Już nie ma is ready. Rozczaruję cię. :D Moje diwajsy mi w końcu działają! Menager urządzeń był chyba najczęściej otwieraną appką na kompie w ciągu ostatnich sześciu dni. Raz przywróciłam system - nie omogło. Przywróciłam drugi raz - pomogło, ale najpierw wyrzuciłam wszystko, co związane z X-Boxem, przed podłączeniem fightsticka znaczy się.
Maaaam zaaaabaaawkę! - tak zabawkowej zabawki nie widziałem od dawna. Jedyne, co mnie przekonuje to fakt, że ta zabawka ma szansę się zwrócić w ten czy inny sposób w relatywnie krótkim czasie.
Nadal, w pewnych aspektach pozostaje jednak zabawką. ateraz do rzeczy, dołączyłem do grona zoomujących 32-bitowo. Sceptycyzm z pierwszejczęści audycji tyflopodcastu nie minął, jednak dopiero, gdy potrzymasz tę rzecz w ręce jesteś w stanie lepiej zrozumieć, że jak na taki pizdryk, to i tak technicy zooma stanęl na głowie.
Owszem. Ja zdanie o Zoomach miałem jakie miałem, do teraz o tych starszych mi się nie zmieniło. Chciałem kupować Oriona, ale zanim ogarnąłem Aktywny etc etc to kumpel wpadł, Zooma miałprzy sobie, jak obczaiłem co to umie to musiałem mieć i 15 minut później już kupiłem na Alle.
U mnie coraz lepiej, chudnę, eliminuje/ograniczam złe nawyki i udało mi się załatwić różne badania, które mi powiedzą więcej o stanie zdrowia, o ewentualnych niedoborach też. Pozdrawiam i przesyłam dobrą energię!