Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Założony przez violinist 1090 wpisów ostatni wpis 6 lat temu Zamknięty Strona 14 z 55

oj no powiem szcerze ze po tym co uslysialam wczoraj w tyflopodcascie to zainstalowalam, ale uziwac bede dopiero jak bedzi polskojezyczne to.
natomiast przeslucham to raz jeszcze, bo potrzebuje sie zorientowac czy aby napewno potrzebuje za to placic te mniej wiecej 35€.
natomiast biorac poduwage ze to licencja doziwotnia, to moze byc.
wiec jeszcze raz poslucham cala audicje, czego niema w besplatnej, i wtedy zadecyduje. ale audycja wykonana super, tylko mialam wrazenie, ze ci sie strasznie spiesi i jak najszybciej chcial bys ja zakonczyc.

narazie go ustawiam wg tyflpodcastu.

hejwam,
chyba cos niedokladnie sluchalam audicje,albo nie zostalo pokazane jak sie z tym czytnikiem dostac w panel powiadomien?
dziekuje za podpowiedz.

#264 1 polubienie

Lewo +góra.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

dziekuje dziala to slicznie.
sluchaj nuno a czy oplaca sie z aten program zaplacic?
mam namysli czy to niebedzie tak ze ktos wezmie mase kasy a potem zaprzejstaje go produkowac?

#266 1 polubienie

Rozwija cie od 8 lat wiec raczej nie, ale ja nie moge niczego zapewnic na 100%, wszak nie jestem deweloperem
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

ooo no to juz dlugo go rozwija.
a jak beda mogloi zaplacic uzitownicy majaci w swojim kraju euro?

oo a ostaatnie pytanko.
padlo gsdzies w audicji to ze co jest platne a co jak niejest nam potrzebne to mozemy go uziwac i free?
bo narazie niezauwazilam ale moze to tym byc bo auicja ma ponad ladna godzine, prawie dwie.

Normalnie, Paypalem,.
Nie ma OCRa, profilu gesow dla osobnych aplikacji...

Jeśli nie chcesz płacić, to korzystasz z tej wersji, którą pobrałaś, ale ona ma sporo ograniczeń, jednak jeśli ci nie przeszkadzają to korzystaj.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Dokladnie @Balteam/

jak by byla lista tych ograniczen napisana cala, to mogla bym myslec
narazie mi sie podoba, i mysle ze bedzie jeszcze ciekawiej jak bedzie pl wersja.

wlasnie ze mi niechodzi oto zeby nieplacic, bo cena za licencja doziwotnia jest fajna, ale chce sie zastanowic czy to zaco zaplace, tes uzije. to bardziej oto mi chodzi

a ja w ogóle niemam możliwości zapłacenia za co kolwiek
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

jak to ze niemasz?

a pozatem to przecies dziala i zadarmo, tylko z ograniczeniami.

no niemam niestety jak chcę coś płatnego to poprostu czekam aż będzie za free
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

ale nie mas kasy? czy nie mas opcji jak tzaplacic? czy o co chodzi?

ja tes nie mam tu i teraz 40 euro, ale za 3 lub 4 miesiace moge tyle oszczedzic.

A ja przypominam, że to nie wątek księga zażaleń. Nie masz jak zapłacić, to nie kupuj i pobierz wersję free.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.