Integracja Eltenowiczów

Wasze plany na wakacje

Założony przez gadaczka 98 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 4 z 5

Obawiam się, że to nie takie łatwe chyba, że ja czegoś nie wiem.

Lockdowny zdejmują i otwierają co trzeba powoli, do Lipca czy sierpnia już raczej będzie można latać, do Portugalii naprzykład można bez kfarantanny po powrocie, została dodana do listy krajów dostępnych.
Senter San

Oby Polska została dodana do krajów bez kwarantanny, wtedy nie będę się nawet zastanawiał i przylecę. :)

Czysto teoretycznie, lot do Polski poodwiedzać znajomych i pojechać w Tatry.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#65 1 polubienie

To co może być bardziej możliwe do realizacji, to wspinaczka na Scaffle paik. Może pod koniec czerwca, albo na początku lipca.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#66 1 polubienie

I co?
Jak tam wasze plany? Pora letnia juz sie zaczela. Wiemy co robimy na 100%?
Senter San

#67 3 polubienia

Ja już byłam, nawet zdążyłam wrócić z Mazur. :)
Ale mamy nadzieję, że uda się jeszcze coś we wrześniu.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#68 2 polubienia

Wreszcie pospotykam się z ludźmi, na których mi zależy.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#69 1 polubienie

Plan jeszcze taki, by się spotkać z dwiema osobami.
Cormac McCarthy, "Droga"

Ja też mam taki plan
Senter San

Ja pewnie wakacje spędzę niestety w domu.

#72 1 polubienie

Wakacje, hm. Chciałabym w tym roku wyjechać do Helu. Do Helu, bo do miejscowości Hel na półwyspie helskim, czyli na Helu i w Helu. :D
Miarą miłości jest miłość bez miary

#73 3 polubienia

Możesz tam pojechać autobusem linii 666, bodajże z Gdyni. :P

#74 2 polubienia

W wakacje kursuje pociąg bezpośrednio z Warszawy do Helu, ale dzięki. Diabelskim autobusem nie pojadę. :D

#75 1 polubienie

Na pewno chciałabym się w te wakacje pojawić nad morzem, bo nie byłam od paru lat.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

A może pojadę nad morze?
Dawno nioe byłam.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

No to moze razem do tego Helu?

Chciałabym też nawiedzić Kraków, i inne miejscowości, w których potencjalnie mogę odbyć spotkanie z kimś sensownym. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#79 2 polubienia

No faktycznie, to nic dla Ciebie. :) Ja natomiast chętnie bym pomknęła gdzieś... W sumie gdziekolwiek, byle z dala od miasta.

Tak, najlepiej do Helu przez Kraków.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"