Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 94 of 137

ja pierdziele, no cuż, szkoda, że tego nie nagrałem wsensie jak sie rostawali
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Pewnie nic nawet nie powiedzieli na koniec w środę, bo nie mieli takiej szansy. :(

niehto, szkoda tyh prezenterów
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Pewnie, że szkoda, a z drugiej strony i tak długo się utrzymały te lokalne popołudniówki.
W Łodzi Łukasz Bogdan czyta newsy lokalne, a w Poznaniu Natalia Krystek, czyli kilka osób z tej gwardii zostało.

wiem widziałem heh

O 14 swój dyżur na antenie Eski rozpoczął Mikołaj Kujawiński. Pewnie pojawił się zastępowo, ale odnotować warto, bo już miało go nie być. :D

nieno to są jakieś jaja, nie rozumiem z tego nic

tak myślałem, po podczaz ostatniego dyżuru który był 26 grudnia sie nie pożegnał

Zobaczymy, czy jeszcze kiedyś się pojawi. W ogóle od poniedziałku będę obserwował, czy jakichś zmian nie będzie w celu niby tej zwiększonej lokalności, ale stawiam, że to tylko korpobełkot, że jesteśmy super i jest super i wszyscy bądźmy happy, bo jest super!

ja tak samo bende opserwował

no i jakoś tej żekomo więcej lokalności nie ma.

ja pier..., to radio chyba faktycznie zaczyna zchodzić na psy

Ja sobie obserwuję, chociaż zastanawiam się po ch*** i co ciekawe dzisiaj nie poleciała żadna autopromocja, zresztą w weekend też nie było.

no nie ma żadnej promocji odnosnie wrzutki na luz chociaż by

W związku z dzisiejszymi atakami Rosji na Ukrainę, program w Esce wygląda trochę inaczej.
Od 6 do 9 były wiadomości co pół godziny, tak samo jak od 15 do 18.
Konkursów nie ma w zasadzie, tylko w WNL pytali ilę pączków słuchacze zjedi i czapki rozdawali.
Ciekawe, czy o 18 będą jeszcze newsy, czy już nie. Impreski pewnie nie będzie.

zaraz sie zobaczy, ale fakt faktem, newsy są co puł godziny, i teraz pytanie, czy podczas dyżóru hanczaka tak samo bendom newsy?, czy nie.

Wygląda na to, że już nie będzie. :( I nawet impreska jest :O :(

no tak, cała Eska, ciekawe, czy w Weekend będą, wkońcu pisali, że jak coś będzie ważnego, to natyhniast powiadomią.

Się zobaczy, ale stawiam, że dzisiaj ta impreska też będzie inna, pewnie zbytnio konkursów nie będzie.