Księga zażaleń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#61 daszekmdn
Piwo się skończyło xD a fajny wibe mam
#62 zywek
ALeż mnie dziś swift doprowadził do furii... No kto to w ogóle wymyślił... W każdym razie temu komuś t tylko beczka z kwasem... Ale finalnie działa.
#63 MarOlk
Urwała mi się słuchawka od aparatu słuchowego. Noż kurrrrrrrrrrrrwa.
#64 djsenter
O, w końcu jakiś temat dla mnie! Kompletnie nie słyszę na lewe ucho przez ostatnie kilka dni, przerażające, ale miałem już takie przejścia. Oby to był chwilowy epizod.
#65 Postukujacy
@Marolk: uuuj, współczuję.
#66 MarOlk
Jutro będzie zastępczy. A ten do serwisu.
#67 Agata.d
Specjalnie sobie tak ustawiłam styczniowy grafik, żeby pojechać do mamy na tydzień, a tu nic z tego, bo mama ma w styczniu gro lekarzy i nie może mnie przyjąć, bo większość czasu będzie poza domem, więc to sensu nie ma. Także mam tydzień siedzenia na dupie w domu. Są tego pozytywne strony, ale jednak jestem rozczarowana, zwłaszcza, że do chaty rodzinnej nie jeżdżę zbyt często.
#68 MarOlk
Kociarze uważajcie na wszelkie reklamówki i torby papierowe. Luna o mało się nie udusiła wsadzając głowę w ucho. Na szczęście nic jej nie jest.
#69 Zuzler
A to moje już nieraz się tak zaplątały i albo ostatecznie torba została porwana na strzępy, albo wyciągałam te durne łby, bo co się ma zwierzuch stresować.
#70 MarOlk
A miałaś przy okazji pazury wbite w dłonie aż do mięcha?
#71 Zuzler
Przy innych okazjach miałam np. palec przebity zębami na wylot.
#72 MarOlk
Tak mi palca załatwił chomik w dzieciństwie. Nawet do dzisiaj jest ślad.
#73 Monte
Spotkanie przełożone. Jeszcze ponad tydzień czekania.
#74 Agata.d
W czwartek zjadłam siedem pączków. Nasza szefowa kupiła takie dobre, 15 złociszy za sztukę. Strasznie smaczne były, ale potem niestety cierpiałam przez obżarstwo.
#75 tomecki
W kontekście tej ostatniej wiadomości sygnatura najlepsza! No bo faktycznie, pączki nie będą ci dane na zawsze.
#76 Zuzler
Zjadłaś zatem deser za 105 zł.
#77 daszekmdn
Kurde tak wszędzie piszecie o tych pączkach aż bym se zjadł a już nieeeeeee maaaaaa.
#78 daszekmdn
20 godzin przespane kurwa mać
#79 MarOlk
Gdzie nie ma? Cały rok są. To tylko w ten jeden pieprzony dzień wszyscy trąbią o tym i każą przepłacać...
#80 Monte
Znowu dziadek mnie obudził. Już nie mogę.