Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 93 of 137

Transcription

No to zobaczymy, co będzie nowego w nowym roku, a właściwie to po nowym roku, bo pewnie od 3 stycznia coś może się zmienić. Golącą setkę pewnie poprowadza Adam Czeki-Sopkowski, tak jak to było kiedyś, tak mi się przynajmniej wydaje. No i ciekawe też, kto za Mikołaja Kujawińskiego się pojawi. No i oczywiście będziemy też Wam dowiedzieć, co będzie ciekawego w Wigilię. No macie, ciekawe, czy w Wigilię będą newsy tylko do dziewiątej, na przykład do dziewiątej będą ostatnio, albo nie będzie już w ogóle, jak w wakacje. Miasto na czasie pewnie nie będzie w tym czasie, ale zobaczymy. No i oczywiście Łukaszu ostatni, dyżur Mikołaja Kujawińskiego nagrać za tydzień i nawet cały bym poprosił, jakby się dowiedział. Radek Rzuciś.

Transcription

Oczywiście postaram się to nagrać i będzie wszystko tak jak powinno być, także spokojnie, buforowanie będzie włączone od godziny 14 do 18.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Ja przez caly dzień będę śledził, czy są świąteczne jingie, jak z blokami reklamowymi i newsami.

tak jak ja
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

a więc tak, wszystko jest tak jak wkażdym roku, czyli jest hanczak, i chyba do 18 bendzie.
natomiast gorąca setka oczywiście bendzie prowadzona przez rafała adanczaka,oraz Michała Sopkowskiego.

Jedyna rzecz, którą należy odnotować jes taka, że niestety playlista się w wigilijnym programie niewiele różniła, właściwie to była zwykła playlista tylko więcej świątecznych utworów było, ale żadnego zaskoczenia.
Eska w tym roku wypadła słabiuuuutko.

od paru lat tak jest, że wypada słabo.

no i tradycją stała się sylwestrowa imprezka przez 10 godzinn.

Transcription

Witam bardzo serdecznie Słuchajcie Dopiero co niedawno wróciłem do domu Ale już się Eska Warszawa buforuje A za pół godziny Mikołaj Kujawiński kończy swój ostatni dyżur Więc No cóż I zobaczymy Buforuje dwie Eski Eskę Starachowice oraz Eskę Warszawa Ponieważ chcę zobaczyć czy w Esce Warszawa czegoś więcej nie powie No i cóż Że tak powiem od godziny osiemnastej Już Mikołaja Kujawińskiego nigdy nie usłyszymy w Radiu Eska No i z takich zmian to chyba jak na razie tyle bo nic się inaczej nie nic się więcej przepraszam bardzo nie zmieniło No chyba że można śmiało stwierdzić tylko tyle że już od godziny podejrzeć czternastej No tak już od godziny czternastej już od czternastej są coraz rzadziej emitowane świąteczne dżingle już jest ich coraz mniej piosenek świątecznych jest już też coraz mniej no także po prostu powoli Eska już bierze i wycofuje się ze świątecznych dżinglów świątecznych dżingli i tak sądzę że jutro pewnie od rana chyba od szóstej albo siódmej już w ogóle nie usłyszymy świątecznych dżingli no w dwa tysiące osiemnastym roku to jeszcze przez pół dnia te świąteczne dżingle były dwudziestego siódmego grudnia ale cóż może już jutro to rano wycofają też będę obserwować no i co no i chyba na razie tyle bo oczywiście sylwestrowa imprezka będzie bez prowadzącego to już jest tradycją coroczną no i jak na razie tyle swoją drogą ciekawy jestem czy sylwestrowa imprezka zostanie z nowymi dżinglami czy puszczą te dżingle co w tamtym roku a prawdę mówiąc to były w dwa tysiące dziewiętnastym roku też warto to będzie poobserwować no i fakt faktem z racji tego że za chwilę po raz ostatni usłyszymy usłyszymy Mikołaja Kujawińskiego w ESCE trzeba będzie obserwować co będzie od przyszłego weekendu i kto będzie dyżurował wydaje mi się że prawdopodobnie chyba więcej dyżurów będzie mieć Kasia Węsierska ale tego nie wiem ale obstawiam że tak może być albo po prostu wezmą i jakoś to inaczej zrobią no bo nie sądzę żeby ESKA kogoś nowego dała chyba że czymś nas zaskoczą po nowym roku no ale szczerze powiedziawszy no to jak dla mnie to jest to trochę wątpliwa sprawa ale no cóż poobserwujemy zobaczymy jak to będzie dalej wyglądać no i co no i chyba na razie tyle za chwilę wrzucę tutaj ostatnie wejście Mikołaja Kujawińskiego no bo za chwilę już będzie prawie że 18 także będzie jeszcze jedna świąteczna imprezka no i od jutra aż do piątku wszystko wraca do normy także jeżeli chodzi o Sylwestra w radiu ESKA i o sylwestrową imprezkę no to jest już wszystko wiadomo ja w tej chwili kończę i czekam na bufor

Transcription

W radiu jest katofaust i gips i daleka droga do domu na koniec godziny 17. Przede mną też właśnie taka droga, dlatego uciekam, ale wy zostańcie, bo już po 18 startujemy z niedzielną imprezką, którą poprowadzi dla was Dawid Kowalczyk. Muza na Sylwestra. Nie szukaj jej w internecie. W esce zagranej gipsy.

Transcription

Słuchajcie, myślałem, że się jakoś bardziej pożegna Mikołajak Ujawiński, bo to brzmiało moim zdaniem tak, jakby jednak jeszcze miał mieć jakieś dyżury w ESCE, ale mogę się mylić. Byłem pewny, że coś powie od siebie, ale cóż. No nic, to co mogłem, wrzuciłem. Dyżur Mikołaja Ujawińskiego właśnie parę minut temu, przepraszam bardzo, definitywnie się zakończył. Także dzięki Mikołaju za te wszystkie lata w Radiu ESCE podczas pasm weekendowych.

no i sylwestrowa imprezka na starych podkładach z 2019 roku

A hitem gorącej 100 radia eska została piosenka Sanah - Ale Jazz! To była jedna z moich ulubionych piosenek w 2021 roku.

no to goronca setka za nami

Nowy Podkład do Eska Music News został już oficjalnie wprowadzony.
Gorącą 20 w tym tygodniu poprowadzi Michał Hanczak i nie wiem, czy Michu przypadkiem na urlop nie idzie.

michu sopkowski ma syna

#1857 Edited

I już wiadomo, Michu powiedział, że idzie na kilka dni urlopu.

no to teraz czekamy do lata, asz sie coś nowego pojawi.

#1860 Edited

W sumie to dzisiaj popołudniówek już nie było, a wczoraj jeszcze były. Podobno prezenterzy zostali postawieni przed faktem dokonanym.