no nie ma, mam wrażenie, że jeszcze troszke, a wnocy w całej sieci będzie eska hity na czasie, chyba nie bez powodu powstała eska ogulna, mam wrażenie, że eska chce sie upodobnić do rmf maxx
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Wszystko się niedługo okaże, Eskamax faktycznie taką nazwę sobie zastrzegli, ale czy to jest plan na zmianę nazwy radia eska? Wąpię i mam nadzieje, że tego nie zrobią.
ja ruwnież mam takom nadzieje, wgl to jak t brzmi
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Dzisiaj znowu Eski się łączą po x40. Jestem ciekaw, czy od poniedziałku też jakieś zmiany nas czekają? Podoba mi się akurat to łączenie i uważam, że tak powinno być w każdej godzinie przynajmniej kiedy jest program na żywo, chociaż w nocy też mogłyby zostać połączone, ale myślę, że nie jest to takie proste, bo niektóre nawet po 4 w nocy jakieś reklamy emitują.
W Impresce były wczoraj jingle lokalne hity na czasie nr 1.
dziś raczej tak samo w imprezce bendom hity na czasie nr 1 w, no to jak tak dalej bendzie, to wstawki lokalne dla warszawy znikną definitywnie.
ps mi tak samo sie te łończenia podobają, tak już powinni dawno zrobić, cuż, od jutra trzeba bacznie opserwować od samego rana.
Jutro wszystko się okaże, chociaż w impresce niedzielnej tylko o 18 się łączą chyba, że od dzisiaj będzie inaczej, ale wątpię, bo Kraków ma od 20 już newsy.
Jingle nr 1 w impresce na pewno będą, ale dziwne, że tutaj nie mogą one być, we wrzuć na luz też one są mimo, że się łączą.
no to jest dziwne hehe
Jest tylko jedna zmiana, od dziś newsy muzyczne pod nazwą "Muzyką się żyje".
potfierdzam, ciekawe czy o 15 znowu eski bendom sie rozjeżdzać, bo jak tak, to znak że za tydzień znowu zmiany.
Stawiam, że nie dzisiaj, może za trzy cztery tygodnie i to w programie weekendowym, o ile to nie był jakiś eksperyment i w tę sobotę i niedzielę nie będą się już łączyć.
hm troszke to dziwne, moim zdaniem od dziś powinni sie łończyć, a nie eksperymentować
ale co to znaczy x40
40 minut o danej godzinie. 9:40, 10:40 itd.
a, nie wdzialem dwukropków.
że po zakończeniu hituw na czasie i puszczeniu reklam po no 11:40, poprostu nie ma muzyki z lokalnych komputerów, tylko odrazu sie łończom
Od dzisiaj Eska ma nową stronę internetową.
oooo prosze, ciekawe czy chociaż bardziej dostępna dla nas.
Jest ok.
to elegancko
Od piątku z Eski ogólnej zniknęły jingle Eska hity na czasie.
Ta wielkanoc jest jak normalna Niedziela, bo program był emitowany cały dzień na żywo, newsy lokalne i magazyny muzyczne wieczorem też były. Ciekawe jak jutro będzie z programem?