mortal kombat 1 jest dostępny
Wróć do Nowości#41 Adasadula
a który synt tam tera mówi, pytam się bo jest giga promocja
#42 Zuza
Paulina albo Adam. Też właśnie kupiłam ze względu na promocję. Ale nie wiem, co jest nie tak. Uruchomiłam, ale po za powiedzeniem kampania i opis tego trybu nic do mnie nie mówiło. Używanie strzałek nic nie dało. Dopiero, jak znajomy wszedł na remote play together, cośtam mugł zrobić, ale jakby dźwięki były cicho, a synteza i tak nie przemówiła. Jeszcze spróbuję coś zrobić z okiem, jak się pojawi i wruci ze studiów
klienta.
#43 matius
Sprubuj poszukać ustawień xbox w wyszukiwarce i tam powinna być obcja niech gry do mnie przemówią czy jakoś tak.
#44 Adasadula
A na jakiej specyfikacji uruchamiasz? Czy na konsoli?
-- (Zuza):
Paulina albo Adam. Też właśnie kupiłam ze względu na promocję. Ale nie wiem, co jest nie tak. Uruchomiłam, ale po za powiedzeniem kampania i opis tego trybu nic do mnie nie mówiło. Używanie strzałek nic nie dało. Dopiero, jak znajomy wszedł na remote play together, cośtam mugł zrobić, ale jakby dźwięki były cicho, a synteza i tak nie przemówiła. Jeszcze spróbuję coś zrobić z okiem, jak się pojawi i wruci ze studiów
--
#45 Zuza
na pc
klienta.
#46 Zuza
Nie widzę tego
-- (matius):
Sprubuj poszukać ustawień xbox w wyszukiwarce i tam powinna być obcja niech gry do mnie przemówią czy jakoś tak.
--
klienta.
#47 pates
Core i 5 11400h, 16 gb ram, rtx3050 4gb.
-- (Zuza):
na pc
--
#48 Zuza
Sytuacja jest dość ciekawa. Mam świadków. Jak mam połączony kontroler, to jak naciskam strzałki, to mówi chwile, potem jak naciskam kolejną opcje, milknie, a z klawiatóry normalnie działa. Nie mam pojęcia co jest.
klienta.
#49 Adasadula
oddaj te grafikę xd, też chcem. Ja w promce kupilem MKX i 11 ale z integrą brak szans na mk1
#50 pates
Ja mam 4050 nawet heheh
#51 Adasadula
a ja bede mioł 4070, i co :P. Na tą chwilę trza sobie radzić, może shadow PC zakupię, zobaczy się
#52 titomaton
żaden brak szans. Ja mam integrę, i mogę spokojnie w to grać. Integrę intela, Uruchamianie gry tj, przygotowywanie cieni trwa z jakieś 4 5 minut, ale potem śmiga to to jak złoto, Przynajmniej dźwiękowo, Można sobie ustawić ilość klatek na sekundę więc jak ktoś ma mocny sprzęt z integrą, też może w to grać, Aha, dla potomnych, ponad 100 giga na dysku/karcie/pendrivie/łbie/jakimś innym nośniku trza mieć
#53 Zuza
Oo, też masz?
klienta.
#54 Zuza
Dobra, koniec tematu. Po angielsku działa na padzie bez problemów
klienta.
#55 Adasadula
A jaką speckę dokładnie?
-- (titomaton):
żaden brak szans. Ja mam integrę, i mogę spokojnie w to grać. Integrę intela, Uruchamianie gry tj, przygotowywanie cieni trwa z jakieś 4 5 minut, ale potem śmiga to to jak złoto, Przynajmniej dźwiękowo, Można sobie ustawić ilość klatek na sekundę więc jak ktoś ma mocny sprzęt z integrą, też może w to grać, Aha, dla potomnych, ponad 100 giga na dysku/karcie/pendrivie/łbie/jakimś innym nośniku trza mieć
--
#56 pates
Ja teraz gram na radeonie 740M i też się da.
#57 matius
To jest bardzo ciekawe, bo ja mogę grać na języku polskim i na klawiaturze i na padzie.
-- (Zuza):
Dobra, koniec tematu. Po angielsku działa na padzie bez problemów
--
#58 Zuza
Ważne, że działa
klienta.
#59 Adasadula
Hm, to może i moja by się zakfalifikowała, tylko ten procek trochę słaby bo laptopowy ryzen 5500, więc nie jest to CPU cudowne. NP forzy niechce uruchomić, ma jakiś problem, a ona ma nizszą speckę teoretiko
-- (pates):
Ja teraz gram na radeonie 740M i też się da.
--
#60 pates
5500 to jest jeszcze zen 3 pelną gębą.