Oczywiście, że do naszych. Lepszy wrubel w garści, czy kanarek na dachu?
Kanarek, bo wolny, se lata, a po co mi wróbel w garści? Jescze mnie obsra. :P Płyniesz łódką po jeziorze. Na środku akwenu zauważasz, że łódź przecieka. Co robisz?
Topię się... Bul bul, bul bul? Nic innego mi nie zostaje, chyba że drzeć się aż ktoś usłyszy. :D
Pizza z Żabki czy Biedronki?
Pizza z Żabki czy Biedronki?
żarciu, to biedronkowemu ufam bałdziej akurat.
Kawa z jakiej sieciówy, najlepiej?
Kawa z jakiej sieciówy, najlepiej?
2 likes
Starbucks, Duże Americano czarne bez niczego! XD
Co musi zrobić ktoś, żebyś na zawszę wykreślił/a go ze swojego życia?
Co musi zrobić ktoś, żebyś na zawszę wykreślił/a go ze swojego życia?
Zdecydowanie pieseł! Nie wskakuje to wszędzie gdzie się da, nie niszczy domostwa z taką częstotliwością jak jego przeciwnik, a dodatkowo, psa można zdecydowanie więcej rzeczy nauczyć.
Seks w ciemnej, brudnej piwnicy pełnej szczurów, czy samotne tarzanie się w stosie potężnego pliku banknotów?
Seks w ciemnej, brudnej piwnicy pełnej szczurów, czy samotne tarzanie się w stosie potężnego pliku banknotów?
Wybieram piwnicę. Odrobina perwersji nikomu jeszcze nie zaszkodziła :D Czy jeżeli nie masz partnera/ki to określasz siebie jako singiel/ka czy samotny/a?
Określam się jako wolny człowiek.
Jaki pozytywny nawyk udało ci się wprowadzić na dobre do swojego życia?
Jaki pozytywny nawyk udało ci się wprowadzić na dobre do swojego życia?
Eej, nie powtarzajcie pytań które już były bo to słabe jest.
Po odkryciu że mój ból łba pojawia się po tym jak nie zadbam o swój sen, udało mi się go w miarę ustandaryzować.
Czy bierzesz pod uwagę w swoim życiu związek otwarty?
-- (daszekmdn):
Permanentną krzywdę. Bywały takie sytuacje.
Kot czy pies?
--
Po odkryciu że mój ból łba pojawia się po tym jak nie zadbam o swój sen, udało mi się go w miarę ustandaryzować.
Czy bierzesz pod uwagę w swoim życiu związek otwarty?
-- (daszekmdn):
Permanentną krzywdę. Bywały takie sytuacje.
Kot czy pies?
--
Edited
Nie wszyscy śledzą tak uważnie wątek i pamiętają wszystkie pytania. Na 870 wpisów nie jest to możliwe.
Najzabawniejsze że powtórzyłeś po sobie samym, no i szukajka jest. Ale po prostu bardziej mówię żeby uwrażliwić niż cokolwiek innego.
-- (daszekmdn):
Jakiś hosting / pomoc przy ogarnianiu serwera? Coś takiego.
Pies czy kot a jak tak to dlaczego akurat kot? yyyy, to znaczy, dlaczego akurat ten wybór, który zaznaczysz?
--
-- (daszekmdn):
Jakiś hosting / pomoc przy ogarnianiu serwera? Coś takiego.
Pies czy kot a jak tak to dlaczego akurat kot? yyyy, to znaczy, dlaczego akurat ten wybór, który zaznaczysz?
--
Wyszukiwarka to działa jak chce. Po za tym każdy mógłby to pytanie inaczej sformułować więc hm :D
Chyba w klocek Lego. Może trochę boli ale mniej sprzątania. Nagle znalazłeś się na płynącym Titanicu. Próbujesz ostrzec załogę, ale wszyscy biorą cię za wariata i zamykają w jakiejś kajucie. Uwalniasz się cudem. Jakie są twoje następne działania?
Zabijam się szybko i bezboleśnie.
Spalenie żywcem czy pohowanie żywcem?
Spalenie żywcem czy pohowanie żywcem?
Chyba spalenie, przy dobrych wiatrach wcześniej się uduszę od dymu niż spalę.
Fotel czy fortel?
Fotel czy fortel?