EltenLink

#141 djsenter

O jezu, nawet nie chcę o tym myśleć. Ja na trzeźwo z 9 lat temu pół kciuka sobie zaorałem obieraczką, nożem to nawet nie obieram, ale kroić lubię xD

Senter San
2024-03-05 14:38

#142 Monte

Współczuję @Marolk. (MarOlk):
Rozciąłem paluch w lewej łapie. Na razie sobie na gitarze nie pogram...

--

Give me a sign.
2024-03-05 17:59

#143 daszekmdn

Nie no ja setylko lekko podrażniłem palce w różnych miejscach ale i tak xD

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2024-03-06 09:50

#144 Agata.d

Ja też sobie kiedyś kciuka obieraczką rozcięłam, nie polecam. Nożem obierać umiem, ale nie lubię. A o obieraniu po pijaku to nawet myśleć nie chce.
-- (djsenter):
O jezu, nawet nie chcę o tym myśleć. Ja na trzeźwo z 9 lat temu pół kciuka sobie zaorałem obieraczką, nożem to nawet nie obieram, ale kroić lubię xD

--

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2024-03-06 18:50

#145 daszekmdn

Ja nie umiem nożem, umiem obieraczką.

2024-03-07 06:11

#146 Agata.d

spaaać!. I to pomimo wypitej kawy.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2024-03-07 07:46

#147 Monte

Ja mam podobnie jak Daszek, nożem nie umiem, ale z obieraczką nie mam problemów. Już prędzej zacięłam się nożem przy krojeniu czy tarką, ale nigdy obieraczką.

Give me a sign.
2024-03-07 10:53

#148 tomecki

Macie Funboxa 6? to macie problem no chyba, że nie chcecie sobie niczego ustawiać. Najpierw działało w miarę nieźle wszystko, potem trzeba było wyłączać arię, bo bardzo hehe inteligentni państwo stwierdzili sobie, że świetnym pomysłem będzie ukrycie wszelkich przycisków, a teraz nawet to nie pomaga. Widać teksty i za cholerę nie da się w to kliknąć. jasne, że będę słał maile, dzwonił i co tam mi jeszcze przyjdzie do głowy, ale puki co jestem w dupie trochę.

2024-03-07 11:35

#149 Agata.d

A to ja właśnie ani nożem ani tarką nie zacięłam się nigdy. Raz w życiu użyłam krajalnicy i to tym dziadostwem się zacięłam najbardziej.
-- (Monte):
Ja mam podobnie jak Daszek, nożem nie umiem, ale z obieraczką nie mam problemów. Już prędzej zacięłam się nożem przy krojeniu czy tarką, ale nigdy obieraczką.

--

2024-03-07 16:34

#150 daszekmdn

Spaać also ale fajnie jest i tak spaać słabo jednak.

2024-03-07 20:22

#151 camila

To ja dla odmiany wam powiem, że wczoraj poszłam spać w bardzo dziwnym ułożeniu i do tej pory muszę patrzeć w ziemię z powodu zgiętego karku. Denerwujące. :P

ENFP
2024-03-10 14:43

#152 kazek5p

Rozwiązanie znane tylko ont, Mam od dłuższego czasu i nie wyobrażam sobie innej konfiguracji.
-- (tomecki):
Macie Funboxa 6? to macie problem no chyba, że nie chcecie sobie niczego ustawiać. Najpierw działało w miarę nieźle wszystko, potem trzeba było wyłączać arię, bo bardzo hehe inteligentni państwo stwierdzili sobie, że świetnym pomysłem będzie ukrycie wszelkich przycisków, a teraz nawet to nie pomaga. Widać teksty i za cholerę nie da się w to kliknąć. jasne, że będę słał maile, dzwonił i co tam mi jeszcze przyjdzie do głowy, ale puki co jestem w dupie trochę.

--

2024-03-11 10:26

#153 tomecki

No i jakby trochę drogie, a niekoniecznie chciałbym przywiązywać się do jedynie słusznej technologii, bo mam sprzęt za ciężkie piniędze.

2024-03-11 14:11

#154 kazek5p

Ale przecież bezpłatnie o onta możesz postarać się w orange. Ehh wiem, że trzeba przebyć z nimi batalie, no ale się da.
No i do tego jakiś ruter, a to przecież już uniwersalne urządzenie.
-- (tomecki):
No i jakby trochę drogie, a niekoniecznie chciałbym przywiązywać się do jedynie słusznej technologii, bo mam sprzęt za ciężkie piniędze.

--

2024-03-11 17:31

#155 tomecki

Jakoś tam uniwersalne, ale musi obsługiwać, zdaje się, ten standard od Orange, a wtedy robi się tak nie do końca uniwersalne.

2024-03-11 19:22

#156 zywek

NO właśnie, myśmkombinowali ostatnio z Pietrkiem z ręcznym ustawieniem onta 2,5GB/s i niestety nie potrafił się zalogować pomimo poprawnych konfiguracji flasha.

2024-03-11 20:20

#157 daszekmdn

Do dupy jest państwo drodzy. I tak w koło raz lepiej raz gorzej i się pętli noż ile można.

2024-03-22 03:00

#158 Pitef

a coć to jest do dupy?

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2024-03-22 08:31

#159 MarOlk

radziecki przyrząd do świecenia w dupie

2024-03-22 13:03

#160 markus1234

Dzisiaj przestała mi działać ładowarka z 6 gniazdami USB, którą mi moja siostra zamówiła. Chciałem sobie podłączyć mojego powerbanka i iPhonea, i w pewnym momencie ta ładowarka przestała ładować. Obecnie jest tak, że gdy podepnę kabel do któregoś z portów, to nie ma żadnej reakcji. Najprawdopodobniej ta ładowarka się spaliła, ale może poczekam aż ostygnie, i spróbuję jeszcze raz, może zadziała. Także czeka mnie kolejny zakup.

2024-03-29 14:52