Integracja Eltenowiczów

Wasze plany na wakacje

Started by gadaczka 98 posts last post 2 years ago Page 1 of 5

Cześć
Co będziecie robić w wakacje? Ja planuję gdzieś z rodziną się wybrać.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

Ja jestem nad morazem, w ustroniu morskim, dokładnie w Klimczoku. W sierpniu znów jadę nad morze, ale
w inne miejsce.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Nie mam pojęcia- najlepszy jest spontan.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

A a propo Ustronia Morskiego i Klimczoka. Byłem tam w zeszłym roku. Bardzo fajne miejsce. Polecam.

To jest miejsce na turnusy?
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

Jadę niedługo do kolegów, potem do Bośni i Hercegowiny :D Potem pewnie znó do Kolegów no i może wpadnę
do Wejherowa :P

tak, jeden trwa 2 tygodnie--Cytat (gadaczka
:
To jest miejsce na turnusy?

) -- Koniec Cytatu
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Tylko w tej Bośni uważaj na siebie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

COś tam się dzieje, o czym powinienem wiedzieć? :D

No wiesz- teraz może i nic, ale jak by nie było to była Jugosławia. Tam ciągle jakieś wojny narodowe

aa, dzięki. Będę uważny :D

#12 1 like

Ja jutro lecę do Londynu, będę uważać. Wracam dziesiątego i nie wiem, co robię, a w sierpniu jadę na
festiwal muzyczny, a potem nad morze.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

#13 1 like

A ja?
Pozdrawiam z Chorwacji, dwa pierwsze tygodnie to Chorwacja, Bośnia tyle, co Medugorie, ale to już za mną, Czechy i Węgry.
Więc chyba najintensywniejsze wakacje w moim życiu. :)
A potem, od drugiego tygodnia lipca, prace nad rakietą.
PZDR
DP
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Czemu akurat do zatłoczonego Londynu a nie np- Manchesteru?

Moje plany na wakacje nie są jeszcze bardzo sprecyzowane. Na razie wiem tyle, że wreszcie, po latach
oczekiwania, marzenia i śnienia, jeżeli oczywiście wszystko dobrze pójdzie, pierwszego lipca popłynę
do Szwecji i i połażę sobie trochę po Sztokholmie. Naprawdę strasznie się cieszę. Dalej nie wiem, jeśli
wrócę stamtąd przed 8 lipca, bo nie wiem ile dokładnie tam będę, to zapewne będę odpoczywać, dopóki moja
młodsza siostra nie wróci z obozu. xD Na pewno, z racji, że mieszkam stosunkowo blisko morza, na jakąś
plażę wybiorę się nie raz. Możliwe też, że pojadę do Smołdzina, też w celu plażingu, choć tam jest już
kawałek drogi. No i to chyba tyle, co na razie wiem o swoich wakacjach. Aha, no jest jescze opcja, że
na Mazury na jakiś czas pojedziemy.
https://drimolandia.wordpress.com/LINE

#16 1 like

uMazury są świetne. :)
Raz w życiu byłem i chciałbym tam wrócić.
Niestety, mam to marzenie jako jedyny członek rodziny. :)
PZDR
DP
#StandWithUkraine

Tak, ja również bardzo lubię przebywać na Mazurach, akurat u nas to częste podczas wakacji, bo mamy tam
sporo rodziny, dalszej co prawda, ale jest to jakiś pretekst. :)
https://drimolandia.wordpress.com/LINE

Fajnie, ale chyba troszkę zimno w tej Szfecji.

Zazdroszczę. :)
Ja ogólnie kocham żeglarstwo, może dziwna pasja dla niewidomka, ale kiedy tylko mam okazję z kimś wypłynąć
chociaż na żaglówce, postać przy sterze albo poustawiać takielunek, nie waham się. :)
PZDR
DP
#StandWithUkraine

#20 1 like

Do Dawida i innych- proszę was nie mówcie, że coś jest dziwne, bo najważniejsze jest to co wy lubicie