Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 110 of 137

No właśnie, zamiast Rafała adanczaka, a w sylwestra za to nie bendzie hanczaka.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

No chyba nie będzie, w sumie czemu miałby być? Pewnie Łukasz Zduńczyk od 9 do 14 będzie siedział.

zapewne tak, ja sie ostatnio przerzuciłem sie na ogulną eske, bo tam nie ma reklam.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Też słucham dużo tej ogólnej, ale denerwuje mnie, że nie dają autopromocji i Eska Music News.

no ciekawe czemu, ciekawe czy w emsowcie sie pojawi stream

Nie pojawił się i się jeszcze nie pojawi. To jest na razie nieoficjalne, Na tę chwilę testują pewnie pod DAB.

to ciekawe czy jeszcze w tym wypadku jest eska ses

Jest.

szkoda że streamu brak hehe

Ee tam, a mnie nie. Większość czasu tam cisza jest.

nawet tam rab 20 nie ma chyba

Nie ma, bo rap 20 idzie lokalnie.

ano tak

Sylwestrowa impreska w tym roku tradycyjnie bez gadania i od 20, a zatem Gorąca 100 od 14 do 20. Ciekawe jak oni zmieszczą 100 hitów przez 6 godzin.
Esko psujecie się coraz bardziej.

nie bendom dawać numerów 1 z popszednich lat, tyle

Pewnie nie będą, ale i tak jakoś to powciskać muszą. 25 numerów przez dwie godziny, co daje 25 razy 6, czyli 100 hitów w 6 godzin.

hm ciekawie

Ciekawe, czy w takim razie propozycje zmieszczą? Ja słuchać nie wiem, czy będę.

Boże ale wtopę matematyczną popełniłem, a nikt mnie nie poprawił. 25*6 to 150, ale i tak jakoś to zmieszczą pewnie, wszak teraz utwory coraz krótsze.
Przed chwilą usłyszałem jingiel hity na czasie nr 1 w warszawie nanowej oprawie.

Lokalne jingle hity na czasie nr 1 w miejscowości są już faktycznie na nowej oprawie, choć w nocy słyszałem jeszcze na starej.
Eska ogólna, albo jak ja na nią mówię wypełniacz nie daje w tym miejscu jingli. :D