Księga zażaleń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#121 skrzypenka
zdrowiej
-- (djdenismusic):
Wróciłem do Wrocławia najprawdopodobniej z zapaleniem płóc. Nie polecam.
--
#122 Agata.d
Też ostatnio nie mogę spać, brak sił także niestety mnie nęka, bo rozchorowałam się znowu.
-- (kazek5p):
Dno, brak sił i bezsenność.
--
#123 kazek5p
Nie obstawiał bym, gdyż w piecach za bardzo nie palą bo ciepło, hmm ale jeśli tak tworzyć jakieś teorie spiskowe, to wszystko przez te ukraińskie jedzenie, nie wiadomo z jakimi trującymi dodatkami.
-- (Zuzler):
Krakowski smog się budzi.
--
#124 skrzypenka
Zaczynam chorować, dopiero w środku skrzypeńki jest źle, ale trzeba przeżyć jutro, w piątek pochoruję.
#125 Monte
Mnie też coś bierze, ale nie daję się, jak mogę.
#126 Milena132
Pada.
#127 markus1234
Zginął mi gdzieś kluczyk od otwierania karty SIM. Miałem zamówione przez Allegro 3 kluczyki, teraz zostały mi tylko 2. :(. Szkoda, że już tamtego kluczyka nie znajdę. Miałem go w kieszeni spodni, potem wychodziłem z samochodu do pewnego serwisu, żeby naprawić mojego Galaxy A70, i po powrocie do samochodu już tego kluczyka nie było, a kieszeń była niestety odsunięta.
#128 skrzypenka
Kicham, prycham, kaszlę, smarkam, ech.
#129 Monte
Biedna jesteś Lindziu. :(
#130 skrzypenka
Nooo, niestety. Mam taki katar, który leje mi się z nosa, łzawią mi oczy. Po prostu fontanna, a krople działają tylko na minutę, bo po minucie kicham 5 razy, minuty spokoju i znowu kicham 2 razy i tak wkoło.
-- (Monte):
Biedna jesteś Lindziu. :(
--
#131 Monte
O matko, ja tak miałam ostatnim razem przy Covidzie.
#132 daszekmdn
Dajcie mi nóżalbo lepiej schowajcie przede mną wszystkie w domu bo w końcu nie wytrrzymam wezmę jednego i utnę se ten skurwiały nos bo już nie mogę wytzymac. Żadne leki nie działają, od miesiąca katar, problemy z oddychaniem i zatyka mi się wciąż lewa strona. Z oczu to jak bym miał zbierać łzy to by można wiadro tego uzbierać tak to mnie kwykańcza że mam ochotę uciąćten nos w cholerę. Oddychać sięni da.
#133 Zuzler
Oo, alergijka?
#134 djsenter
Tak, też mi się wydaje, że alergia
#135 skrzypenka
brałeś cirrus na katar?
Mi to osobiście pomaga.
k (daszekmdn):
Dajcie mi nóżalbo lepiej schowajcie przede mną wszystkie w domu bo w końcu nie wytrrzymam wezmę jednego i utnę se ten skurwiały nos bo już nie mogę wytzymac. Żadne leki nie działają, od miesiąca katar, problemy z oddychaniem i zatyka mi się wciąż lewa strona. Z oczu to jak bym miał zbierać łzy to by można wiadro tego uzbierać tak to mnie kwykańcza że mam ochotę uciąćten nos w cholerę. Oddychać sięni da.
--
#136 daszekmdn
Przez miesiąc alergia codziennie?
#137 Zuzler
No jak pyli, to pyli, skończy pylić, to przestaniesz reagować.
#138 kazek5p
i tak co roku.
-- (Zuzler):
No jak pyli, to pyli, skończy pylić, to przestaniesz reagować.
--
#139 MarOlk
Rozciąłem paluch w lewej łapie. Na razie sobie na gitarze nie pogram...
#140 daszekmdn
Spoko ja ostatnio obierałem ziemniaki po pijaku, nigdy więcej xD