Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Założony przez lukasz1993258 2726 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Zamknięty Strona 92 z 137

nieno raczej nie, ja bym obstawiał, że pewnie tylko święta na czasie i td.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

W związku z tym, że Mikołaj Kujawiński poprowadzi swoją ostatnią audycję w niedzielę 26 grudnia: Ciekawe, czy dadzą kogoś nowego na dyżury w weekendy.
Trzeba będzie nasłuchiwać Eski Warszawa, czy nie będą kogoś testować.

obczajam, że to będzie Dawid kowalczyk.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Jest taka możliwość, ale wtedy znowu nie byłoby stałego prowadzącego niedzielnej impreski.

zawsze morze być Konrad Traczyk, nie zdziwie się, że od nowego roku wejdą jakieś zmiany.

Konrad Traczyk to się chyba testował, bo mu się nudziło, on jest reporterem, więc nie wiem, czy będzie prowadził program.
Ostatnio w nocy z czwartku na piątek w Voxie są testy, więc może to są testy pod Eskę/Eskę Rock.

no nie wiadomo, ale w tym artykule pisało, że co do eski rock w przyszłym roku bendzie jeszcze ktoś nowy, morze w esce tak samo ktoś nowy bendzie?

Byłoby dobrze, gdyby się ktoś pojawił, ale nawet jeśli się nie pojawi, to jakieś kosmetyczne zmiany będą i kogoś dadzą tylko na weekend.

co do kosmetycznych zmian, to wolał bym zmiane jingli lokalnych, a i jeszcze jedno, https://www.youtube.com/watch?v=981l5rIxpBA
tutaj na początku jeszt wszystko wyjaśnione co do konsoli, jingli, i chyba całej obsługi.

jakieś dziewczyny przeprowadzały wywiad poprostu

Dzięki, fajne to.

spoko, tyle tylko znalazłem, no i jeszcze jest wywiad z kasiom

eska music news ma nowy podkład, nawiasem muwiąc jest fajny.

Czyżby on się pojawił po 17, jeśli tak to tydzień temu też był, a tak to stary.

co?, to co oni robią

Nie wiem co robią, ale jak masz ten podkład to możesz załączyć.

mam tylko fragment tego fragmentu, ale czekaj

Transkrypcja

To 0% w sklepach euro i na euro.com.pl i po reklamie! Duncan Lawrence przekłada swoją trasę koncertową. Zwycięzca Eurowizji 2019 roku zdecydował o przesunięciu zaplanowanych na przyszły rok koncertów na jesień. Pierwotnie trasa tego artysty miała rozpocząć się już w lutym przyszłego roku,

Noo niezły ten podkład, ciekawe kiedy na stałę wejdzie.

no wydaje mi się, że coś jest wplanach, ale po nowym roku.