Księga zażaleń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#101 djsenter
Czekam na to! <3
#102 MarOlk
WOŚP ma niby dodatkowy czas do gry.
#103 DJGraco
Ehhh i zamówiona płyta okzała się uszkodzona. Jakieś przebarwienie czy kij wie w jednym miejscu a playery jak i napędy mają problem z poprawnym odtworzeniem w tym miejscu.
#104 wojtas
Jakiś taki głodny człowiek, a zajęcia ciurkiem dzisiaj.
#105 daszekmdn
Komuś się nudzi dzisiaj ewidentnie jak chodzi o sieć.
#106 Agata.d
Rozkłada mnie coś i rozkłada i kurka rozłożyć nie może. Niech że to to się zdecyduje, albo wóz albo przewóz, bo w takim zawieszeniu żyć nie idzie ni cholery.
#107 skrzypenka
Biedna, ostatnio dużo chorujesz.
-- (Agata.d):
Rozkłada mnie coś i rozkłada i kurka rozłożyć nie może. Niech że to to się zdecyduje, albo wóz albo przewóz, bo w takim zawieszeniu żyć nie idzie ni cholery.
--
#108 Agata.d
A no takie pogody są u nas ostatnio, a i klima w mojej pracy nie pomaga, zwłaszcza, że chodzi jak chce.
#109 MarOlk
Lekko się przeziębiłem. Sąsiod wierci tak, że aż grzejniki drżą. Coś koło rurek kuje. A miał już niby skończyć ciężkie roboty. Na szczęście zaraz wychodzimy.
#110 kazek5p
Dno, brak sił i bezsenność.
#111 camila
Coś wisi w powietrzu, bo od bitych czterech dni próbuję i też jkoś zasnąćnie mogę.
#112 Zuzler
Krakowski smog się budzi.
#113 Julitka
Co ja się bardziej zdenerwuję, podniecę, ba - nawet zirytuję, to zaczyna boleć mnie głowa. Ba - to może być zupełna pierdoła, a ja mam już parę ładnych godzin rozwalonych.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#114 camila
Pozdro, migrenowy z napięciowym mieszany, na migrenowy da się poradzić wiele, ale nnapięciowy nie ma zbytnio wyjść. Kiedyś myślałam, że są. Nawet jakiś propranolol mógłby pomóc.
#115 daszekmdn
Na moją Adatę nawet Linux bezradny, i znowu kasa pójdzie pewnie w świat na odzysk...
#116 skrzypenka
Niektórzy mądrzy są z za klawiatury, a jak przychodzi co do czego, to widać ich zrehabilitowanie.
#117 Julitka
A może prawda leży gdzieś po środku? :)
Tzn. nie może. Zawsze tak jest. :)
-- (skrzypenka):
Niektórzy mądrzy są z za klawiatury, a jak przychodzi co do czego, to widać ich zrehabilitowanie.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#118 camila
O co cho?
#119 MarOlk
Prawda nie leży po środku. Prawda leży tam gdzie leży.
-- (Julitka):
A może prawda leży gdzieś po środku? :)
Tzn. nie może. Zawsze tak jest. :)
-- (skrzypenka):
--
--
#120 djdenismusic
Wróciłem do Wrocławia najprawdopodobniej z zapaleniem płóc. Nie polecam.