A ponoć to ja taki narzekacz... :D
No to teraz, co za dużo, to nie zdrowo.
-- (Zuzler):
A bo wcześniej się w pochwałach jakoby napawałeś jej nieobecnością.
--
-- (Zuzler):
A bo wcześniej się w pochwałach jakoby napawałeś jej nieobecnością.
--
1 likes
Ludzie, to są jednak Kurwy i to przez duże K. Na szczęście nie wszyscy, ale tych "niekurew" jest garsteczka.
1 likes
No tak, ale najczęściej ta Kurwa jest Kurwą kiedy kogoś wKurwi, w innym razie jest NieKurwą
Edytowano
3 likes
Wszystko zależy od tego jak kto odbiera ten wKórw
Często NieKurwy zostają Kurwami bo ktoś zbytnio bierze do siebie to co usłyszał lub nie potrafi wziąć na klatę usłyszanej prawdy o sobie.
Żeby była jasność, nie wypowiadam się tutaj do nikogo personalnie.
Często NieKurwy zostają Kurwami bo ktoś zbytnio bierze do siebie to co usłyszał lub nie potrafi wziąć na klatę usłyszanej prawdy o sobie.
Jak pisałem wcześniej. Niekurw jest garstka, ale najważniejsze, że są i mam nadzieję, że będą.
-- (Numernabis):
--
-- (Numernabis):
--
Ojoooj. :)
-- (RAFKIW):
Moja żona ma tydzień wolnego .
--
-- (RAFKIW):
Moja żona ma tydzień wolnego .
--
1 likes
Mi też ostatnio ciężko na psychice, ale świat się nie kończy i mimo tego, że jest czasami dodupy i chce się wyć do księżyca to życie nie stoi w miejscu i idzie dalej. Czasami są lepsze dni i to z nich trza się cieszyć. Ale nie mam łatwo ostatnio.
Chcialabym wykrzesac z siebie choc troche optymizmu, ale kurwa nie da sie. Jeszcze do tego wspoltowarzysz znowu choruje. Jakos sobie radzimy, z naciskiem na jakos.