kolejna kwestia. Jak u niego z przeglądaniem internetu szybkiego? Jak chce szybko skakać po linkach, tabelach, nagłówkach jak w talkbacku? Daje to radę?
Podejrzewam, że większość użytkowników będzie chciała sobie skonfigurować gesty tak jak w talkbacku żeby to działało z automatu.Bardzo CIę proszę o szczegółową instrukcję, może nie od razu, ale jak znajdziesz chwilę. To się wielu z nas przyda.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
a, faktycznie widzę, da się przypisać do next link, next section i tak dalej, chociaż nie widzę jakie gesty mogę przypisać bo nie mam wersji pełnej i nie mam manage gestures. ale brzmi fajnie
bardzo mi się podoba, że każdy gest da się przypisać, a gestów jest ogromna ilość i te szybkie meni mi się nie podobają, bo to już spowalnia lekko ergonomię. Ale jeżeli już nawet, to te szybkie menu też da się ustawić po swojemu. I wszystko da się ustawić po swojemu. I każda aplikacja może mieć swuj własny profil. Inne gesty w chrome, inny rozkład gestów w spotify, inny rozkład gestów w wiadomościach sms, genialne.
A ja mam takie pytanie. Ile tematów dźwiękowych ma ten program? Bo w audycji było mówione, że ma 2. Czy ten drugi temat z dźwiękami voiceovera jest domyślnie do aplikacji dodawany czy tylko jest jeden temat? Pozdrawiam.
hmm, wchodzę w menu góra prawo, mam ustawione chodzenie gestami lewo prawo jak w talkback, nie mogę do drugiej kolumny przejść, czy ustawione mam menu kolumnowe czy niekolumnowe, to nie umiem tego ogarnąć, próbowałem jakieś 2 palce w dół itd, jeśłi chodzi o przycisk, to mam tylko button unavayable. w sensie na końcu listy edit, no i nie wiem czym w praktyce się różni kolumnowe od niekolumnowego menu. jak daję gest w dół prawo, normalnie jest przycisk i go jak kliknę to przechodzę dalej. Może w darmowej wersji nie działa tylko ten przycisk z menu góra prawo? No i czy Mógłbyś Nuno zgłosić bug abym nie lądował na pasku górnym jak odblokuję telefon tylko właśnie już normalnie na ekranie z aplikacjami? I czy da się skanować tekst np. aby comendary odczytał co jest na kartce?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
hmm, da się gdzieś ustawić aby commendary nie dało się odwiesić klikając raz w lewy górny nie taki górny róg? Jak piszę na sbk to niestety go odwieszam, wcześniej tak nie było i coś przestawiłem co na to wpłynęło, albo nie wywołałem tego, bo za mało korzystałem.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
ALe zaraz. Ja dobrze czytam, że domyślnie ten czytnik nie ma nawet gestów do przeglądania stron internetowych? Bo jeśli tak jest, to ja jednak zostanę chyba przy talkbacku. :)
no w wersji darmowej chyba się ustawić nie da, a przynajmniej ja nie umiem, w wersji płatnej, jest ful opcji, które zastępują niektóre aplikacje. Jeśli da się jeszcze skanować tekst z kartki i rozpoznawać, to wtedy każdemu bym program polecał. Program jest na pewno nie wolniejszy od talkbacka, w niektórych momentach szybszy, no i warto na początku sobie ustawićw scroll aby poruszać sięlewo prawo, przynajmniej jak tak woleę. Dzięki Nuno za odp.
This site uses cookies to enhance your experience.