Transcription
Eee, hej, obserwowałem, obserwowałem, tak, zauważyłem, myślałem, że to już od wczoraj weszło, a widzisz.
Tak, jest obudź, siena, kiesa, eska Warszawa, tuf, tuf, na przykład.
Ale tak, faktycznie, tam gdzie zazwyczaj były dziennie te eska Warszawa, albo eska Warszawa,
to tam albo są te, które są bez kalendermieści, te eska, eska, albo śpiewane, eska, jakieś tam radio, eska,
te wszystkie śpiewane.
Także wiem, o co Ci mogło chodzić.
Jeżeli wczoraj nie było dżingli obudź, siena, kiesa, eska Warszawa jeszcze,
to faktycznie, równie można było to interpretować.
Natomiast ja jeszcze poobserwuję, mam już pewien wniosek wyciągnięty, ale na razie nie będę nim się dzielił.
Jak dłużej poobserwuję, to ewentualnie, bo mam...
Wiem, chyba...
Chyba dlaczego w Imprezce tak dużo było tych dżingli dzikalnych, eska Warszawa, z dzwoneczkami,
ale to wyciągnę dzisiaj wnioski, bo może we Wrzucce na Luz i w Hitach na Czasie i wszędzie zmodyfikują,
że na przykład będzie Imprezka, eska Warszawa, albo Wrzuć na Luz, radio, eska, eska, Wrzuć na Luz, z Spirowskim, eska Warszawa.
Może też tak będzie.
I może właśnie w Imprezce to wszystko będzie, dlatego...
Miałem się nie dzielić wnioskiem, a się dobra jednak podzielę.
Właśnie dlatego, że dużo było tych dżingli dzikalnych, ponieważ też nie mieli żadnych dżingli Imprezka, eska Warszawa,
a dzisiaj jest dużo tych dżingli dzikalnych, bo właśnie są te wszystkie obecnie na MKS-a, eska Warszawa, albo po wejściu, eska Warszawa też.
Chociaż czasem się po wejściu prezenterskim też zdarzy świąteczny.
Jest ciekawe.
Ciekawe, czy po świętach wrócą dżingli, ale te krótkie, eska Warszawa.
Czy nie wrócą?
A może w ogóle coś się po świętach jeszcze zmieni? Albo po nowym roku?
Dziś będę obserwował, chociaż mam w planach wejście na basen, ale to w drodze będę mógł sobie je słuchać.