O jezu, nawet nie chcę o tym myśleć. Ja na trzeźwo z 9 lat temu pół kciuka sobie zaorałem obieraczką, nożem to nawet nie obieram, ale kroić lubię xD
Współczuję @Marolk. (MarOlk):
Rozciąłem paluch w lewej łapie. Na razie sobie na gitarze nie pogram...
--
Rozciąłem paluch w lewej łapie. Na razie sobie na gitarze nie pogram...
--
1 likes
Ja też sobie kiedyś kciuka obieraczką rozcięłam, nie polecam. Nożem obierać umiem, ale nie lubię. A o obieraniu po pijaku to nawet myśleć nie chce.
-- (djsenter):
O jezu, nawet nie chcę o tym myśleć. Ja na trzeźwo z 9 lat temu pół kciuka sobie zaorałem obieraczką, nożem to nawet nie obieram, ale kroić lubię xD
--
-- (djsenter):
--
Ja mam podobnie jak Daszek, nożem nie umiem, ale z obieraczką nie mam problemów. Już prędzej zacięłam się nożem przy krojeniu czy tarką, ale nigdy obieraczką.
Macie Funboxa 6? to macie problem no chyba, że nie chcecie sobie niczego ustawiać. Najpierw działało w miarę nieźle wszystko, potem trzeba było wyłączać arię, bo bardzo hehe inteligentni państwo stwierdzili sobie, że świetnym pomysłem będzie ukrycie wszelkich przycisków, a teraz nawet to nie pomaga. Widać teksty i za cholerę nie da się w to kliknąć. jasne, że będę słał maile, dzwonił i co tam mi jeszcze przyjdzie do głowy, ale puki co jestem w dupie trochę.
A to ja właśnie ani nożem ani tarką nie zacięłam się nigdy. Raz w życiu użyłam krajalnicy i to tym dziadostwem się zacięłam najbardziej.
-- (Monte):
Ja mam podobnie jak Daszek, nożem nie umiem, ale z obieraczką nie mam problemów. Już prędzej zacięłam się nożem przy krojeniu czy tarką, ale nigdy obieraczką.
--
-- (Monte):
--
To ja dla odmiany wam powiem, że wczoraj poszłam spać w bardzo dziwnym ułożeniu i do tej pory muszę patrzeć w ziemię z powodu zgiętego karku. Denerwujące. :P
Rozwiązanie znane tylko ont, Mam od dłuższego czasu i nie wyobrażam sobie innej konfiguracji.
-- (tomecki):
Macie Funboxa 6? to macie problem no chyba, że nie chcecie sobie niczego ustawiać. Najpierw działało w miarę nieźle wszystko, potem trzeba było wyłączać arię, bo bardzo hehe inteligentni państwo stwierdzili sobie, że świetnym pomysłem będzie ukrycie wszelkich przycisków, a teraz nawet to nie pomaga. Widać teksty i za cholerę nie da się w to kliknąć. jasne, że będę słał maile, dzwonił i co tam mi jeszcze przyjdzie do głowy, ale puki co jestem w dupie trochę.
--
-- (tomecki):
--
No i jakby trochę drogie, a niekoniecznie chciałbym przywiązywać się do jedynie słusznej technologii, bo mam sprzęt za ciężkie piniędze.
Ale przecież bezpłatnie o onta możesz postarać się w orange. Ehh wiem, że trzeba przebyć z nimi batalie, no ale się da.
No i do tego jakiś ruter, a to przecież już uniwersalne urządzenie.
-- (tomecki):
No i jakby trochę drogie, a niekoniecznie chciałbym przywiązywać się do jedynie słusznej technologii, bo mam sprzęt za ciężkie piniędze.
--
No i do tego jakiś ruter, a to przecież już uniwersalne urządzenie.
-- (tomecki):
--
Jakoś tam uniwersalne, ale musi obsługiwać, zdaje się, ten standard od Orange, a wtedy robi się tak nie do końca uniwersalne.
NO właśnie, myśmkombinowali ostatnio z Pietrkiem z ręcznym ustawieniem onta 2,5GB/s i niestety nie potrafił się zalogować pomimo poprawnych konfiguracji flasha.
Do dupy jest państwo drodzy. I tak w koło raz lepiej raz gorzej i się pętli noż ile można.
Dzisiaj przestała mi działać ładowarka z 6 gniazdami USB, którą mi moja siostra zamówiła. Chciałem sobie podłączyć mojego powerbanka i iPhonea, i w pewnym momencie ta ładowarka przestała ładować. Obecnie jest tak, że gdy podepnę kabel do któregoś z portów, to nie ma żadnej reakcji. Najprawdopodobniej ta ładowarka się spaliła, ale może poczekam aż ostygnie, i spróbuję jeszcze raz, może zadziała. Także czeka mnie kolejny zakup.