Nośniki danych, jakich uużywacie
Wróć do Komputery i akcesoria#81 misiek
No to jeszcze dzień, najwyżej dwa hehe.
-- (DJGraco):
Ja mam całego metalowego dosłownie, calusieńki z metalu zrobiony i działa bez zarzutu.
--
#82 longshoot
ja mam takiego bardzo malutkiego pendrive'a. To jest chyba sandisc właśnie 128 gb usb 3.1
#83 misiek
Planuję kupić Sandisca pod Iphone, ale kiedy tego nie wie nikt.
#84 daszekmdn
Sandisce są fajne bo działają lata.
#85 misiek
Niestety nie.
-- (daszekmdn):
Sandisce są fajne bo działają lata.
--
#86 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
Nie wiem.
Może i tak, ale niektóre modele są o dupę potłuc, tak jak mój cały plastikowy, nawet złącze USB ma plastikowe.
#87 DJGraco
Ja mam taki ADATA cały ze ze złączem usb plastikowym haha
#88 misiek
Prawda.
-- (iskierka1983):
Nie wiem.
Może i tak, ale niektóre modele są o dupę potłuc, tak jak mój cały plastikowy, nawet złącze USB ma plastikowe.
--
#89 longshoot
i co z tego, ja miałem pendrive'a mi to usb pękło, a i tak działał. I sandisc ma możliwośc zaszyfrowania plików.
#90 pates
Całkiem fajnym programem swoją drogą
#91 Lowca_Androidow
~~Ja osobiście wolę sobie zaszyfrować VeraCrypt'em
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#92 pajper
W 2010 roku okazało się, że nośniki Sandiska zawierały backdoora pozwalającego na ominięcie szyfrowania. Oczywiście ponoć został on usunięty, a o sprawie cicho od 10 lat, ale mimo wszystko ja bym już tej firmie w takiej kwestii nie zaufał.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#93 Lowca_Androidow
Ale to dotyzczyło oprogramowania sandisk'a, VeraCrypt to zewnętrzne oprogramowanie
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#94 pajper
Tak, odpowiadałem odnośnie Sandiska, nie Vera Crypta oczywiście.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#95 misiek
Pewnie, że tak. Równiedobrze można sobie do sprzętu wkleić głośniki na gumę do rzucia i też będzie działać, pytanie tylko jak długo.
-- (longshoot):
i co z tego, ja miałem pendrive'a mi to usb pękło, a i tak działał. I sandisc ma możliwośc zaszyfrowania plików.
--
#96 mucha
mi tam kinkston metalowy działa już chyba 4 lata
#97 misiek
Pytanie jak często go używasz?
-- (mucha):
mi tam kinkston metalowy działa już chyba 4 lata
--
#98 mucha
w sumie to od czasu do czasu ciężko stwierdzić ale nie był używany za dużo
#99 misiek
A widzisz, moje peny, po za Toshibą codziennie śmigają.
-- (mucha):
w sumie to od czasu do czasu ciężko stwierdzić ale nie był używany za dużo
--
#100 longshoot
mam arcanite 128 gb