Cześć Co będziecie robić w wakacje? Ja planuję gdzieś z rodziną się wybrać.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
A ja? Pozdrawiam z Chorwacji, dwa pierwsze tygodnie to Chorwacja, Bośnia tyle, co Medugorie, ale to już za mną, Czechy i Węgry. Więc chyba najintensywniejsze wakacje w moim życiu. :) A potem, od drugiego tygodnia lipca, prace nad rakietą. PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Moje plany na wakacje nie są jeszcze bardzo sprecyzowane. Na razie wiem tyle, że wreszcie, po latach oczekiwania, marzenia i śnienia, jeżeli oczywiście wszystko dobrze pójdzie, pierwszego lipca popłynę do Szwecji i i połażę sobie trochę po Sztokholmie. Naprawdę strasznie się cieszę. Dalej nie wiem, jeśli wrócę stamtąd przed 8 lipca, bo nie wiem ile dokładnie tam będę, to zapewne będę odpoczywać, dopóki moja młodsza siostra nie wróci z obozu. xD Na pewno, z racji, że mieszkam stosunkowo blisko morza, na jakąś plażę wybiorę się nie raz. Możliwe też, że pojadę do Smołdzina, też w celu plażingu, choć tam jest już kawałek drogi. No i to chyba tyle, co na razie wiem o swoich wakacjach. Aha, no jest jescze opcja, że na Mazury na jakiś czas pojedziemy.
Tak, ja również bardzo lubię przebywać na Mazurach, akurat u nas to częste podczas wakacji, bo mamy tam sporo rodziny, dalszej co prawda, ale jest to jakiś pretekst. :)
Zazdroszczę. :) Ja ogólnie kocham żeglarstwo, może dziwna pasja dla niewidomka, ale kiedy tylko mam okazję z kimś wypłynąć chociaż na żaglówce, postać przy sterze albo poustawiać takielunek, nie waham się. :) PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.