oj no powiem szcerze ze po tym co uslysialam wczoraj w tyflopodcascie to zainstalowalam, ale uziwac bede dopiero jak bedzi polskojezyczne to. natomiast przeslucham to raz jeszcze, bo potrzebuje sie zorientowac czy aby napewno potrzebuje za to placic te mniej wiecej 35€. natomiast biorac poduwage ze to licencja doziwotnia, to moze byc. wiec jeszcze raz poslucham cala audicje, czego niema w besplatnej, i wtedy zadecyduje. ale audycja wykonana super, tylko mialam wrazenie, ze ci sie strasznie spiesi i jak najszybciej chcial bys ja zakonczyc.
hejwam, chyba cos niedokladnie sluchalam audicje,albo nie zostalo pokazane jak sie z tym czytnikiem dostac w panel powiadomien? dziekuje za podpowiedz.
dziekuje dziala to slicznie. sluchaj nuno a czy oplaca sie z aten program zaplacic? mam namysli czy to niebedzie tak ze ktos wezmie mase kasy a potem zaprzejstaje go produkowac?
oo a ostaatnie pytanko. padlo gsdzies w audicji to ze co jest platne a co jak niejest nam potrzebne to mozemy go uziwac i free? bo narazie niezauwazilam ale moze to tym byc bo auicja ma ponad ladna godzine, prawie dwie.
wlasnie ze mi niechodzi oto zeby nieplacic, bo cena za licencja doziwotnia jest fajna, ale chce sie zastanowic czy to zaco zaplace, tes uzije. to bardziej oto mi chodzi