Integracja Eltenowiczów

Wasze plany na wakacje

Założony przez gadaczka 98 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 3 z 5

#41 1 polubienie

Ja w ostatnim tygodniu roku szkolnego jadę na wymianę językową do Irlandii. Na tydzień. A w licu jadę na niecałe dwa tygodnie do Ostródy, na festiwal i odpoczynek, to już z rodziną.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Ja wyjeżdżam nad morze i może jak dobrze wyjdzie do kogoś ze znajomych :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ehh- ja mam od następnego tygodnia remont domu, który w raz ze sprzątaniem i wszystkim potrwa pewnie do sierpnia, a urlopu mam tylko ten tydzień, także lipa straszna.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

ja jade na obuz sportowy z lachonów do Janowa Lubelskiego i może gdzieś pod namioty.

Urlop w lipcu. Duuuuuurzy. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Ja wyjeżdżam 8 lipca w Bieszczady, a dwa tygodnie później stamtąd do Monachium i wrócę w sierpniu.

Hm, no to teraz czas na Mnie. A więc tak, w ten czwartek, jadę na dwa tygodnie do Rapki. A co później, nie mam pojęcia.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

No to ja się pochwalę. 15 lipca jadę do skórcza na tydzień czasu, natomiast w sierpniu być może wybiorę się na wieś do znajomego.

#49 1 polubienie

ja 22 lipca wybieram się na icc, :) miejsce już pewne, zaklepane teraz tylko czekam na wieści ile koszty i generalnie cała reszta, i 31 lipca po powrocie nad morze. a reszta, w praniu.
po co mi sygnatura?

A ja niestety pewnie całe wakacje spędzę w domu :(, cóż nie każdy może sobie pozwolić.

mój plan? to narazie brak planów, ale dobry spontan nie jest zły

Grzesiu- no ja też, takwięc nie jesteś sam.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Witajcie byłem w lesie na 1 dzień a reszta wakacji to pewnie siedzenie w domu bo Kraków nie wypalił
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

nad morze jak zwykle a potem, może w góry?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

"Moje plany na wakacje"... W zaistniałej sytuacyji, kiedy to nie wiadomo, co się stanie za tydzień, a co dopiero za miesiąc czy pół roku, moje plany wyglądają tak, że jak się na nie patrzy, to ich nie widać. XD

A ja się zastanawiam, czy nie popłynąć.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Pić i spać :D a tak całkiem serio w końcu poodwiedzać znajomych.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

U mnie pewnie skończy się tylko na planach. Chciałbym odwiedzić przyjaciół z Polski, ale pewnie przez pandemię się nie uda. :(

A ja zamierzam znowu nawiedzić Kraków tak jak w tamtym roku i 2 lata temu
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Chcę do Polski!
I tam chyba uda mi się rzeczywiście w tym roku polecieć.
Czas po odwiedzać przyjaciół z różnych zakądków, a i może po imprezować z niektórymi?
Kto to wie?
Teraz już wszystko można.
Senter San