Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 19 / 45 Następna

Paulinux

#361 ·

Dalej człowiekiem.
Myśl o zaprzestaniu myślenia napełnia mnie niepokojącymi przemyśleniami.
xD
Co wolisz, usługę streamowania zapachu czy dotyku? Uzasadnij proszę.
Happy hacking

Zuzler

#362 ·

Edytowano
Dotyku, stanowczo. Mogłabym wtedy spokojniej kupować przez internet rzeczy, których nigdy nie miałam w ręce, a i nauka byłaby prostsza.

Co lepsze - korona drzewa, koronawirus czy "Korona królów"? Uzasadnij.

MarOlk

#363 ·

1 likes
Korona drzewa, bo można się pobujać na gałęzi. Koronawirus już niemodny, Korona Królów to piach. Jeszcze może być czeska korona, albo kilka. Tak by starczyło na dobrego pilsa. Krakanie wrony czy pianie koguta?

Agata.d

#364 ·

Gdybym mogła wybrać to chciałabym zostać kotem. Są niezależne i zawsze chadzają własnymi drogami. No i lubią spać, tak samo jak ja.
-- (djdenismusic):
Wszystkie trzy. Kojarzą się z letnią pogodą, i tak zawsze robi się lżej na duchu kiedy się ulejesz wodą z arbuza. A winogrona tylko te takie małe kulki, co to je moja ciocia w ogródku sadziła ;)
Jakim stworzeniem bożym chcesz zostać, jeśli masz możliwość zamiany w człowieka na coś zupełnie innego?

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Agata.d

#365 ·

Zdecydowanie pianie koguta. W mieście słyszę je rzadziej, niż kraczące wrony. Drzwi z klamką czy z gałką?
-- (MarOlk):
Korona drzewa, bo można się pobujać na gałęzi. Koronawirus już niemodny, Korona Królów to piach. Jeszcze może być czeska korona, albo kilka. Tak by starczyło na dobrego pilsa. Krakanie wrony czy pianie koguta?

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Zuzler

#366 ·

Ej, było już, ale dobra.
Z klamką, są bardziej debil-friendly. :D

Paskudne paski, okropne kropki czy groszki za grosz?

Paulinux

#367 ·

Edytowano
No pewnie że groszki za grosz! One przynajmniej nie są ani paskudne, ani okropne, a do tego taniutkie.
Kawał kawy, czy herbaciany herb?
Happy hacking

Postukujacy

#368 ·

Kawał kawy, z megadolewką.

Kebab w bułce, tortilli, cieście czy jeszcze inaczej?
INFP

MarOlk

#369 ·

Każdy, byle dobry. Szampan i truskawki czy wódka i ogórki?

monstricek

#370 ·

Szampan i truskawki, bo lubie i to, i to, a wudki nie bardzo, choć ogurki uwielbiam. Kurczak z Kfc, czy burger z Macdonalda? Jeśli burger, to jaki?

MarOlk

#371 ·

Skrzydełka hot wings i burger Mc Royal, Maestro lub drwal. Cola, Fanta, Sprite?

Postukujacy

#372 ·

W czystej postaci to chyba jednak Pepsi. Sprite z piwem, ale to nie tak łatwo zrobić. W Hiszpani byłem to w hotelu były takie automaty do nalewania. One tam mają chyba zagęszczone te napoje i rozcieńczają przy nalewaniu. W każdym razie piwo plus to smakowało obłędnie.

Gdybyś mógł/mogła wybrać dowolny kierunek studiów, co by to było? Bez względu na predyspozycje.
INFP

Snajper22

#373 ·

Edited
Medycyna.
Wspinaczka pod stromą olbrzymią górę, czy pływanie w niekończącym się oceanie?
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Julitka

#374 ·

Pływanie w oceanie. Nienawidzę chodzić po górach, a całkiem lubię pływać.
Tuńczyk czy karpik?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Postukujacy

#375 ·

Karpik to tylko jeden jedyny raz w roku dla tradycji :) a tuńczyk moooże nawet być na tej pizzy raz na czas.

Jaki masz stosunek do pękających z hukiem balonów?
INFP

MarOlk

#376 ·

Żaden szczególny. Złota rybka czy lampa Alladyna?

Agata.d

#377 ·

Lampa. Chyba jest wielokrotnego użytku, nie jak ta rybka, której można użyć tylko trzy razy. Dysk google czy drobbox?

djdenismusic

#378 ·

1 likes
Dysk google. Nie zapycha miejsca plikami, dopóki sami tego nie zainicjujemy, a dodatkowo pakiet 100 gb można już mieć za 8 zł, co bardzo się opłaca.
Wolisz chować szczeniaka od małego, czy raczej stawiasz na już przeszkolonego pieska pod kątem podstaw?

Snajper22

#379 ·

1 likes
Raczej już na przeszkolonego, przynajmniej już podstawy będzie miał zbudowane i będzie można budować na tym dalej.
Wolał/a byś pracować za normalną krajową w pracy, którą uwielbiasz, czy pracować za sporą kasę, ale w pracy, której nie lubisz, a szef to pomyleniec?
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Paulinux

#380 ·

1 likes
I tutaj wchodzi określenie normalna krajowa. Gdyby chodziło o średnią, to stawiałabym na średnią bo ona jest zawyżona przepaścią pomiędzy zwyczajnymi zarobkami a krwiopijcami z rządu i korposzczurami. Ale skoro chodzi o normalną, to chciałabym móc sobie pozwolić na coś przyjemnego, bo i tak prędzej czy później praca się znudzi/zpowszechnieje i nie będzie najpewniej przynosiła radości, więc jak przyjdzie do zmiany to będę mogła trochę odłożyć na czas przeskoku, a tak to będzie trzeba szukać mega szybko żeby nie zostać na lodzie.
Tak to sobie wyobrażam, chociaż na ten moment jeszcze nie jestem w żadnej z tych sytuacji.
Gdybyś musiał/a wymienić teraz telefon, to na jaki? Chodzi mi o model, albo przynajmniej firmę i uzasadnienie.
Happy hacking
Poprzednia 19 / 45 Next