Ja w ostatnim tygodniu roku szkolnego jadę na wymianę językową do Irlandii. Na tydzień. A w licu jadę na niecałe dwa tygodnie do Ostródy, na festiwal i odpoczynek, to już z rodziną.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Ehh- ja mam od następnego tygodnia remont domu, który w raz ze sprzątaniem i wszystkim potrwa pewnie do sierpnia, a urlopu mam tylko ten tydzień, także lipa straszna.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
ja 22 lipca wybieram się na icc, :) miejsce już pewne, zaklepane teraz tylko czekam na wieści ile koszty i generalnie cała reszta, i 31 lipca po powrocie nad morze. a reszta, w praniu.
"Moje plany na wakacje"... W zaistniałej sytuacyji, kiedy to nie wiadomo, co się stanie za tydzień, a co dopiero za miesiąc czy pół roku, moje plany wyglądają tak, że jak się na nie patrzy, to ich nie widać. XD
Chcę do Polski! I tam chyba uda mi się rzeczywiście w tym roku polecieć. Czas po odwiedzać przyjaciół z różnych zakądków, a i może po imprezować z niektórymi? Kto to wie? Teraz już wszystko można.