Forum

Księga pochwał 2024

Wątki archiwalne

Poprzednia 12 / 33 Następna

RAFKIW

#221 ·

A to na Androidzie?
-- (Postukujacy):
@Monte: Depilator z aplikacją na telefon i klawiaturka do obsługi tegoż? :) Żart. Miłego dnia.

--

MarOlk

#222 ·

2 likes
Jaws for depilator is ready

Monte

#223 ·

Echch, faceci. :D Ale dziękuję, poprawiliście mi humor.
Give me a sign.

camila

#224 ·

Edytowano
Już nie ma is ready. Rozczaruję cię. :D
Moje diwajsy mi w końcu działają! Menager urządzeń był chyba najczęściej otwieraną appką na kompie w ciągu ostatnich sześciu dni. Raz przywróciłam system - nie omogło. Przywróciłam drugi raz - pomogło, ale najpierw wyrzuciłam wszystko, co związane z X-Boxem, przed podłączeniem fightsticka znaczy się.
ENFP

lwica

#225 ·

Przemiły weekend miałam. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Monte

#226 ·

Próbuję pisać, nie wiem, jak mi to wyjdzie. Od dawna nie miałam weny, a teraz idę na żywioł.
Give me a sign.

Zuzler

#227 ·

4 likes
Wyspałam się! <3

EugeniuszPompiusz

#228 ·

Edytowano 1 likes
Maaaam zaaaabaaawkę! - tak zabawkowej zabawki nie widziałem od dawna. Jedyne, co mnie przekonuje to fakt, że ta zabawka ma szansę się zwrócić w ten czy inny sposób w relatywnie krótkim czasie.

Nadal, w pewnych aspektach pozostaje jednak zabawką.
ateraz do rzeczy, dołączyłem do grona zoomujących 32-bitowo.
Sceptycyzm z pierwszejczęści audycji
tyflopodcastu nie minął, jednak dopiero, gdy potrzymasz tę rzecz w ręce jesteś w stanie lepiej zrozumieć, że jak na taki pizdryk, to i tak technicy zooma stanęl na głowie.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

daszekmdn

#229 ·

Edytowano
Owszem. Ja zdanie o Zoomach miałem jakie miałem, do teraz o tych starszych mi się nie zmieniło. Chciałem kupować Oriona, ale zanim ogarnąłem Aktywny etc etc to kumpel wpadł, Zooma miałprzy sobie, jak obczaiłem co to umie to musiałem mieć i 15 minut później już kupiłem na Alle.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

djsenter

#230 ·

1 likes
Powróciła wena, szybko jak nigdy!
Senter San

Monte

#231 ·

1 likes
Miałam dzisiaj dobry dzień. I na gitarze nieźle mi szło. A jutro mam drugie zajęcia kulinarne! :)
Give me a sign.

daszekmdn

#232 ·

3 likes
Duuużo dziś przede mną. Aktywnie będzie.

Monte

#233 ·

1 likes
Pizza i sałatka ważywna. Pyyysznooości!
Give me a sign.

camila

#234 ·

A co z wyższymi modellami? Też są dostępne?
ENFP

djdenismusic

#235 ·

1 likes
Ufff. Po prawie dobie posiadówy mam dość dobrze działające win11 na toshibie satellite a 300D z 4gb ram, ijakimś tam pentiumem na kiju.

tomecki

#236 ·

1 likes
Nowy sprzęt, nowa wiedza, lubię!

djsenter

#237 ·

1 likes
U mnie coraz lepiej, chudnę, eliminuje/ograniczam złe nawyki i udało mi się załatwić różne badania, które mi powiedzą więcej o stanie zdrowia, o ewentualnych niedoborach też. Pozdrawiam i przesyłam dobrą energię!
Senter San

camila

#238 ·

Znaczy się firmware zaktualizowaleś?
ENFP

daszekmdn

#239 ·

Edytowano 2 likes
Powrotu do standardowego trybu rozdział 664664. Witaj świecie o jakkolwiek sensownej porze o której można wstać w sobotę.

Paulinux

#240 ·

1 likes
Wracać trza do życia, ale to powrót w wielkim stylu. Za mną przezajebisty przedłużony weekend.
Happy hacking
Poprzednia 12 / 33 Następna