ciekawe co oni testują, bo od dłuszszego czasu nie ma micha sopkowskiego, a alberta to już naprawde dawno nie słyszałem.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Michu na urlopie, pewnie niedługo wróci. Alberta faktycznie długo już nie ma, ale nie było jakiegoś komunikatu, żeby z Eski odszedł.
no właśnie to wszystko dziwne, bo nagle likfidujom lokalne okienka w esce warszawa, czyżby eska starała sie o koncesje ogulnopolską?, aaa i jeszcze jedno, Piotr Wikar znany ze eski śląsk, przeszedł do wrocławskiej eski.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
A w ogólnej Esce pojawił się nowy prezenter wiadomości: Maciek Wójcik. O 18 w impresce póki co to lokalne okienko jest, nie wiem jak od 9 do 15, ale stawiam, że na razie po staremu.
czyli maciej wujcik narazie tylko w ogulnej esce?
No i newsy dla Warszawy lokalne czyta, to wiadomo.
ano to oczewiste, mniej jednak, to cos musi być na zeczy.
Się okaże, przez dwa miesiące prawie Eski nie śledziłem, a wczoraj włączyłęm i zauważyłem to połączenie we wrzuć na luz.
ja to dopiero teraz zauwazyłem jak otym napisałeś.
Czyli też już tak Eski nie słuchasz dużo i wcale się nie dziwię.
asz tak nie, bo naprawde sie ta stacja stacza już od pewnego czasu.
Od dzisiaj Eska zmieniła klucz granych utworów i lekko wymieniła recurrenty.
Nawet w nocy przynajmniej dzisiaj pojawiały się utwory z tzw rotacji poza topem jak to ja lubię nazywać, czyli takie, które już wyleciały z g20.
zauważyłem właśnie.
Ciekawe, czy w impresce też będzie nowy klucz.
sie zobaczy, a tak wgl, to o esce bartoszyckiej ani słychu ani widu, czy wgl ta stacja wystartóje? hehe
Dziś mamy sobote, a wesce na początku każdej godziny jest jingiel New Music Weekend, i jest dłuszsze wejście, ponatto od rana po x 40 się łończom, czyżby już tak będzie od poniedziałku?, i powraca zabawa dźwięki ściśletajne.
ps, eska music news tak samo nie ma.
Newsy muzyczne są w ramach pierwszego wejścia w godzinie, co do łączeń zobaczymy jak to dalej będzie.
I nie ma od rana jingli lokalnych hity na czasie numer jeden w mieście.
to tak samo zauważyłem, wgl wejć na strone z wątkiem o esce chyba no o 2, jak dobrze zrozumiałem, to jest prawdopodobnie w planach zmiany na eska maxx, albo powstać ma eska maxx, gdzieś mi sie to przewineło.