Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 29 / 45 Następna

kazek5p

#561 ·

Edytowano 1 likes
Dziwny z niego gość, czasem nawet ignorant, ale mniechyba lubi bo dba o mnie dobrze. Ja mu co chwilę mówię coś a on mnie nie rozumie. Co z nim nie tak, kiedy w końcu będzie wiedział czego ja chce.
Ale ogólnie to dobrze mi tu w tym domu.

Żółw bez skorupy jest nagi, czy bezdomny?

-- (MarOlk):
Za dzieciaka zauważyłem kątem oka kapiącą obok na podłogę krew, która musiała kapać z sufitu. Jak się pewnie domyślacie śladu na nim nie było. Za to na podłodze krew była, a i owszem. Co o tobie mógłby powiedzieć twój kot?

--

Zuzler

#562 ·

Jedno i drugie, więc w sumie przerypane podwójnie przy użyciu jednego środka.

Kura, gęś czy kaczka?

kazek5p

#563 ·

1 likes
Nie lubie kur bo mnie gonią w super egg hunt, kaczki są mi zbyt opce, a gęsi moge sobie posłuchać na 4155
https://www.youtube.com/watch?v=5EIK3Zg734c

Czy każdy analityk lubi seks analny?
-- (Zuzler):
Jedno i drugie, więc w sumie przerypane podwójnie przy użyciu jednego środka.

Kura, gęś czy kaczka?

--

Tygrysica

#564 ·

Pewnie nie, chociaż na dobrą sprawę nie znam żadnego analityka.

Wół, wieprz, czy wałach?
Miarą miłości jest miłość bez miary

misiek

#565 ·

Zdecydowanie wałach, bo lubię konie a ze wszystkich trzech najlepiej przystosowane do człowieka. Czy kara śmierci w Polsce powinna zostać przywrócona?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Zuzler

#566 ·

1 likes
Nie sądzę, choćby dlatego że nigdy nie wiadomo, czy mnie samej na taką kiedyś nie skarzą przez pomyłkę. Przypadki chodzą po ludziach.

Wolisz życie w połączeniu ze społecznością lokalną czy wszystko na własną rękę?

daszekmdn

#567 ·

Pół na pół.
Gdybyś miał wybór zesrać się z wrażenia, a nie zobaczyć czegoś ekscytującego to...?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zuzler

#568 ·

2 likes
Eee, zesrać się, stanowczo. Nigdy tego nie zrobiłam, więc byłyby to już 2 niezapomniane przeżycia naraz.

Wolisz pracować z ludźmi non-stop czy całkowicie samodzielnie i samotnie?

Monia01

#569 ·

1 likes
Trudne pytanie. Szlag mnie trafia, jak za dużo jest jednego i drugiego, ale gdybym pracowała z ludźmi, to oni oberwaliby rykoszetem. No i ważne jest też to, czy mogłabym odpoczywać po pracy od tych ludzi i od pracy. Jeśli tak, to wiadomo, że wolałabym pracować z ludźmi niż sama.

Film czy serial?
🇺🇦 🇵🇱

mucha

#570 ·

zależy kiedy, i zależy jaki serial i film, chociaż zdecydowanie seriale.
kabaret? jak tak to jaki?

misiek

#571 ·

Czwarta fala aktualnie. Czego byś życzył putinowi z okazji jego urodzin?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

MarOlk

#572 ·

2 likes
Żeby długo żył. Żeby mógł długo, naprawdę długo obserwować zza krat jak wali się w gruzy jego imperium i reżim. I żeby śmierć, która byłaby wybawieniem długo nie nadchodziła. Jaka jest twoja ulubiona potrawa z ziemniaków.

bratczyk96

#573 ·

Aby jego stan zdrowia się nie pogarszał, a nawet a by się polepszał.
Jakiego języka obcego chciałbyś/chciałabyś się uczyć zamiast angielskiego w trakcie nauki szkolnej?
Pozdrawiam

Zuzler

#574 ·

Moje ulubione to placuchy ziemniaczane, frytki i szare kluchy.
Co do języka, to nie mam nic do angielskiego i nie chciałabym się uczyć czegoś innego zamiast niego. Co innego z niemieckim, ten mógłby być zamieniony na rosyjski lub hiszpański.
A co do Putina, to ja mu życzę tego, czego on życzy nam.

Jaki masz styl ubierania?

misiek

#575 ·

Raczej luźno i na sportowo. Czy chcesz mieć dzieci?

Tygrysica

#576 ·

Nie.

Co poleciłbyś, poleciłabyś, do przaczytania osobie spragnionej dobrej fantasy?

MarOlk

#577 ·

może coś z cyklu inkwizytorskiego Jacka Piekary. Tadeusz Rydzyk czy smażone rydze?

Phenix

#578 ·

Rydzyk. Chłop ma łeb do interesów, a przynajmniej umiejętność poznawania i otaczania się ludźmi, którzy wiedzą co i jak załatwić.
Gdybyś miał wehikuł czasu to jaką książkę chciałbyś opublikować pod swoim nazwiskiem?

MarOlk

#579 ·

1 likes
Książkę telefoniczną. Akcja co prawda drętwa, ale za to ilu bohaterów. A tak serio to mam sentyment do "Raz w roku w Skiroławkach", więc teges... Do właścicieli kotełów, czy całujecie swoje koteły?

Tygrysica

#580 ·

Oczywiście. W mordkę, między uszami, w łapki.

Pies, czy kot, zakładając, że żadnych ludzi i na całe życie?
Poprzednia 29 / 45 Następna