Chłodzenie do RaspberryPi, a dokładnie IcyTover z wentylatorem. Na komputerku stoi sobie oto kilka rzeczy, które grzeją ten że bardzo mocno. W związku z tym, procek dość mocno zbijał taktowania. Po nałożeniu wieżyczki, temperaturki spadły o połowę rozumiecie? O Połowę! Mam nadzieję, że takie uzasadnienie zaspokoi waszą ciekawość :) Kamper czy hotel w standardzie 5 gwiazdek? Oczywiście zakładamy, że mamy kogoś, kto zasiądzie za kierownicą.
Kamper zdecydowanie. Na hotele pięciogwiazdkowe mnie nie stać, a i przepych i takie luksusy mi nie imponują. Domek jednorodzinny, czy mieszkanie w bloku?
Serce mówi domek, rozsądek zaś - mieszkanie. Zakładając istnienie reinkarnacji, w jakiej postaci chciałbyś się odrodzić? Uzasadnij jakoś, a nie, że lew i chuj.
Kot i chuj. xD A tak całkiem serio kot, bo chodzi własnymi drogami, nikt mu nie zawraca dupy jak tego nie chce i ogólnie koty so fajne i sam mam coś z tego oto czteronożnego wynalazku. Co innego niż popełnienie samobójstwa zrobił byś będąc Hitlerem dowiadując się o upadku trzeciej rzeszy?
Zgoliłbym wąsa, przebrał się i udawał głupiego, że to nie ja. A serio to nie mam pojęcia, może uciekł do Argentyny, a nie, czekaj... :P Kogo widziałbyś na stanowisku króla Polski?
Mój ulubiony sklep to ten po pierwsze najtańszy, po drugie najbliższy, po trzecie wszystkomający. Czemu nigdy te przymiotniki nie występują razem... Włączasz radio i nagle słyszysz swój głos. Co robisz?
Ja tak miałam. Co robię, analizuję swoją wypowiedź pod wieloma względami, technicznym, merytorcznym, stylistycznym. Gdy nie masz pomysłu na następne pytanie, co robisz?