Obawiam się, że to nie takie łatwe chyba, że ja czegoś nie wiem.
Lockdowny zdejmują i otwierają co trzeba powoli, do Lipca czy sierpnia już raczej będzie można latać, do Portugalii naprzykład można bez kfarantanny po powrocie, została dodana do listy krajów dostępnych.
Senter San
Oby Polska została dodana do krajów bez kwarantanny, wtedy nie będę się nawet zastanawiał i przylecę. :)
Czysto teoretycznie, lot do Polski poodwiedzać znajomych i pojechać w Tatry.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
2021-05-31 16:52
1 polubienie
To co może być bardziej możliwe do realizacji, to wspinaczka na Scaffle paik. Może pod koniec czerwca, albo na początku lipca.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
2021-06-14 11:06
1 polubienie
I co? Jak tam wasze plany? Pora letnia juz sie zaczela. Wiemy co robimy na 100%?
Senter San
Julitka — Wpis 67 z 98
2021-06-14 11:25
3 polubienia
Ja już byłam, nawet zdążyłam wrócić z Mazur. :) Ale mamy nadzieję, że uda się jeszcze coś we wrześniu.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2021-06-15 18:36
2 polubienia
Wreszcie pospotykam się z ludźmi, na których mi zależy.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2021-06-15 19:03
1 polubienie
Plan jeszcze taki, by się spotkać z dwiema osobami.
Ja pewnie wakacje spędzę niestety w domu.
2022-04-18 14:18
1 polubienie
Wakacje, hm. Chciałabym w tym roku wyjechać do Helu. Do Helu, bo do miejscowości Hel na półwyspie helskim, czyli na Helu i w Helu. :D
Miarą miłości jest miłość bez miary
Zuzler — Wpis 73 z 98
2022-04-18 14:19
3 polubienia
Możesz tam pojechać autobusem linii 666, bodajże z Gdyni. :P
2022-04-18 14:20
2 polubienia
W wakacje kursuje pociąg bezpośrednio z Warszawy do Helu, ale dzięki. Diabelskim autobusem nie pojadę. :D
lwica — Wpis 75 z 98
2022-04-18 14:20
1 polubienie
Na pewno chciałabym się w te wakacje pojawić nad morzem, bo nie byłam od paru lat.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
A może pojadę nad morze? Dawno nioe byłam.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
No to moze razem do tego Helu?
lwica — Wpis 78 z 98
2022-04-18 14:21
Chciałabym też nawiedzić Kraków, i inne miejscowości, w których potencjalnie mogę odbyć spotkanie z kimś sensownym. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Zuzler — Wpis 79 z 98
2022-04-18 14:21
2 polubienia
No faktycznie, to nic dla Ciebie. :) Ja natomiast chętnie bym pomknęła gdzieś... W sumie gdziekolwiek, byle z dala od miasta.
Tak, najlepiej do Helu przez Kraków.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"