Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 114 of 137

asz ide sprawdzać
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Czekam na jutro, bo jestem ciekaw, czy ogarną te jingle w ogólnej Esce, czy to tak sobie zostanie?

chyba,. że nadchodzą nowe jingle lokalne
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Mogłyby, bo te, które są mają już ponad dwa lata.

no nic, czekamy do 6 rano

Wygląda na to, że doczekaliśmy się łączenia po x:40 w tygodniu od 9 do 15.

ooo prosze, czas najwyszszy

NO nie wydaje mi się.

tak właśnie jest zywku. czyli Warszawska Eska już nie będzie mieć wstawek lokalnych, aa i jeszcze jedno, rap 20 prowadzi Mati Fuczyło, za to widać, że jest to puszczane z woice tracka, bo wogulnej esce, leci sobie rap 20 bez prowadzącego.

Dlatego żałosne to jest, kiedyś było lokalnych programów, w maksie też zdają się jeszcze jakieś lokalne popołudnia być. NaPodlaskim jest co innego niż w Warszawskim.

no krajowa rada radiofoni, i telewizji powinna tam dać jakiś zapis co do programów lokalnych, to wtedy nie mieli by wyboru, Rmf maxx jakie jest to wiadomo, ale programy mimo wszystko lokalne są.

Tych lokalnych wejść dla Warszawy ostatnio i tak było jak na lekarstwo, w rmfmaxx może i programy lokalne są, ale po pierwsze wszystkie z voicetracka, a po drugie nagrywane w Krakowie.

ja tam nie rozpoznaje tych voicetracków, dla mnie to nie robi różnicy.

no morze i nagrywane Wkrakowie, ale przynajmiej jakieś info o tym co sie w mieście dzieje jest.

Może jakieś doświetlenie, szczerze powiedziawszy nie wiem.

ale poco?, jak wrocławska eska ma zasieng na pare województ, mam wrażenie, żee tu chodzi o ogónlom eske.

To faktycznie będzie doświetlenie, bo ponoć nie wszędzie w mieście słychać Eskę i w sumie mogę to potwierdzić, przejeżdżając przez Wrocław w 2020 faktycznie jakoś słabo odbierałem, a pociąg stał.

ahaa, no robi sie ciekawie

Dzisiejsza Impreska wygląda tak samo, jak w niedzielę dwa lata temu, kiedy to wprowadzali na lato jeszcze więcej hitów na czasie. Wejścia są tylko o muzyce, ciekawe czy tak do 21 będzie i czy od jutra jednak coś nowego? :D