Księga zażaleń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#141 djsenter
O jezu, nawet nie chcę o tym myśleć. Ja na trzeźwo z 9 lat temu pół kciuka sobie zaorałem obieraczką, nożem to nawet nie obieram, ale kroić lubię xD
#142 Monte
Współczuję @Marolk. (MarOlk):
Rozciąłem paluch w lewej łapie. Na razie sobie na gitarze nie pogram...
--
#143 daszekmdn
Nie no ja setylko lekko podrażniłem palce w różnych miejscach ale i tak xD
#144 Agata.d
Ja też sobie kiedyś kciuka obieraczką rozcięłam, nie polecam. Nożem obierać umiem, ale nie lubię. A o obieraniu po pijaku to nawet myśleć nie chce.
-- (djsenter):
O jezu, nawet nie chcę o tym myśleć. Ja na trzeźwo z 9 lat temu pół kciuka sobie zaorałem obieraczką, nożem to nawet nie obieram, ale kroić lubię xD
--
#145 daszekmdn
Ja nie umiem nożem, umiem obieraczką.
#146 Agata.d
spaaać!. I to pomimo wypitej kawy.
#147 Monte
Ja mam podobnie jak Daszek, nożem nie umiem, ale z obieraczką nie mam problemów. Już prędzej zacięłam się nożem przy krojeniu czy tarką, ale nigdy obieraczką.
#148 tomecki
Macie Funboxa 6? to macie problem no chyba, że nie chcecie sobie niczego ustawiać. Najpierw działało w miarę nieźle wszystko, potem trzeba było wyłączać arię, bo bardzo hehe inteligentni państwo stwierdzili sobie, że świetnym pomysłem będzie ukrycie wszelkich przycisków, a teraz nawet to nie pomaga. Widać teksty i za cholerę nie da się w to kliknąć. jasne, że będę słał maile, dzwonił i co tam mi jeszcze przyjdzie do głowy, ale puki co jestem w dupie trochę.
#149 Agata.d
A to ja właśnie ani nożem ani tarką nie zacięłam się nigdy. Raz w życiu użyłam krajalnicy i to tym dziadostwem się zacięłam najbardziej.
-- (Monte):
Ja mam podobnie jak Daszek, nożem nie umiem, ale z obieraczką nie mam problemów. Już prędzej zacięłam się nożem przy krojeniu czy tarką, ale nigdy obieraczką.
--
#150 daszekmdn
Spaać also ale fajnie jest i tak spaać słabo jednak.
#151 camila
To ja dla odmiany wam powiem, że wczoraj poszłam spać w bardzo dziwnym ułożeniu i do tej pory muszę patrzeć w ziemię z powodu zgiętego karku. Denerwujące. :P
#152 kazek5p
Rozwiązanie znane tylko ont, Mam od dłuższego czasu i nie wyobrażam sobie innej konfiguracji.
-- (tomecki):
Macie Funboxa 6? to macie problem no chyba, że nie chcecie sobie niczego ustawiać. Najpierw działało w miarę nieźle wszystko, potem trzeba było wyłączać arię, bo bardzo hehe inteligentni państwo stwierdzili sobie, że świetnym pomysłem będzie ukrycie wszelkich przycisków, a teraz nawet to nie pomaga. Widać teksty i za cholerę nie da się w to kliknąć. jasne, że będę słał maile, dzwonił i co tam mi jeszcze przyjdzie do głowy, ale puki co jestem w dupie trochę.
--
#153 tomecki
No i jakby trochę drogie, a niekoniecznie chciałbym przywiązywać się do jedynie słusznej technologii, bo mam sprzęt za ciężkie piniędze.
#154 kazek5p
Ale przecież bezpłatnie o onta możesz postarać się w orange. Ehh wiem, że trzeba przebyć z nimi batalie, no ale się da.
No i do tego jakiś ruter, a to przecież już uniwersalne urządzenie.
-- (tomecki):
No i jakby trochę drogie, a niekoniecznie chciałbym przywiązywać się do jedynie słusznej technologii, bo mam sprzęt za ciężkie piniędze.
--
#155 tomecki
Jakoś tam uniwersalne, ale musi obsługiwać, zdaje się, ten standard od Orange, a wtedy robi się tak nie do końca uniwersalne.
#156 zywek
NO właśnie, myśmkombinowali ostatnio z Pietrkiem z ręcznym ustawieniem onta 2,5GB/s i niestety nie potrafił się zalogować pomimo poprawnych konfiguracji flasha.
#157 daszekmdn
Do dupy jest państwo drodzy. I tak w koło raz lepiej raz gorzej i się pętli noż ile można.
#158 Pitef
a coć to jest do dupy?
#159 MarOlk
radziecki przyrząd do świecenia w dupie
#160 markus1234
Dzisiaj przestała mi działać ładowarka z 6 gniazdami USB, którą mi moja siostra zamówiła. Chciałem sobie podłączyć mojego powerbanka i iPhonea, i w pewnym momencie ta ładowarka przestała ładować. Obecnie jest tak, że gdy podepnę kabel do któregoś z portów, to nie ma żadnej reakcji. Najprawdopodobniej ta ładowarka się spaliła, ale może poczekam aż ostygnie, i spróbuję jeszcze raz, może zadziała. Także czeka mnie kolejny zakup.