton a no i Marchewa.
Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze. Horace Mann
No i zmobilizowałam się, weszłam na kilka forów głosowych i uzupełniłam listę :) monstricek, żywek, annabeth, piter9521, johnson, tomasz, balteam, muzycznajutrzenka. Ale to na pewno jeszcze nie wszyscy :)
Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze. Horace Mann
O! Bardzo ciekawy temat... Z góry wybaczcie, jak kogoś pominę, ale troszkę polecę z pamięci, więc...
Na pierwszym miejscu mojej listy, bezwzględnie, Julitka i Monia01. Choć pierwszej głos bardziej do śpiewu, drugiej do czytania. :) A poza tym, i tu już polecę na zasadzie co mi się przypomni: midzi, everlastingdream, Tomecki, ninka, rylotek111, skrzypenka, Elanor. :)
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Ooo dziękuję bardzo Aniu i Zwonimirku :) Swoją drogą dawno Cię nie słyszałam, bo na tt przestałam zaglądać, a tutaj jeszcze na Twoją wypowiedź chyba nie trafiłam :) Mam na myśli Zwonimirka :) Ale bardzo serdecznie Cię pozdrawiam :)
jestem ale bardziej na webczatnet.pl na tyflonecie nie ma sensu być. --Cytat (czekoladka88): Ooo dziękuję bardzo Aniu i Zwonimirku :) Swoją drogą dawno Cię nie słyszałam, bo na tt przestałam zaglądać, a tutaj jeszcze na Twoją wypowiedź chyba nie trafiłam :) Mam na myśli Zwonimirka :) Ale bardzo serdecznie Cię pozdrawiam :)
No właśnie ja tylko na tyfloneta zawsze wchodziłam i przestało mi się tam podobać. No ale nie będę robić spanu, dzięki za info, fajnie wiedzieć :)
Ale webczatnet to baaaardzo prywatny server, gdzie z tego co wiem dostać się jest dość trudno. Nie spodobasz się jednej osobie która sobie coś roi albo ktoś da jakieś bzdóry o tobie i reszta to podchwyci i dupa blada.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.