Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 48 of 137

Transcription

no cóż, czyli w takim wypadku pozostaje, jeszcze raz powtarzam obserwować, obserwować i jeszcze raz obserwować i skoro ty mówisz, że wszędzie jak są te wiadomości jest ten sam lektor eskowy no to faktycznie to musi być wszystko robione w studiu Radia Eska

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Dzień dobry mili państwo, raczej dobry wieczór, informuję was wszem i wobec, że w zaistniałych sytuacji, w której się obecnie znajdujemy, informacje są nadawane po raz ostatni o godzinie 20 w Radiu Eska. Eska Music Info jak na razie zostało definitywnie wycofane.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

A dzisiaj żadnych zmian w radia jest, w związku z sytuacją nie ma. A co do tych newsów, głupio ediowate'em, spodziewałem się, że o 20.00 będą ostatnie. Po pierwsze, w Wokrze są zdaje się ostatnie newsy o 20.00, znaczy nie newsy, tylko informacje. A po drugie, fajnie teraz się składa, bo ci, którzy pracują mają po 5 godzin. Tak, od 6.00 do 7.00, 8.00, 9.00, 10.00 jest Marta Kiermasz, potem 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 Maria Guzek i 16.00, 17.00, 18.00, 19.00, 20.00 była Katarzyna Żochowska. Dziś podejrzewam, że będą takie same transfery. Może coś się zmieni, nie wiem, w następnym tygodniu, ale zobaczymy. No, tak zwane rotacje, rotacje, jeszcze raz rotacja przy okazji cięcia. Także, natomiast z tego co zauważyłem, wygląda, że te newsy, które są dla Warszawy, ja też czyta, czyta je Marcin tam troszkę, czy jak on ma, ale one są, one chyba są nagrywane. One nie są nadawane równo w SC, w WAW-ie i w SC, to zauważyłem, dlatego, że każdy ma swój jakiś tam, każdą identyfikację, tam SK-raport zapewne, w SC wiadomo, że jest SK Warszawa News, no i w radiowawe jest po prostu chyba radiowawe. Także, tak to wygląda, jak chodzi o te informacje. Ale, jak na razie, zmian żadnych nie ma, więc... Chyba to podobnie tak zostanie. Jakby nie było, mamy normalny dzień pracy, to jest normalny dzień, żaden weekend, więc... Za wiele siedzieć już pewnie nie będzie. Ale przy tych podkładach, dobrze, że mają swój podkład, przynajmniej Michu sobie sobie może trochę ściszyć ten podkład pod wiadomościami, a Michu na przykład lubi to robić. A jeszcze jedno pytanie, Łukaszu, czy udało Ci się sprawdzić SK Śląsk, czy w związku z tą sytuacją, nie mają swojego magazynu lokalnego, czy się wyłamali i mają wiadomości lokalne? Mają normalnie swoje, przez cały czas, więc ciekawe, jak z magazynami jest. Ja niestety się obudziłem przed siódmą mojego czasu, więc nie sprawdziłem, nie dałem rady. To już ósma była.

Transcription

Przepraszam, że będzie post pod postem, Łukaszu, miałeś rację, właśnie słucham eski i okazuje się, że faktycznie zniknął blok reklamowy OX20. Czyli miałeś rację, no ja się nie spodziewałem, że aż tak będzie, no ale dobra, w takim razie mamy jedną zmianę, a dziewiątkę nie zauważyłem, bo tak dobrze nie słuchałem. Okej, może dobry ruch, może nie, a zawsze więcej utworów w godzinie się zmieści.

Transcription

zapewne jeżeli chodzi o blok reklamowy to on wróci na bank wróci tylko, że teraz to w zaistnienia sytuacji jakiej jesteśmy no to można stwierdzić, że do końca nie wiadomo kiedy on wróci bo może być tak, że on wróci dopiero chyba prawdopodobnie we wrześniu albo też i tak może być, że on po prostu wróci jak już się wszystko tutaj unormuje co do newsów po 6 no to niektóre eski emitują serwisy lokalne w tym na przykład Zamość i Śląsk a na przykład taka pilska eska nie emituje żadnych magazynów lokalnych po 6, bo o 6 już jest wszystko od 6 już jest obudź się na Ankesa od równej 6 już jest obudź się na Ankesa, więc tam no nie jest emitowany żaden serwis, podejrzewam, że serwisy lokalne są tylko emitowane w tych większych, znaczy w tych eskach typu Szczecin Beskidy, Śląsk i jeszcze pewnie te eski, które emitują godzinny magazyn bo ja już nie pamiętam dokładnie ile esek emituje te godzinne magazyny poranne, ale jakaś tam część pamiętam, że emitowała i emituje te magazyny lokalne w każdym razie te typu Bytkość, etc. i tak dalej, no to tego nie emitują to podejrzewam, że te eski co emitują magazyny które trwają 15 minut to w ogóle ich nie emitują czyli właściwie można byłoby rzec ujmując, że to są praktycznie jakby większość esek czyli te, które od wpływu do siódmych zazwyczaj już się łączą z warszawską właśnie jest emitowany opóźnienie Ankesa to pewnie to jest tak właśnie, że te właśnie eski które mają 15-minutowy serwis magazyny lokalne magazyny lokalne o 6 no to go jak na razie nie ma w ogóle wcale no i teraz myślę że dobra wiadomość jest dla większości z was, gdyż po prostu to się też tyczy całej grupy radiowej Time że przekaz już nie jest tokenowany dzisiaj pojawiła się aktualizacja na msoftcie i już są normalne linki do poszczególnych rozgłośni tej grupy w tym oczywiście do Radia Eska i każda z tych rozgłośnich ma jakby dwa streamingi bo jest i normalny Winup oraz jest Winup AAC to taka właśnie tutaj też myślę sobie ciekawostka oczywiście niestety ale do dnia dzisiejszego Eska Braniewo streamingu nie posiada i na dzień dzisiejszy no to chyba nawet nie wiadomo kiedy Eska Braniewo by ten streaming miała także jak na razie tyle pozdrawiam do usłyszenia

Transcription

No i teraz mieli Państwo widać, że coś tam próbują robić w radiu ESKA, ponieważ nie wiem, czy tak jest od wczoraj, czy tak jest od dwóch dni, czy tak jest od trzech dni. W każdym razie sytuacja jest tego typu, że od jakiegoś czasu, gdy włączymy sobie elegancko ESKĘ przez internet, a właściwie kiedy ją włączymy sobie za pomocą programu WinUp, to wówczas wtedy wyświetla nam się nazwa danego utworu, który jest aktualnie grany. Jak mnie... Pamięć nie myli, a na pewno mi pamięć nie myli, to tydzień temu na przykład jeszcze takiego czegoś nie było. Także jeszcze taka ode mnie tutaj ciekawostka.

Transcription

Hej, witajcie. Po pierwsze, od chyba poniedziałku za tydzień wrzucają dźwięki ściśle tajne, czyli kultowa zabawa, w której trzeba odgadnąć, cóż to za dźwięk jest prezentowany na antenie radiajska. Tak podejrzewam, że poniedziałek. Druga rzecz, od dziś nawet w Wesse Śląsk nie ma newsów lokalnych. Są tylko emitowane newsy sieciowe, ogólnopolskie, przy czym lokalnych newsów w Wesse też nie ma. Także coraz więcej ograniczeń. A ja tak coś się spodziewałem. Tak słucham, tak już dwie, prawie trzy po, mówię, o dobra, to chyba też jest nawalić newsów lokalnych, bo już by chyba były. No i faktycznie prawie cztery minuty trwają newsy ogólnopolskie. Ja jestem bardzo ciekaw, jak będzie ze skami Łódź, Poznań, Śląsk, Trójmiasto, Wrocław. Jak będzie od szesnastej, czy tam będą lokalne newsy, czy ich nie będzie. A może w ogóle wrzutki na luz? Nie no, pewnie wrzutki na luz będzie i pewnie wtedy się rozłączą i będą newsy lokalne, ale zobaczymy, jak to będzie wyglądało.

Transcription

Rzeczywiście, mili państwo, potwierdzam, że już od dnia dzisiejszego nie ma newsów lokalnych w Radiu SK. Są tylko informacje ogólnopolskie, newsów lokalnych już nie ma. Szczerze powiedziawszy, jak tak będzie dalej, to ja nie wiem, czy od przyszłego tygodnia będą dźwięki ściśle tajne, no ale cóż, pozostaje nam obserwować to dalej i, no cóż, na chwilę obecną pozostaje nam tylko też obserwować, czy w dniu dzisiejszym pojawi się lokalna wrzutka na luz. I jesteśmy, mili państwo, świadkami tego, że z tydzień na tydzień w SC jest po prostu coraz więcej ograniczeń.

Transcription

No dokładnie, czy dźwięki świetlne się odbędą? Nie no, myślę, że się odbędą, teraz taki mamy optopik, nawet jeżeli będzie więcej ofiar śmiertelnych, myślę, że załoby nie ogłoszą, a to z tego powodu, że tych ofiar niestety zawsze będzie mogło być więcej, dlatego pewnie muzyki nie stanują, no chyba, że nie wiem, imprez kiebie zebrali. Ale myślę, że muzycznie się w SC nic nie zmieni, no chyba, że zmieni się wtedy na dłużej, będzie ogłoszony jakiś jeszcze inny stan, epidemia, pandemia, stan zagrożenia i wtedy może faktycznie stacje będą stanowane. Oby tak, słuchajcie, nie było, czy będzie lokalna wrzutka na luz dziś, tak jak powiedziałeś Łukaszu, trzeba obserwować, acz myślę, że raczej będzie, skoro był poranek, to powinna wrzutka na luz być. Dziękuję. Tylko właśnie ciekawe, czy będą wiadomości mniej, a może będą, może będą ogólne wszędzie, zobaczymy.

Transcription

Nie no, zobaczymy co to będzie dalej Po prostu trzeba obserwować I rzeczywiście tutaj w tej sytuacji Trzeba być W myśli takiej, żeby po prostu Już nie było gorzej Żeby to w końcu zaczęło się Wszystko uspokajać, bo naprawdę Z dnia na dzień póki co sytuacja Jest taka jaka jest i no niestety Ale Póki co no jest Nie za ciekawie Więc trzeba będzie po prostu Dzisiaj zobaczyć czy Ta lokalna wrzutka Na luz będzie, czy jej Nie będzie Bo też może być taka sytuacja Właśnie, że ta lokalna wrzutka Na luz będzie, tylko że Będą puszczane Informacje te ogólne Będą puszczane Te informacje ogólne I Po prostu po nich Będzie zaraz lokalna wrzutka Na luz, a tak coś czuję Że będzie, bo Założę się o Wszystko, że Połowa właśnie dziennikarzy Połowa właśnie Tych, którzy pracowali I pracują w Newsroomie po prostu mają teraz Wolne No, zważywszy na sytuację W której się znaleźliśmy I zważywszy na okoliczności W których też się Znaleźliśmy, no to Taka sytuacja pewnie jest Jeżeli przez dwa tygodnie Się to wszystko nie uspokoi No tak będzie, że to się nie uspokoi No to się wcale nie zdziwię Jak za dwa tygodnie dojdzie do sytuacji W której kolejni dziennikarze Będą mieli wolne, a kolejni Będą Prowadzili No to tyle, no bo tak jak mówię Na chwilę obecną Tutaj to pozostaje tylko to wszystko Obserwować Ja na szczęście to mogę sobie bukwarować I nie muszę przy tym być Żeby obserwować, bo To akurat Że tak powiem Samo się buforuje Zresztą Puszkinie, ty wiesz o co chodzi Bo ja mogę sobie to Obserwować w wolnej chwili Z kilkugodzinnym Wyprzedzeniem Także tutaj to u mnie z tym Najmniejszego problemu Nie ma No to tak jak ja mówię na sam koniec Już po prostu pozostaje tylko jak na razie obserwować I zobaczymy czy W dniu dzisiejszym Będzie Lokalna wrzutka na luz Czyli też nie będzie To wszystko jest do obserwowania I do zobaczenia A jeżeli tak jak mówię W tym tygodniu się okaże, że będzie jeszcze gorzej A niestety na to się zapowiada Czego nie życzę No to może się nagle okazać, że w przyszłym tygodniu Będzie coś Albo zdjęte z ramówki Albo mocno Ograniczone I cóż No i No i Jak na razie na tę chwilę To tyle I pozdrawiam

Transcription

I tak teraz, mili Państwo, od dnia dzisiejszego przez prawdopodobnie jakiś czas, bo nie wiem czy to jest na stałe, program Wrzuć na Luz trwa nie 3, tylko aż 4 godziny i trwa od 15 aż do 19.

Transcription

I dzisiaj został wyemitowany nowy jakby hasztag z udziałem Janka i Pawełka pod tytułem zachowaj odległość. Podejrzewam, że w lokalnej wersji w rzutce na luz, w tych większych miastach, też to jest emitowane tylko przez tamtejszych lokalnych prowadzących. Także tak to wygląda. To jak na razie tyle. Dzięki za oglądanie.

Transcription

No i mili państwo, zmiany, zmiany, zmiany, także od dnia dzisiejszego nie ma imprezki, tylko jest imprezka Indemix, także, no cóż, ciekawe, ciekawe do kiedy, a właściwie do której będzie trwała ta imprezka Indemix, swoją drogą, także, no, dzieje się, naprawdę się dzieje, bo wygląda na to, że teraz wrzut kanalu trwa 4 godziny, od 15 do 19, o 19 jest imprezka Indemix, no, to jesteśmy świadkami zmian, i to całkiem widać poważnych, skoro już od 19 jest imprezka Indemix, i, no, brak prowadzącego, tak, na razie tyle. Będę obserwował, do której trwa imprezka Indemix, i, no, będę wam dawał znać, oczywiście, no, bo, cóż.

Transcription

Witam Was, mili Państwo, w kolejnym tutaj moim wpisie w tym wątku. Zapewne zastanawiacie się, co tym razem mnie tutaj przywiało, żeby się odezwać, skoro wiadomo, jaka aktualnie jest sytuacja z Radiem SK, że z przyczyn takich, że trwa obecnie pandemia koronawirusa, że jest tak, że prezenterzy są do 19, a potem jest już imprezka i demiks. Dlatego mówię, że zapewne zastanawiacie się, co mnie tym razem przywiało, skoro jakichś w tym tygodniu zmian nie ma. No, tak jak wiadomo, zmian nie ma, ale jest coś, co przykuło moją uwagę od strony Wikipedii Radia SK. Otóż dzisiaj zauważyłem... że ktoś tą Wikipedię aktualizował. Oczywiście nie wszystkie zawarte tu informacje są prawdziwe, bo większość nie jest prawdziwych informacji, ale możemy sobie pewne rzeczy tutaj poczytać, których kiedyś, na przykład, w ogóle nie można było poczytać. I na przykład możemy się dzięki temu dowiedzieć, kto do 1 kwietnia w danym mieście prowadził SMS-kę. Oczywiście. Mowa o roku 2009, chociaż i tutaj informacja nie jest do końca aktualnie, znaczy nie jest do końca prawdziwa, gdyż ja pamiętam, jak w marcu 2009 roku słuchałem SK Warszawa i już tutaj SMS-kę prowadził Rafał Adamczak i Michu Sobkowski. Tymczasem, proszę bardzo, w jakimś tam zapewne czasie, może troszkę odległym, SMS-kę w SC Warszawie. W SC Warszawie prowadził Rafał Adamczak i Jarek Wędrowski. Oczywiście Jarek Wędrowski potem pracował w SC ROK, jak dobrze pamiętam. Czytajmy sobie dalej. We Wrocławiu SMS-kę prowadzili Ola Majewska, Adnan Harassim, oraz Sławek Froorkowski, ale on był zazwyczaj w zastępstwie za Olę właśnie. Jedziemy dalej. Beata Tomczyk i Michu Sobkowski, Łódź. No właśnie, Beatę Tomczyk to ja nie kojarzę, nigdy jej nie słyszałem, ale że Michu Sobkowski kiedyś pracował w SC Łódź, no to akurat już wiedziałem. Jedźmy dalej. Piotr Wikar, Dominik Borkowicz oraz Tomek Sadowy i Śląsk. No akurat ten duet bardzo dobrze pamiętam, bardzo dobrze ich pamiętam. Oczywiście chyba Tomek Sadowy kiedyś jeszcze pracował w lokalnym oddziale na Śląsku w Radiu Flash. Jeśli mnie oczywiście nie myli pamięć, ale chyba tak właśnie to wyglądało. Jedźmy dalej. Agata P. Agata P. Agata Petela i Tomek Błyszewski, Kraków. Agatę Petelę pamiętam, bo prowadziła przez krótki czas 6x9 w SC Kraków w 2010 roku chyba, jak dobrze pamiętam. Oczywiście Agata Petela potem przeszła do Radia Plus Kraków. Ja to tak jak mi się coś wydaje. Na pewno ją raz słyszałem w Radiu Plus Kraków. No to jedźmy dalej. Paweł Wylegała i Monika Hędzel Poznań. No Paweł Wylegała, no to można jeszcze na YouTubie jakieś fragmenty SMS-ki z S-ki Poznań z roku 2007 znaleźć, gdyby ktoś był zainteresowany. Ale jedźmy dalej. Michał Cieślik i Michał Cereda pozostała sieć. No, czyli te mniejsze miejscowości, no tego akurat niestety nie miałem ani razu możliwości słuchać. Ale zobaczmy jeszcze tutaj, co mamy do dyspozycji. Oczywiście tutaj jest już błąd, bo jest wrzuć na luz z S-ką 91. To już się tak chyba nie nazywa. No, bo to jest normalne wrzutka na luz. W Poznaniu jest 3. Po 3 to też już się tak nie nazywa. Oczywiście tutaj nie będę wymieniał prezenterów, no bo już chyba wiecie. Ale zobaczmy, co tutaj jeszcze mamy. Oczywiście Whatsapp prowadziła Natalia Krystek i Paweł Wylegała. Tutaj też to nawet jest wpisane, wam powiem. Whatsapp Weekend. Monika Król i Paweł Wylegała. Monika Król i Paweł Wylegała. Monika Król i Paweł Wylegała. Monika Król i Paweł Wylegała. Monika Król i Paweł Wylegała. Monika Król i Paweł Wylegała. Ten dwójkę pamiętam właśnie z roku 2007. Oni potem przeszli do Radia Waba i tam pracują do dnia dzisiejszego. Także tutaj też już jest to podane. Co mówię przedtem? Jestem w szoku, bo tego w ogóle nie było. Ale patrzmy tak z ciekawości, co mamy tutaj dalej. Oczywiście wrzuć na luz. Oczywiście wrzuć na luz. Był z Martą i Maćką, to w Trójmieście było. Ale sprawdźmy, czy tutaj coś jeszcze jest. Oczywiście tutaj jest już podane, że kiedyś było Hip Hop Not, co przedtem tego nie było w ogóle podane. Ale patrzmy, o proszę bardzo, następna zakładka, byli DJ-e Radia Eska. Proszę bardzo. I mamy tutaj na tapecie podanych byłych DJ-ów Radia Eska. I proszę bardzo, i na ten przykład mamy. Kasia Górna, Ola Majewska i Jarek Wędrowski. Przeszli oboje, z tego co tutaj pisze, wszyscy przeszli do Eski rok. Michał Puzio powrócił do SMS-ki w SC Łódź. No to to akurat już wiadomo, bo nawet neutralnie. I tutaj w subie fragment jest, bo kiedyś pracował w SC ogólnie i prowadził tam audycję Eurotop w 2007 roku. Marcin Wikło. Ola Kaczkowska. Tych to już naprawdę nie pamiętam. Artur Karpińczuk. Obecnie prezenter Radia Wawa. Daniel Grzyb. Sebastian Tończek chyba. Joanna Mamys. Tomek Bednarek. Tomek Grzegorek. Rafał Berna-Sirzyk. Rafał Berna-Sirzyk. Rafał Berna-Sirzyk. Rafał Berna-Sirzyk. Rafał Berna-Sirzyk. Paulina Chorbatowska. Paulinę Chorbatowską chyba można usłyszeć w SC Szczecinek a raczej na bank. ód do tej pory. Więc już tutaj informacja jest nie do końca prawidłowa, bo ją można usłyszeć w SC Szczecinek. Także tutaj już informacja jest błędnie podana. Ale jedźmy dalej. No i to tyle chyba, więc tak jak sami słyszycie, tutaj sporo zostało wymienionych DJ-ów, których nie kojarzę. Szkoda, że nie wymienili tutaj wszystkich prowadzących Radia Hit FM z czasów, kiedy istniało w latach 2003-2008. I tym miłym akcentem póki co pozostają Was i życzę Wam udanego popołudnia.

Transcription

Jeszcze jedna informacja, tu jest podane, że rzekomo nadaje SK Bartoszyce. Błąd.

Transcription

Beata Tomczak, Łukaszu, tak odnosząc się do tego co napisałeś, a właściwie powiedziałeś co w Wikipedii było, no to była prezentaczka SQ4 właśnie, tak, była. Ja Ci odświeżę, być może pamięć, nie wiem czy pamiętasz, w 2005 roku taką akcję Romek i Julka w Radiu SK na Walentynki. Była taka akcja i właśnie Romkiem był Michał Puzio, Julką była Beata Tomczak, Tomczyk, Tomczyk. Ona obecnie jest w Polskim Radiu Londyn, która nadaje w internecie i w Radiu Cyfrowym DAB, DAB, niestety w mono nadaje w DABie, w internecie nadaje w MP392 nawet, stereo. Zresztą w Polskim Radiu Londyn jest jeszcze ten Robert Jesiewicz, Artur Kierózał, chyba też Ci coś Tomowi, Beat Forty. Co do Pauliny Chorwatowskiej, Pauliny Chorwatowskiej, nie no, to nie jest błąd, bo ona już DJ. Nie, co pamiętam to było napisane, byli DJ, a nie byli prezentezi, albo byli dziennikarze, albo coś. Paulinę Chorwatowską Leciuk, zresztą ona chyba tak ma. Można usłyszeć w SK City Szczecinek, istotnie. Znaczy no, teraz to nie można usłyszeć, bo jest koronawirus. Można usłyszeć w SK City, właśnie. Także to nie jest błąd do końca. W ogóle zresztą Paula Chorwatowska kiedyś prowadziła imprezkę w SK Szczecinek lokalną, kolega mi mówił. No, także tyle na razie.

Transcription

A teraz jeszcze taka informacja, nie wiem kto siedzi w forum tekstowe, kto w forum głosowe, w każdym razie od poniedziałku czekają nas zmiany w Radiu SK. Ma być znowu nowa oprawa, nie wiem po co oni zmieniają nową oprawę. Nowym głosem radia ma być Grzegorz Pawlak. No poza tym, co, nowe pasma, trochę w muzyce ma się zmienić, ma być pasmo klubowe, piątki takie faktyczne klubowe. I to pasmo klubowe będzie prowadził Przemek Grobowski, który podobno z RMF Max ma przejść do SK. Takie informacje się pojawiły na jubilerskiej od kogoś tutaj. Wiem. No właśnie w piątek, w sobotę od 19.00 do 23.00 ma być takie pasmo bardziej klubowe, do 23.00 Impress Gain The Mix, ale też z takimi klubowymi brzmieniami. Ma być dużo trance'u, są jeszcze rozmowy z DJ'ami, żeby powróciły sety Davida Getty, Armina Van Buren'a, no zobaczymy co z tego oczywiście wyjdzie. No i nowe pasmo ma ją też być od poniedziałku. Dokładnych szczegółów jeszcze nie znam, co ma więcej być, ale jak coś będę wiedział, to będę dawać, dodaję wam, znać. No ja myślę, że w związku z tym od piątku, nie, piątku to nie, ale sobotę, niedzielę może już coś będzie się dżinglami pieprzyło. Jestem bardzo ciekaw jak to będzie wyglądało. No i trzeba będzie słuchać od poniedziałku, od północy, z niedzieli na poniedziałek.

Transcription

No to pięknie, to w takim razie pozostaje obserwować, czyli znowu zmiany, zmiany, zmiany, zmiany. Grzegorz Pawlak, no aż mi się przypomniała ta wpadka z reklamą w wersji Pawlaka, nie wiem czy pamiętasz. Puszkinie, dawaj znaczne bieżąco, co będziesz wiedzieć i powiedz skąd masz te informacje. Nie wiem, jakbyś jakiś link mi wysłał do tych informacji, to zbyt chęcią bym to przeczytał. Ja to będę obserwować od piątku, bo teraz nie ma co, może jakieś autopromocje będą, chociaż dziwi się, że im się tak chce, skoro teraz jest taka sytuacja jaka jest odnośnie koronawirusa, no ale no zobaczymy co będzie od poniedziałku, no to pozostaje nam w tym momencie obserwować.

Transcription

Na razie linka nie mogę, ten to ktoś na Radiopolsce pisał mi w prywatnych wiadomościach, nie bardzo teraz mogę ci to dać, na jubileczki się dowiedział, natomiast jak się czegoś dowiem, to jak najbardziej będę dawał znać, jak najbardziej tak.

Transcription

A, zapomniałem, Przemek Grabowski w SC? Z RMF Max? No kiedyś myślałem, że tak może być, w końcu, ale jestem w szoku, to w takim razie ciekawe co w Maxie zrobią, kogo tam dadzą, może Płotka za jakiś czas przeniosą z SG Rock na RMF Max, albo sam się przenieść.