EltenLink

mortal kombat 1 jest dostępny

Wróć do Nowości

#61 Adasadula

Doobra, kto nie ryzykuje ten ten nie płacze, ja zaryzykowałem i zapewne płakać będę :D, no może nie dokładnie ja xd, ale to insza inszość. Powiem jak to się bydzie zachowywać w weekend, bo byde mioł więkrzego dyska, tej 512 nawet nie chcę tym zapychać :P

-- (pates):
5500 to jest jeszcze zen 3 pelną gębą.

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-12-02 21:30

#62 Adasadula

ok, mamy to xd. Cienie ładują się lata ale gra działa normalnie :D. Mam jeden problem. Wgl brak mowy. Może poproszę oko żeby mi to w settingsach zprawdziła. Wie ktoś gdzie takowy switch może siedzieć?

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edytowano 2024-12-07 08:04