Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 36 / 45 Next

Pitef

#701 ·

2 likes
Chłodzenie do RaspberryPi, a dokładnie IcyTover z wentylatorem. Na komputerku stoi sobie oto kilka rzeczy, które grzeją ten że bardzo mocno. W związku z tym, procek dość mocno zbijał taktowania. Po nałożeniu wieżyczki, temperaturki spadły o połowę rozumiecie? O Połowę!
Mam nadzieję, że takie uzasadnienie zaspokoi waszą ciekawość :)
Kamper czy hotel w standardzie 5 gwiazdek? Oczywiście zakładamy, że mamy kogoś, kto zasiądzie za kierownicą.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

misiek

#702 ·

Kamper zdecydowanie. Na hotele pięciogwiazdkowe mnie nie stać, a i przepych i takie luksusy mi nie imponują. Domek jednorodzinny, czy mieszkanie w bloku?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

MarOlk

#703 ·

Serce mówi domek, rozsądek zaś - mieszkanie. Zakładając istnienie reinkarnacji, w jakiej postaci chciałbyś się odrodzić? Uzasadnij jakoś, a nie, że lew i chuj.

daszekmdn

#704 ·

Edited 2 likes
Kot i chuj. xD
A tak całkiem serio kot, bo chodzi własnymi drogami, nikt mu nie zawraca dupy jak tego nie chce i ogólnie koty so fajne i sam mam coś z tego oto czteronożnego wynalazku.
Co innego niż popełnienie samobójstwa zrobił byś będąc Hitlerem dowiadując się o upadku trzeciej rzeszy?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

MarOlk

#705 ·

1 likes
Zgoliłbym wąsa, przebrał się i udawał głupiego, że to nie ja. A serio to nie mam pojęcia, może uciekł do Argentyny, a nie, czekaj... :P Kogo widziałbyś na stanowisku króla Polski?

Zuzler

#706 ·

1 likes
A po co tutaj król, i bez tego jest burdel.

Twój ulubiony sklep to? Uzasadnij w minimum 2 zdaniach.

MarOlk

#707 ·

Mój ulubiony sklep to ten po pierwsze najtańszy, po drugie najbliższy, po trzecie wszystkomający. Czemu nigdy te przymiotniki nie występują razem... Włączasz radio i nagle słyszysz swój głos. Co robisz?

magmar

#708 ·

Ja tak miałam.
Co robię, analizuję swoją wypowiedź pod wieloma względami, technicznym, merytorcznym, stylistycznym.
Gdy nie masz pomysłu na następne pytanie, co robisz?

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

MarOlk

#709 ·

Nie tworzę następnego wątku w tym temacie. Proste. Kto był największym człowiekiem XX wieku i dlaczego Lenin?

Zuzler

#710 ·

Bo to zgodne z liią partii.

Czy każda królewna ma pałac i czy on jest ze szkła?

mucha

#711 ·

nie każda królewna ma pałac, a jak ma to raczej z betonu. Co byś zrobił jeżeli miała to by być ostatnia rzecz w twoim życiu?

Zuzler

#712 ·

Edited
Mam kilka typów. Dość wysoko byłoby pogodzenie się z kimś, kogo lubię, ale z jakichś idiotycznych przyczyn źle o sobie zaczęliśmy myśleć.

Wolisz, żeby Ci wierzono czy Cię podziwiano?

misiek

#713 ·

Wierzono. Peepsi, czy Coca-cola?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

mucha

#714 ·

to i to jest dobre ale chyba wygrywa pepsi. Lays czy Krunchips?

MarOlk

#715 ·

To zależy. Od smaku. Kuuuuuuuuuuukurydza gotowana czy ooooooooooooooooooorzeszki w karmelu?

Postukujacy

#716 ·

1 likes
Orzeszki we karmelu.

Wolisz robić w krzaczki czy w tojtoju z dziurą bez sedesu?
INFP

Zuzler

#717 ·

Chyba w tojtoju, ohydnie, ale przynajmniej pracy jelit nie napędza strach, że mnie widać z drogi.

Choinka - prawdziwa czy sztuczna? Dlaczego?

misiek

#718 ·

Sztuczna, dlatego że prawdziwa ma prawo żyć tak jak ty i ja. Kawa sypana, czy z mleczkiem, z dodadkami?

Paulinux

#719 ·

Sypana z mleczkiem z dodatkami :D
Kogo z Eltenowiczów zaprosił/abyś na ślub?
Happy hacking
Poprzednia 36 / 45 Next