Dziękuję wszystkim, którzy przyznali, że lubią mój głos. :)
Lubię wiele głosów, ale opowiem o tych, którenajbardziej zapadły mi w pamięć. no więc na pewno jamajka, bo jej głos jest tak bardzo niepasujący do rozmiaru dłoni, i pewnie rozmiaru w ogóle, że to aż fascynujące jest. :D
Tomecki, bo zapada w pamięć. No i... hm... jak mówi, to mówi tak, że przyjemnie się słucha. Elanor, bo jest oryginalny i ciekawy, no i mi się podoba. :)
Talpa171 za jego wadę wymowy, ale tylko jak mówi spokojnie.
Julitka, bo jest śliczny, po prostu :)
Hm, Zuzler? Nie wiem czy "lubię" to dobre słowo, ale głos na pewno interesujący. Albo może nie sam głos tylko... bardzo autentyczny sposób mówienia. Głos ładny, jak się uśmieha.
Hm, Łysy, wiem o tym. Ale jednak są głosy, które teoretycznie pasowałyby bardziej do osób otyłych, sysokich albo dobrze zbudowanych. To, że to się wcale nie musi pokrywać z rzeczywistością, to już inna bajka.
Daszku- nie prawda- brat męża mojej kuzynki ma troszkę ponat dwa metry wzrostu, a głos ma wysokości podobnej do twojego, może lekutko niższy, ale napewno wyższy niż mój.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
To moje typy łysy, mimi, denis333, marhewaux za jego bardzo radiowy głos, midzi, tomecki, lwica, monia01 z elektryzujący głos kmicic92 i patryk Faliszewski. ps Nie lubię swojego głosu.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
czytając ten wątek odnosi się wrażenie, że wszystkim wszystkie głosy się podobają. Coraz więcej wpisów w stylu: no, mi się podoba twuj głos, xxxx. dziękuję, Wzajemnie! I Tak 20 wpisów. :D. :D ja, jak coś to wymienił bym może z 3 czy 4 osoby maksymalnie, bo wątek jest o tym, które głosy podobają nam się najbardziej, a nie które głosy tolerujemy :D.
Eee tam. Papierku. Troszkę przesadzasz. Mojego głosu akurat nikt nie wymienił, więc jednak są takie przypadki, które w ogólnym rozrachunku wypadają z rankingu ;)
This site uses cookies to enhance your experience.