ja pierdziele, no cuż, szkoda, że tego nie nagrałem wsensie jak sie rostawali
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Pewnie nic nawet nie powiedzieli na koniec w środę, bo nie mieli takiej szansy. :(
niehto, szkoda tyh prezenterów
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Pewnie, że szkoda, a z drugiej strony i tak długo się utrzymały te lokalne popołudniówki.
W Łodzi Łukasz Bogdan czyta newsy lokalne, a w Poznaniu Natalia Krystek, czyli kilka osób z tej gwardii zostało.
wiem widziałem heh
O 14 swój dyżur na antenie Eski rozpoczął Mikołaj Kujawiński. Pewnie pojawił się zastępowo, ale odnotować warto, bo już miało go nie być. :D
nieno to są jakieś jaja, nie rozumiem z tego nic
tak myślałem, po podczaz ostatniego dyżuru który był 26 grudnia sie nie pożegnał
Zobaczymy, czy jeszcze kiedyś się pojawi. W ogóle od poniedziałku będę obserwował, czy jakichś zmian nie będzie w celu niby tej zwiększonej lokalności, ale stawiam, że to tylko korpobełkot, że jesteśmy super i jest super i wszyscy bądźmy happy, bo jest super!
ja tak samo bende opserwował
no i jakoś tej żekomo więcej lokalności nie ma.
I pewnie nie będzie, Pieprzony korpobełkot.
A tutaj można więcej przeczytać o likwidacji popołudniówek i zwolnieniach.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/zwolnienia-radio-eska-lodz-poznan-wroclaw-gdansk-sosnowiec-lokalni-prezenterzy
ja pier..., to radio chyba faktycznie zaczyna zchodzić na psy
Ja sobie obserwuję, chociaż zastanawiam się po ch*** i co ciekawe dzisiaj nie poleciała żadna autopromocja, zresztą w weekend też nie było.
no nie ma żadnej promocji odnosnie wrzutki na luz chociaż by
W związku z dzisiejszymi atakami Rosji na Ukrainę, program w Esce wygląda trochę inaczej.
Od 6 do 9 były wiadomości co pół godziny, tak samo jak od 15 do 18.
Konkursów nie ma w zasadzie, tylko w WNL pytali ilę pączków słuchacze zjedi i czapki rozdawali.
Ciekawe, czy o 18 będą jeszcze newsy, czy już nie. Impreski pewnie nie będzie.
zaraz sie zobaczy, ale fakt faktem, newsy są co puł godziny, i teraz pytanie, czy podczas dyżóru hanczaka tak samo bendom newsy?, czy nie.
Wygląda na to, że już nie będzie. :( I nawet impreska jest :O :(
no tak, cała Eska, ciekawe, czy w Weekend będą, wkońcu pisali, że jak coś będzie ważnego, to natyhniast powiadomią.
Się zobaczy, ale stawiam, że dzisiaj ta impreska też będzie inna, pewnie zbytnio konkursów nie będzie.