ja z przyjemnością przetestuję ten program, ale dopiero w wersji Polskiej. Teksty obcojęzyczne czytam wyłącznie syntalkiem, który niestety nie jest dostępny w wersji pod androida.
hm, co prawda mam ustawione chodzenie lewo prawo, ale u mnie gest szczegułowości niespecjalnie działa, chyba, że trzeba przypisać mu jakieś opcje, bo na razie to wygląda ,jak by dzielił niektóre rzeczy po prostu zamiast czytał linijkę, to na szczegułowości zmienionej czyta pół, i jak flikam to jest taki dźwięk i muszę 2 razy fliknąć aby była kolejna linijka, no lepiej nie umiem wytłumaczyć.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
zaraz, a czym się różni general settings/set custom gestures od przemapowywania gestów tylko że w menu actions? :D i tak btw te set custom gestures tam prawie nic nie jest przetłumaczone.
hm, jak ktoś ma ustawione chodzenie talkbackowe lewo prawo, to w whatsap w chacie z wiadomościami nie działagest góra dół lub dół góra, na suwaku rozumiem, że może mieć problemy, ale na przykład jak kursor jest na odtwórz, to nie powinien mieć.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
No i w kolejnej apce, w newsback beta czy jakoś tak to się pisze, też jak miałem listę z gazetami i byłem gdzieś tam sobie w środku to gest góra dół i dół góa nie działał. No i nie wiem od czego to zależy, ale jak odblokuję ekran to jestem na górnym pasku i to już pisałem, ale jak cofnę się z aplikacji to czasami też jestem na tym pasku, gdyby nie te 2 rzeczy, to puki co cały comendary na plus, w wersji płatnej gdzie można wszystko ustawić oczywiście;D
A jak wygląda przeglądanie stron, chodzenie po inijkach, akapitach, odnośnikach? Oczywiście w domyślnej konfiguracji, są do tego jakieś gesty? Przesuwanie się po literach, wyrazach, zdaniach, akapitach, linkach?
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
hm, w prawo w duł jak naciśniesz to przełączasz się tylko na przeglądanie tekstu, w sensie nie czyta ci np. nagłówek, link, aczkolwiek możesz w to kliknąć.
Pojawilo sie pare pytan od Papierka, który swoją drogą stał się użytkownikiem premium. Klient, nasz pan :). 1. Istnieje możliwość zawieszenia czytnika dla konkretnej aplikacji. Trzeba dla tagiej appki dodać wtyczkę, składającą się z trzech plików LUA. Przykład takiej wtyczki dla klawiatury Soft Braille Keyboard zamieszczę potem. 2. Profile ustawien dla aplikacji: wszystko co zmienisz w danej aplikacji przy pomocy menu działąn zostanie zmienione tylko dla tej, konkretnej aplikacji.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
A o to link do grupy what's appowej. Można pisać po polsku lub angielsku. Deweloper nie rozumie j. angielskiego więc wszystko co do niego będzie przeze mnie tłumaczone https://chat.whatsapp.com/BgLbrGKmvQ2LmNVO0VmonW
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Oki, napisz mi co mam zrobić w wolnej chwili, a ja to zrobię gdzieś o 22, albo jutro. Hehe zostałeś ofiarą swojego pomysłu przetłumaczenia programu na inne języki, teraz jużdo końca swoich dni tylko to będziesz robić.