Forum

Księga zażaleń 2024

Wątki archiwalne

Poprzednia 6 / 38 Następna

djsenter

#101 ·

1 likes
Czekam na to! <3
Senter San

MarOlk

#102 ·

1 likes
WOŚP ma niby dodatkowy czas do gry.

DJGraco

#103 ·

Ehhh i zamówiona płyta okzała się uszkodzona. Jakieś przebarwienie czy kij wie w jednym miejscu a playery jak i napędy mają problem z poprawnym odtworzeniem w tym miejscu.

wojtas

#104 ·

Jakiś taki głodny człowiek, a zajęcia ciurkiem dzisiaj.

daszekmdn

#105 ·

Komuś się nudzi dzisiaj ewidentnie jak chodzi o sieć.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Agata.d

#106 ·

Rozkłada mnie coś i rozkłada i kurka rozłożyć nie może. Niech że to to się zdecyduje, albo wóz albo przewóz, bo w takim zawieszeniu żyć nie idzie ni cholery.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

skrzypenka

#107 ·

Biedna, ostatnio dużo chorujesz.

-- (Agata.d):
Rozkłada mnie coś i rozkłada i kurka rozłożyć nie może. Niech że to to się zdecyduje, albo wóz albo przewóz, bo w takim zawieszeniu żyć nie idzie ni cholery.

--
Große Operndiva?

Agata.d

#108 ·

A no takie pogody są u nas ostatnio, a i klima w mojej pracy nie pomaga, zwłaszcza, że chodzi jak chce.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

MarOlk

#109 ·

Lekko się przeziębiłem. Sąsiod wierci tak, że aż grzejniki drżą. Coś koło rurek kuje. A miał już niby skończyć ciężkie roboty. Na szczęście zaraz wychodzimy.

kazek5p

#110 ·

Dno, brak sił i bezsenność.

camila

#111 ·

Coś wisi w powietrzu, bo od bitych czterech dni próbuję i też jkoś zasnąćnie mogę.
ENFP

Zuzler

#112 ·

Krakowski smog się budzi.

Julitka

#113 ·

Co ja się bardziej zdenerwuję, podniecę, ba - nawet zirytuję, to zaczyna boleć mnie głowa. Ba - to może być zupełna pierdoła, a ja mam już parę ładnych godzin rozwalonych.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

camila

#114 ·

Pozdro, migrenowy z napięciowym mieszany, na migrenowy da się poradzić wiele, ale nnapięciowy nie ma zbytnio wyjść. Kiedyś myślałam, że są. Nawet jakiś propranolol mógłby pomóc.
ENFP

daszekmdn

#115 ·

Edytowano
Na moją Adatę nawet Linux bezradny, i znowu kasa pójdzie pewnie w świat na odzysk...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

skrzypenka

#116 ·

5 likes
Niektórzy mądrzy są z za klawiatury, a jak przychodzi co do czego, to widać ich zrehabilitowanie.
Große Operndiva?

Julitka

#117 ·

Edytowano
A może prawda leży gdzieś po środku? :)
Tzn. nie może. Zawsze tak jest. :)
-- (skrzypenka):
Niektórzy mądrzy są z za klawiatury, a jak przychodzi co do czego, to widać ich zrehabilitowanie.

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

MarOlk

#119 ·

2 likes
Prawda nie leży po środku. Prawda leży tam gdzie leży.
-- (Julitka):
A może prawda leży gdzieś po środku? :)
Tzn. nie może. Zawsze tak jest. :)
-- (skrzypenka):

--

--

djdenismusic

#120 ·

Wróciłem do Wrocławia najprawdopodobniej z zapaleniem płóc. Nie polecam.
Poprzednia 6 / 38 Następna