Księga pochwał 2024
Wróć do Wątki archiwalne#221 RAFKIW
A to na Androidzie?
-- (Postukujacy):
@Monte: Depilator z aplikacją na telefon i klawiaturka do obsługi tegoż? :) Żart. Miłego dnia.
--
#222 MarOlk
Jaws for depilator is ready
#223 Monte
Echch, faceci. :D Ale dziękuję, poprawiliście mi humor.
#224 camila
Już nie ma is ready. Rozczaruję cię. :D
Moje diwajsy mi w końcu działają! Menager urządzeń był chyba najczęściej otwieraną appką na kompie w ciągu ostatnich sześciu dni. Raz przywróciłam system - nie omogło. Przywróciłam drugi raz - pomogło, ale najpierw wyrzuciłam wszystko, co związane z X-Boxem, przed podłączeniem fightsticka znaczy się.
#225 lwica
Przemiły weekend miałam. :)
#226 Monte
Próbuję pisać, nie wiem, jak mi to wyjdzie. Od dawna nie miałam weny, a teraz idę na żywioł.
#227 Zuzler
Wyspałam się! <3
#228 EugeniuszPompiusz
Maaaam zaaaabaaawkę! - tak zabawkowej zabawki nie widziałem od dawna. Jedyne, co mnie przekonuje to fakt, że ta zabawka ma szansę się zwrócić w ten czy inny sposób w relatywnie krótkim czasie.
Nadal, w pewnych aspektach pozostaje jednak zabawką.
ateraz do rzeczy, dołączyłem do grona zoomujących 32-bitowo.
Sceptycyzm z pierwszejczęści audycji
tyflopodcastu nie minął, jednak dopiero, gdy potrzymasz tę rzecz w ręce jesteś w stanie lepiej zrozumieć, że jak na taki pizdryk, to i tak technicy zooma stanęl na głowie.
#229 daszekmdn
Owszem. Ja zdanie o Zoomach miałem jakie miałem, do teraz o tych starszych mi się nie zmieniło. Chciałem kupować Oriona, ale zanim ogarnąłem Aktywny etc etc to kumpel wpadł, Zooma miałprzy sobie, jak obczaiłem co to umie to musiałem mieć i 15 minut później już kupiłem na Alle.
#230 djsenter
Powróciła wena, szybko jak nigdy!
#231 Monte
Miałam dzisiaj dobry dzień. I na gitarze nieźle mi szło. A jutro mam drugie zajęcia kulinarne! :)
#232 daszekmdn
Duuużo dziś przede mną. Aktywnie będzie.
#233 Monte
Pizza i sałatka ważywna. Pyyysznooości!
#234 camila
A co z wyższymi modellami? Też są dostępne?
#235 djdenismusic
Ufff. Po prawie dobie posiadówy mam dość dobrze działające win11 na toshibie satellite a 300D z 4gb ram, ijakimś tam pentiumem na kiju.
#236 tomecki
Nowy sprzęt, nowa wiedza, lubię!
#237 djsenter
U mnie coraz lepiej, chudnę, eliminuje/ograniczam złe nawyki i udało mi się załatwić różne badania, które mi powiedzą więcej o stanie zdrowia, o ewentualnych niedoborach też. Pozdrawiam i przesyłam dobrą energię!
#238 camila
Znaczy się firmware zaktualizowaleś?
#239 daszekmdn
Powrotu do standardowego trybu rozdział 664664. Witaj świecie o jakkolwiek sensownej porze o której można wstać w sobotę.
#240 Paulinux
Wracać trza do życia, ale to powrót w wielkim stylu. Za mną przezajebisty przedłużony weekend.