EltenLink

mortal kombat 1 jest dostępny

Wróć do Nowości

#41 Adasadula

a który synt tam tera mówi, pytam się bo jest giga promocja

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-12-01 13:02

#42 Zuza

Paulina albo Adam. Też właśnie kupiłam ze względu na promocję. Ale nie wiem, co jest nie tak. Uruchomiłam, ale po za powiedzeniem kampania i opis tego trybu nic do mnie nie mówiło. Używanie strzałek nic nie dało. Dopiero, jak znajomy wszedł na remote play together, cośtam mugł zrobić, ale jakby dźwięki były cicho, a synteza i tak nie przemówiła. Jeszcze spróbuję coś zrobić z okiem, jak się pojawi i wruci ze studiów

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2024-12-01 13:22

#43 matius

Sprubuj poszukać ustawień xbox w wyszukiwarce i tam powinna być obcja niech gry do mnie przemówią czy jakoś tak.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-12-01 16:06

#44 Adasadula

A na jakiej specyfikacji uruchamiasz? Czy na konsoli?

-- (Zuza):
Paulina albo Adam. Też właśnie kupiłam ze względu na promocję. Ale nie wiem, co jest nie tak. Uruchomiłam, ale po za powiedzeniem kampania i opis tego trybu nic do mnie nie mówiło. Używanie strzałek nic nie dało. Dopiero, jak znajomy wszedł na remote play together, cośtam mugł zrobić, ale jakby dźwięki były cicho, a synteza i tak nie przemówiła. Jeszcze spróbuję coś zrobić z okiem, jak się pojawi i wruci ze studiów

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-12-01 16:21

#45 Zuza

na pc

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2024-12-01 16:22

#46 Zuza

Nie widzę tego
-- (matius):
Sprubuj poszukać ustawień xbox w wyszukiwarce i tam powinna być obcja niech gry do mnie przemówią czy jakoś tak.

--

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2024-12-01 16:33

#47 pates

Core i 5 11400h, 16 gb ram, rtx3050 4gb.
-- (Zuza):
na pc

--

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-12-01 17:11

#48 Zuza

Sytuacja jest dość ciekawa. Mam świadków. Jak mam połączony kontroler, to jak naciskam strzałki, to mówi chwile, potem jak naciskam kolejną opcje, milknie, a z klawiatóry normalnie działa. Nie mam pojęcia co jest.

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2024-12-01 19:13

#49 Adasadula

oddaj te grafikę xd, też chcem. Ja w promce kupilem MKX i 11 ale z integrą brak szans na mk1

2024-12-01 19:56

#50 pates

Ja mam 4050 nawet heheh

2024-12-01 20:03

#51 Adasadula

a ja bede mioł 4070, i co :P. Na tą chwilę trza sobie radzić, może shadow PC zakupię, zobaczy się

2024-12-01 21:42

#52 titomaton

żaden brak szans. Ja mam integrę, i mogę spokojnie w to grać. Integrę intela, Uruchamianie gry tj, przygotowywanie cieni trwa z jakieś 4 5 minut, ale potem śmiga to to jak złoto, Przynajmniej dźwiękowo, Można sobie ustawić ilość klatek na sekundę więc jak ktoś ma mocny sprzęt z integrą, też może w to grać, Aha, dla potomnych, ponad 100 giga na dysku/karcie/pendrivie/łbie/jakimś innym nośniku trza mieć

2024-12-02 15:21

#53 Zuza

Oo, też masz?

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2024-12-02 15:30

#54 Zuza

Dobra, koniec tematu. Po angielsku działa na padzie bez problemów

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2024-12-02 15:47

#55 Adasadula

A jaką speckę dokładnie?

-- (titomaton):
żaden brak szans. Ja mam integrę, i mogę spokojnie w to grać. Integrę intela, Uruchamianie gry tj, przygotowywanie cieni trwa z jakieś 4 5 minut, ale potem śmiga to to jak złoto, Przynajmniej dźwiękowo, Można sobie ustawić ilość klatek na sekundę więc jak ktoś ma mocny sprzęt z integrą, też może w to grać, Aha, dla potomnych, ponad 100 giga na dysku/karcie/pendrivie/łbie/jakimś innym nośniku trza mieć

--

2024-12-02 17:34

#56 pates

Ja teraz gram na radeonie 740M i też się da.

2024-12-02 18:12

#57 matius

To jest bardzo ciekawe, bo ja mogę grać na języku polskim i na klawiaturze i na padzie.
-- (Zuza):
Dobra, koniec tematu. Po angielsku działa na padzie bez problemów

--

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-12-02 18:13

#58 Zuza

Ważne, że działa

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2024-12-02 18:25

#59 Adasadula

Hm, to może i moja by się zakfalifikowała, tylko ten procek trochę słaby bo laptopowy ryzen 5500, więc nie jest to CPU cudowne. NP forzy niechce uruchomić, ma jakiś problem, a ona ma nizszą speckę teoretiko

-- (pates):
Ja teraz gram na radeonie 740M i też się da.

--

2024-12-02 18:56

#60 pates

5500 to jest jeszcze zen 3 pelną gębą.

2024-12-02 19:35