Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Założony przez lukasz1993258 2726 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Zamknięty Strona 111 z 137

o kurcze ide patrzeć bo ciekawie
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

nie złe jaja z tą eskom sie dzieją, ale wiadomo, komercja robi wszystko, i chyba tak samo nie bende słuchać sylwestrowej imprezki, bo to nie ma sęsu, ale jedno mnie ciekawi, czy sylwestrowa imprezka będzie na nowwych podkładach, czy nie.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Pewnie na starych. Ja też nie wiem, czy będę słuchał, ale raczej nie. Inne rzeczy będę miał do roboty, a właściwie to będę na imprezie.
W nocy niestety dalej stara oprawa, acz nie od razu eskę zbudowano i pewnie po nowym roku się zmieni, albo i nie.
Ciekawi mnie kiedy się zmienią wszystkie jingle mówione, bo szczególnie te z miastem już ponad dwa lata mają.

tego to nikt nie wie, ale hm, imprezka inte mix jest na starej oprawie

Dużo tej starej oprawy jeszcze mimo wszystko. Od północy też pewnie na starej oprawie będzie.
Od jutra mnie nie będzie do 10 stycznia prawdopodobnie, także nie będę miał jak tu się udzielać, ale jak coś zauważysz to pisz. :)

nie ma problemu.

nagrywam setkę z rsp1a Warszawskiej, jak ktoś będzie chciał to wystawi.

a tym czasem sylwestrowa imprezka na starych podkładach, a numer 1 poraz trzeci raz z żędu Sanach, Dawid Podsiadło, ostatnia nadzieja.

Jakieś zmiany w Esce się dokonały? Ostatnio nie słuchałem.

poza nowymi jinglami, to nic, i od poniedziałku znowu jest eska tankóje do pełna.

A w nocy dają już nową oprawę?

tak, wnocy już jest nowa oprawa, za to w ogulnej esce poprostu nie ma hity na czasie nr 1 w mieście.

W końcu dają nową oprawę w nocy, to dobrze.

no ale te lokalne jingle tak samo by mogli zmienić.

A ma ktoś wszystkie streamy?

trzymaj, a i mam proźbe, czy podrzucisz gorącom setke?, zgury dzięki, aa a tak z innej beczki,. to od bardzo długiego czasu nie ma alberta, ciekawe czemu.

Podrzucę, tylko najpierw wytnę reklamy.
I to jest nagrywane z fm, więc pewnie jakiś tam szumek się lekki pojawi.
Zastanawia mnie dlaczego i co się dzieje konkretnie,zęst w Wawie po 11 móią, zę w esce na 105,6 albo Esce Warzawa, co się wtedy dzieje na innych stacjach?

nic, poprstu tam pod goniec godziny wszystko jest z voice tracka, mowa o innych eskach

i nic do tej pory w esce sie nie zmioeniło

Nie wiem od kiedy, ale we wrzutce na luz Eski o x40 też się łączą. Są wypełniacze jak w Impresce od 19 i w poranku. Ciekawe, czy od 9 do 15 też tak jest, czy tylko w WNL zmienili, a może testują wszak u Pirowskiego i Pawełka wszystko wcześniej wchodzi.